KAG írta:
Pad'em írta:
Speciel ezt szerintem a legtöbb esetben megadják, látványos lökés az ötösön, ugrás közben hátulról. Gündogan nyilván ráhomorított egy szépet ahogy kell.
A játékuk viszont hitvány, tele közepes túlhypeolt emberrel, vezér nélkül. A vén pocakos Gündogan a legjobb kb. Védelmük lehetne az erősségük idén is de szerencsére a tavalyi mákjukból már kevés maradt.
Tobb ilyen volt velünk idén ahol erre lofaszt kaptunk nem tizit
Ilyen egyértelműre én nem emlékszem de mutathatsz párat. Tchouamenit egyszer kilökték a labda alól szögletnél arra emlékszem, az is 11-es volt és persze nem kaptuk meg, de az sem volt ennyire nyílt színen, ötösön üres kapunál. Ezt a tegnapit 10-ből 10-szer befújják (be kéne fújják) mindenhol, teljesen egyértelmű tizi.
___Samy___ írta:
En mondjuk itt azt latom, hogy a barcas csunyan alaszaladt a labdanak (vagy magas volt a beadas), eselye sem volt elerni, a las palmasos gyerek meg a hatara tette a kezet. Nem tudom, en loko mozdulatot nem latok.
Ne csak a ferni által linkelt megvágott pixeles 1 másodpercest nézd, normális videón egyértelmű lökés.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"