Instant rendorsegHalfkey írta: Mindent ki lehet reklamálni, csak ügyesen. Add önmagad és sima![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 22:08
Instant rendorsegHalfkey írta: Mindent ki lehet reklamálni, csak ügyesen. Add önmagad és sima![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 22:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 21:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 5., péntek 21:35
Hozzáállás kérdése. Én vittem vissza termeket praktikerbe, kérdeztek hibás e, mondtam nem, aztán x perc duma utan visszakaptam a pénzt.hehetheoriginal írta:Erdekes, mert aszf-jukben a 15-60 napos elallas csak az online vetelre vonatkozik, konkretan le van irva, hogy szemelyesen vasarolt 3 napig viheto vissza, ha hibas.realmadrid95 írta:
Persze!![]()
De nekem ugye nem hibas, mert bontatlan, szoval errol nincs szo.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 21:32
Erdekes, mert aszf-jukben a 15-60 napos elallas csak az online vetelre vonatkozik, konkretan le van irva, hogy szemelyesen vasarolt 3 napig viheto vissza, ha hibas.realmadrid95 írta:Persze!hehetheoriginal írta: Kerdes mennyi penzt akar raszanni.
Mas: személyesen az uzletben, mediamarktban vasarolt cuccot vissza lehet vinni? Visszaadjak az árát? (Új bontatlan)
Becsi mediamarktba vittem vissza mar cuccot, bontatlanul, kerdes nelkul visszaadtak a penzt![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 5., péntek 21:21
Persze!hehetheoriginal írta: Kerdes mennyi penzt akar raszanni.
Mas: személyesen az uzletben, mediamarktban vasarolt cuccot vissza lehet vinni? Visszaadjak az árát? (Új bontatlan)
Becsi mediamarktba vittem vissza mar cuccot, bontatlanul, kerdes nelkul visszaadtak a penzt
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 19:56
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. január 5., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 16:15
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 16:00
Ezzel én is így vagyok. Nem is a 30 ezres lidlis gépet ajánlottamhehetheoriginal írta:En ugy vagyok, hogy valamit vagy normalisan, vagy sehogy.Halfkey írta:
Próbáltál amúgy mást?Annyira mindig mondod hogy ‘csak ezt’.
Nekem viomi s9 van, ebben azt szeretem hogy felmosás és porszívás mellett UV fertőtlenít is - kisgyerekekkel jól jött Covid alatt.
Pl mondjuk ruhaban, vagy muszaki cuccban varjon, gyujtson es vegyen inkabb minoseget az ember, minthogy valami kacatra bassza el a penzet, ami nem annyira jo, hatekony, jo minosegu, mert hosszutavon minden szempontból jobb megoldas a minoseget elonyben reszesiteni, es nem a vilagot elaraszto kinai gagyi szart (tudom minden ott keszul, de na, sztem egyertelmu mire gondolok)
Lehet jo a viomi is amit mondtal, nem tudom.
Azt tudom, hogy a roborock nem veletlenul kerul annyiba.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 15:30
En ugy vagyok, hogy valamit vagy normalisan, vagy sehogy.Halfkey írta:Próbáltál amúgy mást?hehetheoriginal írta: Ha nincs limit akkor csakis roborock s7, vagy uj modell s8, annal nincs jelenleg jobb a piacon, egy mini Kärcher cucc is egyben, mert vizzel fel is mos, (nyilvan nem helyettesit egy fullos takaritogepet), de nagyobb szutykot is feltakaritasz vele. Erdemes teszteket nezni rola yt-n
A dokkolocuccal egyutt erdemes, en a regebbi s7 vmax ultrat vagy mit vennem, az s8 bem tud annyival tobbet, viszont dragabbAnnyira mindig mondod hogy ‘csak ezt’.
Nekem viomi s9 van, ebben azt szeretem hogy felmosás és porszívás mellett UV fertőtlenít is - kisgyerekekkel jól jött Covid alatt.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 5., péntek 15:20
Roborock s7 +1. 2 es fel ev alatt a cserelendo alkatreszeken kivul nincs igazan baja, csinalja amit kell.TheBull6 írta: Közben beszéltem aztán nővéremékkel, azt mondták hogy azért 200 körül álljunk már meg és nem fejenként 200-ra gondolt.
Pedig tény hogy amit hehe nyomott elég brutálnak néz ki, megnéztem 1-2 videót, de majd veszek olyat magunknak ha a mostani tönkre megy.
Szóval annyiban módosítom az eredeti kérdést, hogy van felső határ, 200 környéke.![]()
Köszi Halfkey, megnézem ezt is.![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 5., péntek 14:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 14:42
Próbáltál amúgy mást?hehetheoriginal írta: Ha nincs limit akkor csakis roborock s7, vagy uj modell s8, annal nincs jelenleg jobb a piacon, egy mini Kärcher cucc is egyben, mert vizzel fel is mos, (nyilvan nem helyettesit egy fullos takaritogepet), de nagyobb szutykot is feltakaritasz vele. Erdemes teszteket nezni rola yt-n
A dokkolocuccal egyutt erdemes, en a regebbi s7 vmax ultrat vagy mit vennem, az s8 bem tud annyival tobbet, viszont dragabb
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 5., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 5., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. január 3., szerda 14:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. január 3., szerda 11:04
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem