De egyébként szerintem is bőven adható volt. Ennyi lökés pont elég, hogy az ember kibillenjen az egyensúlyából, és szabálytalan is. Csak tényleg látványosan rá is játszott

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. január 5., péntek 14:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 5., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 5., péntek 12:39
Most ez komoly?ferni írta:Azt akkor Lucas miért előreesett és nem felfelé...?Pad'em írta: 5-ösön üreskapura fejelni igyekvő játékoshoz hátulról két kézzel hozzáérnek ez mindig tizi lesz. Tök mindegy mezőnyben mi van. Ezen nem tudom mi a csalás.
Annó Juve ellen LV-t Benatia lökte meg hátulról az 5-ösön a 90.percben 0-3-nál a Bernabeuban. Ott is ment a kamuzás, aztán tök egyértelmű 11-es volt az is.![]()
De ez a bedobásos eset mindent elmond a bíróról.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. január 5., péntek 12:37
Teljesen jól látszik a videón hogy alászaladt a labdának, ezt már csak felfele tudta volna fejelni. Ostoba volt a védő, ez van.ELSiete írta:Kényelmesen? Konkrétan alá szaladt a labdának és mivel nem egy égimeszelő, azt onnan visszahozni már nehezen lehetett volna. Kellett hozzá bizony egy jó nagy homorítás, hogy ebből a szitubol legyen még valami. Lett is.poronty írta: https://streamin.me/v/1eb6f18a
Szerintem teljesen egyértelmű tizenegyes. Ha nincs ott a védő kényelmesen befejeli az üres kapuba.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 5., péntek 12:36
Hat azert a ketto kozott van kulonbseg.ferni írta:Azt akkor Lucas miért előreesett és nem felfelé...?Pad'em írta: 5-ösön üreskapura fejelni igyekvő játékoshoz hátulról két kézzel hozzáérnek ez mindig tizi lesz. Tök mindegy mezőnyben mi van. Ezen nem tudom mi a csalás.
Annó Juve ellen LV-t Benatia lökte meg hátulról az 5-ösön a 90.percben 0-3-nál a Bernabeuban. Ott is ment a kamuzás, aztán tök egyértelmű 11-es volt az is.![]()
De ez a bedobásos eset mindent elmond a bíróról.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. január 5., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 5., péntek 12:32
Azt akkor Lucas miért előreesett és nem felfelé...?Pad'em írta: 5-ösön üreskapura fejelni igyekvő játékoshoz hátulról két kézzel hozzáérnek ez mindig tizi lesz. Tök mindegy mezőnyben mi van. Ezen nem tudom mi a csalás.
Annó Juve ellen LV-t Benatia lökte meg hátulról az 5-ösön a 90.percben 0-3-nál a Bernabeuban. Ott is ment a kamuzás, aztán tök egyértelmű 11-es volt az is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 5., péntek 12:32
Igen és mekkora sírás volt belőlePad'em írta:
Annó Juve ellen LV-t Benatia lökte meg hátulról az 5-ösön a 90.percben 0-3-nál a Bernabeuban. Ott is ment a kamuzás, aztán tök egyértelmű 11-es volt az is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 5., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 5., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. január 5., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. január 5., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 5., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. január 5., péntek 10:55
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. január 5., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 5., péntek 10:27
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 5., péntek 9:58
Fix tizi. Ket kezzel lokott a srac. Nem nagyot,de a szabalyzatban nincs benne,hogy mekkorat kell lokni ahhoz,hogy tizenegyest adjanak.poronty írta: https://streamin.me/v/1eb6f18a
Szerintem teljesen egyértelmű tizenegyes. Ha nincs ott a védő kényelmesen befejeli az üres kapuba.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. január 5., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 5., péntek 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 5., péntek 9:41
Jo, ezt lattam. Ez egy olyan bunteto, ami csalas ha a Barcae, es csalas, ha nekunk nem fujjak bePad'em írta: Na ha poronty videóján se látjátok akkor szemműtét![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem