Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 5., péntek 21:21

hehetheoriginal írta: Kerdes mennyi penzt akar raszanni.

Mas: személyesen az uzletben, mediamarktban vasarolt cuccot vissza lehet vinni? Visszaadjak az árát? (Új bontatlan)
Becsi mediamarktba vittem vissza mar cuccot, bontatlanul, kerdes nelkul visszaadtak a penzt
Persze! :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 21:00

Kerdes mennyi penzt akar raszanni.

Mas: személyesen az uzletben, mediamarktban vasarolt cuccot vissza lehet vinni? Visszaadjak az árát? (Új bontatlan)
Becsi mediamarktba vittem vissza mar cuccot, bontatlanul, kerdes nelkul visszaadtak a penzt
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 19:56

Gyere hehe, melyik high end Sennheiser lesz a legjobb választás :)

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. január 5., péntek 19:25

kérdésem lenne számítógéphez hangfal témában.

Korábban volt elég gagyi fajtám is itthon.
Aztán 2,1es fajta, 1 mélynyomóval.
Majd jött egy ötlet és a régi Hi-fimet összekötöttem a számítógéppel, így most a Hi-fi a hangfal :D viszont elég sok helyet foglal a két nagy hangfalával együtt.

a szoba elég kicsike, ahol a szgép van. szóval egy kis szobába bőven elég hangfal szett érdekelne, nem full gagyi, de abszolút nincs szükség minőségi cuccra. 5,1 sem kell értelemszerűen.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 16:15

Jo akkor visszavonom a csakis szót, mindenki boldog :kalapos:
Ember azt mondta no limit texas hold'em, hat akkor nesze 400k fussal vele :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 16:00

hehetheoriginal írta:
Halfkey írta:

Próbáltál amúgy mást? :) Annyira mindig mondod hogy ‘csak ezt’.

Nekem viomi s9 van, ebben azt szeretem hogy felmosás és porszívás mellett UV fertőtlenít is - kisgyerekekkel jól jött Covid alatt.
En ugy vagyok, hogy valamit vagy normalisan, vagy sehogy.
Pl mondjuk ruhaban, vagy muszaki cuccban varjon, gyujtson es vegyen inkabb minoseget az ember, minthogy valami kacatra bassza el a penzet, ami nem annyira jo, hatekony, jo minosegu, mert hosszutavon minden szempontból jobb megoldas a minoseget elonyben reszesiteni, es nem a vilagot elaraszto kinai gagyi szart (tudom minden ott keszul, de na, sztem egyertelmu mire gondolok)

Lehet jo a viomi is amit mondtal, nem tudom.
Azt tudom, hogy a roborock nem veletlenul kerul annyiba.
Ezzel én is így vagyok. Nem is a 30 ezres lidlis gépet ajánlottam :D 21-ben vettem, rengeteg tesztet meg reviewt néztem akkor, ezt választottam, nekem alapvetően bevált.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 15:30

Halfkey írta:
hehetheoriginal írta: Ha nincs limit akkor csakis roborock s7, vagy uj modell s8, annal nincs jelenleg jobb a piacon, egy mini Kärcher cucc is egyben, mert vizzel fel is mos, (nyilvan nem helyettesit egy fullos takaritogepet), de nagyobb szutykot is feltakaritasz vele. Erdemes teszteket nezni rola yt-n
A dokkolocuccal egyutt erdemes, en a regebbi s7 vmax ultrat vagy mit vennem, az s8 bem tud annyival tobbet, viszont dragabb

Nekem viomi s9 van, ebben azt szeretem hogy felmosás és porszívás mellett UV fertőtlenít is - kisgyerekekkel jól jött Covid alatt.
En ugy vagyok, hogy valamit vagy normalisan, vagy sehogy.
Pl mondjuk ruhaban, vagy muszaki cuccban varjon, gyujtson es vegyen inkabb minoseget az ember, minthogy valami kacatra bassza el a penzet, ami nem annyira jo, hatekony, jo minosegu, mert hosszutavon minden szempontból jobb megoldas a minoseget elonyben reszesiteni, es nem a vilagot elaraszto kinai gagyi szart (tudom minden ott keszul, de na, sztem egyertelmu mire gondolok)

Lehet jo a viomi is amit mondtal, nem tudom.
Azt tudom, hogy a roborock nem veletlenul kerul annyiba.
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 5., péntek 15:20

TheBull6 írta: Közben beszéltem aztán nővéremékkel, azt mondták hogy azért 200 körül álljunk már meg és nem fejenként 200-ra gondolt. :D

Pedig tény hogy amit hehe nyomott elég brutálnak néz ki, megnéztem 1-2 videót, de majd veszek olyat magunknak ha a mostani tönkre megy.

Szóval annyiban módosítom az eredeti kérdést, hogy van felső határ, 200 környéke. :D

Köszi Halfkey, megnézem ezt is. :)
Roborock s7 +1. 2 es fel ev alatt a cserelendo alkatreszeken kivul nincs igazan baja, csinalja amit kell.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 5., péntek 14:47

Közben beszéltem aztán nővéremékkel, azt mondták hogy azért 200 körül álljunk már meg és nem fejenként 200-ra gondolt. :D

Pedig tény hogy amit hehe nyomott elég brutálnak néz ki, megnéztem 1-2 videót, de majd veszek olyat magunknak ha a mostani tönkre megy.

