HozzászólásSzerző: Victor » 2013. november 27., szerda 20:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 27., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. november 27., szerda 18:14
HozzászólásSzerző: El Mercenario » 2013. november 27., szerda 18:05
nekem egyszer volt olyan hogy ment az angol a magyarral együtt___Samy___ írta:media playerrel nekem az volt sokszor a bajom, hogy vagy nem játszotta le filmeknél a szinkronhangot, vagy egyszerre játszotta az eredeti hanggal a szinkront
meg sokszor kifagyott
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 27., szerda 17:47
HozzászólásSzerző: El Mercenario » 2013. november 27., szerda 17:43
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 27., szerda 17:39
dettó___Samy___ írta:ezzel csak egyetérteni tudok, nekem is az vanFilmekhez viszont a VLC-t ajanlom.
hibátlanul operál
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 27., szerda 17:37
ezzel csak egyetérteni tudok, nekem is az vanFilmekhez viszont a VLC-t ajanlom.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. november 27., szerda 17:19
mivel szülinap, ezért fontos, hogy jól nézzen ki, finomak legyen az ételek és meghitt legyenMilyen stílusra gondoltál? Azért elég széles a skála a Costes és az McDonalds között.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 27., szerda 17:08
Rosenstein. Ugyan nem kifejezetten az olcsó kategória (sőtVictor írta:Ki lenne oly kedves és ajánlana pár jó éttermet Budapesten? Barátosné születésnapja alkalmából![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2013. november 27., szerda 17:01
Milyen stílusra gondoltál? Azért elég széles a skála a Costes és az McDonalds között.Victor írta:Ki lenne oly kedves és ajánlana pár jó éttermet Budapesten? Barátosné születésnapja alkalmából
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 27., szerda 16:57
na ja, az elején engem is felbaszott hogy nem lehet kikapcsolni, de azért nem olyan durva dolog ez.lordgabi írta:Még nem teszteltem, de múltkor nagyon felidegesített a KMPlayer, a legújabb frissítés után minden indításkor jobb oldalt megjelenik egy nagy ajánlófül, videók, filmek, reklámok(!).
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 27., szerda 16:30
Nem mindig jobb az újabb program. nekem még az előző KMplayer van, azzal nézem a HD sorozatokat és filmeket, a sima avi filmeket pedig a jó öreg Mplayerrel ami van vagy 10 éves. zenékre pedig simán win media player és kész. :Đlordgabi írta:Még nem teszteltem, de múltkor nagyon felidegesített a KMPlayer, a legújabb frissítés után minden indításkor jobb oldalt megjelenik egy nagy ajánlófül, videók, filmek, reklámok(!).
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 27., szerda 15:22
Még nem teszteltem, de múltkor nagyon felidegesített a KMPlayer, a legújabb frissítés után minden indításkor jobb oldalt megjelenik egy nagy ajánlófül, videók, filmek, reklámok(!).h3x0r írta:Filmekhez viszont a VLC-t ajanlom. Haverrel mar evek ota megy a VLC vs KMPlayer csata.Jelenleg mi vagyunk a jobbak.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 27., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 27., szerda 14:49
Filmekhez viszont a VLC-t ajanlom. Haverrel mar evek ota megy a VLC vs KMPlayer csata.lordgabi írta:Én is ezt ajánlom, filmekhez pedig a KMPlayer.h3x0r írta:AIMP3
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 27., szerda 14:34
Én is ezt ajánlom, filmekhez pedig a KMPlayer.h3x0r írta:AIMP3
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 27., szerda 13:34
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem