lestat írta:
'shutterisland írta:
levertseg, faradtsag (inkabb mentalis) nalam is tobbszor elojon post covid eraban.
mondjuk van egy kis koffein fuggosegem is, az is okozhatja azt, hogy a normal allapot tunik "lassunak", iden ezt a rossz szokast szepen leepitem.
Nalam semmi. Koffeinmentes kavet meg teat iszom ha van.
Heti 3x edzek teremben. Fizikai munkat vegzek. Mellette jarok MMA-ra meg Boxra.
Rendes kaja. Protein dus halak csirkek avocadok minden ami kell.
Es egyszeruen kiborit hogy ugy erzem magam mint akit agyonvertek. Meg ez a Eros szivdobogas…
Koszi Steve hogy megosztottad. Legalabb van remeny! Sajna nekem ki kell vennem az Off-ot. Fizikai munkat egy darabig hanyagolnom kell ugy erzem..
Közben ma eljottem a korhazba EKG-ra meg vervetelre.
Ekg-t 3x is mertek de minden rendben talaltak. Vernyomasomat en magasnak erzem a 131-el de szerintuk az jo.
Vervetelre egyenlore meg varok.
Köszi én is,hogy Te leírtad.Azért döbbentem meg én is olvasva az írásodat,mert rohadtul nem értettem semmit.
Kb 100x gondoltam,hogy na most vége majd estére teljesen készen voltam,vagy ha edzettem akkor azon al off,ha a házzal vacakoltam valamit(itt ugye non-stop hótakarítás) akkor attól voltam készen.
Pedig egészséges vagyok,edzek, futok rendszeresen, jól étkezek.Szedek vitaminokat is mellé.
Már kezdtem megijedni, hogy velem van a baj,hogy kimerültség vagy bármi a munka miatt.
De egyik napról a másikre megszűnt.Ez is baromi furcsa,hogy még csak nem is fokozatosan lett jobb vagy mondjuk nyaralás után.Pihentem hétvégéket, az sem segített, majd egyszer csak elmúlt. Azóta egész januárban minden oké.
Csak rettegek,hogy visszajön.

Mint valami nyugdíjas vénember.
Remélem mihamarabb elmúlik Neked is!