Szóval annyiban módosítom az eredeti kérdést, hogy van felső határ, 200 környéke. :D

Köszi Halfkey, megnézem ezt is. :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 14:42

hehetheoriginal írta: Ha nincs limit akkor csakis roborock s7, vagy uj modell s8, annal nincs jelenleg jobb a piacon, egy mini Kärcher cucc is egyben, mert vizzel fel is mos, (nyilvan nem helyettesit egy fullos takaritogepet), de nagyobb szutykot is feltakaritasz vele. Erdemes teszteket nezni rola yt-n
A dokkolocuccal egyutt erdemes, en a regebbi s7 vmax ultrat vagy mit vennem, az s8 bem tud annyival tobbet, viszont dragabb

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 5., péntek 13:05

Köszi, megnézem, az hogy van feketében az főleg jó :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 12:41

Ha nincs limit akkor csakis roborock s7, vagy uj modell s8, annal nincs jelenleg jobb a piacon, egy mini Kärcher cucc is egyben, mert vizzel fel is mos, (nyilvan nem helyettesit egy fullos takaritogepet), de nagyobb szutykot is feltakaritasz vele. Erdemes teszteket nezni rola yt-n
thereisonly1ronaldo

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 5., péntek 12:30

Megint bedobnám a már sokszor beszélt robotporszívó témát. Tudom, először a szemműtét :lol:

Ez most szülőknek lenne, szóval nincs teteje az árnak. :D Ház kb ott is 90 négyzetméter, csak hidegburkolat, van kutyaszőr, női haj, unoka csinálta kosz, minden is. Szóval nem gond ha esetleg fel is töröl, meg az se ha nem kell utána takarítani, meg a gépet takarítani minden használat után. (Rottyon mindkét "öregnek" a háta, had pihenjenek, nem kell annyit hajolgatni.) Szóval jöhet minden. :)

Egy haver a Xiaomi Robot Vacuum X10-et ajánlotta, mert hogy öntisztító meg minden. Használ esetleg valaki ilyet?

Köszike :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. január 3., szerda 14:09

Nekem ezek a tünetek mar akkor jöttek amikor doglodtek a telefonok. Aksicsere vagy egy hardreset sem igazán segített. Ha raraksz egy főzött romot akkor menthető. De szerintem egyszerűbb venni egy másikat
ZIDANE

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. január 3., szerda 11:04

Csaladban van egy Redmi 9T telefon. Nem akart bekapcsolni. Toltore dugtam, probaltam kulonbozo toltokkel, kulonbozo kabelekkel, de semmi. Bekapcsolo gombot nyomtam 10, 20, 30, 40 masodpercig, volt olyan forum, ahol irtak, hogy inkabb gyorsan kell nyomkodni, de az se mukodott. A recovery mod se jott be, pedig kiprobaltam a power es vol up/down gombokat minden kombinacioban.

Vegul ejszakara egy fultisztitot egy befottes gumival a bekapcsolo gombra szoritottam, reggel bedugtam tolteni, par masodperc mulva bejott a toltesi kep, par perc utan bekapcsolt. Egyszer mar elojott ugyanez a hiba egy honapja, akkor ugyanigy megcsinaltam. Anyum telefonja, azt mondta, hogy eloszor a chrome kiirt egy hibat, ujrainditotta, de mar nem kapcsolt be. Most meg egyszeruen kikapcsolt. Szoftveres hiba vagy az akksi kezdi megadni magat? Jart mar igy mas is?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 31., vasárnap 16:46

egyszerűen windows update a rendszerben felajánlja
de lehet hogy a gép nem kompatibilis (nem elég új a motyó a win11hez), ezt itt tudod checkolni:
https://support.microsoft.com/en-us/win ... 2e24476997

ha nem megy a win11, mert nem jo a gép hozzá, akkor nyilvan nem érdemes key-t venni hozzá :smile:
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. december 31., vasárnap 16:41

zsuninnyo írta:
Nika91127 írta:

Na... kemény. Azt se tudom már, mi van a laptopon, gondolom win 10. Ahhoz van olcsó key?
Van, de a win10 tamogatasa 2025ben vegeter. Viszont azt nezd meg tudod-e egyaltalan upgradelni 11-re!
Bocsi, buta orvos vagyok.
Azt hogyan kell? :)

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 31., vasárnap 16:38

Nika91127 írta:
ferni írta: 2 euró egy Win 11 Pro key.

Allkeyshopon szoktam keresgélni ilyeneket.
Na... kemény. Azt se tudom már, mi van a laptopon, gondolom win 10. Ahhoz van olcsó key?
Van, de a win10 tamogatasa 2025ben vegeter. Viszont azt nezd meg tudod-e egyaltalan upgradelni 11-re!

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. december 31., vasárnap 15:10

ferni írta: 2 euró egy Win 11 Pro key.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 31., vasárnap 14:45

2 euró egy Win 11 Pro key.

Vissza: