Mondjuk én ezt a hagyományt nem értem alapból, sok értelme szerintem nincs... Játsszon mindenki olyan mezben, amit szeret. Nálunk is mindig van egy-két ember, aki télen hosszúujjúban tolja (Pedro, Piqué, anno Thiago is) a többiektől eltérően, nincs ezzel semmi baj.pheco írta:Szerintem igaza van Flamininek. Úgy játsszon egy játékos, ahogy neki kényelmes.. Ha hosszú ujjúban kényelmes, akkor abba, ha rövidben akkor abban.. Ha a csk úgy dönt, hogy tangában játszik, akkor mindenkinek abban kell? :Đ

Bajnokok Ligája
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Bajnokok Ligája
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem igaza van Flamininek. Úgy játsszon egy játékos, ahogy neki kényelmes.. Ha hosszú ujjúban kényelmes, akkor abba, ha rövidben akkor abban.. Ha a csk úgy dönt, hogy tangában játszik, akkor mindenkinek abban kell? :Đ
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem vagyunk egyformák, én átérzem, mert mikor fel kellett venni a hosszú ujjút, akkor egész meccsen azt basztattam, mert idegesített. de szerintem a szerződésébe nincs benne, hogy olyan mezt kell felvenni, amit a másik mond.mocsok írta:én nem érzem jogosnak.
vannak dolgok amiket tiszteletben kell tartani.
szerződése van a klubbal, tudja hogy ez a hagyomány. akkor meg baszakodjon.
az továbbra is egy munkahely. nem a grundra megy le focizni.
amúgy is szerencsétlen egy játékos ez a flamini, tökmindegy hogy milyen hosszú ujjú pólóban van.
mondjuk a mondandód végével egyetértek

- mocsok
én nem érzem jogosnak.
amúgy is szerencsétlen egy játékos ez a flamini, tökmindegy hogy milyen hosszú ujjú pólóban van.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hagyomány ide vagy oda, jogosnak érzem amit Flamini mondott. Nehogy már mások döntsék el, hogy neki mi a kényelmes, miben érzi magát jobban a pályán.. Főleg ha zavarja a hosszúujjú...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az F csoportban még szinte bármi lehet... 
Flamini meg...
Az Arsenal öltözőjében létezik egy hagyomány, mely szerint a mérkőzéseken a csapat összes játékosa egységes mezt visel a pályán. Rövid vagy hosszú ujjút. Erről a csapatkapitány dönt a meccs napján. Flamini ezzel a döntéssel ment szembe kedden a Marseille legyőzésének estéjén, mikor a kezdés előtt egy ollóval levágta a hosszú ujjú mez számára szükségtelen részeit.

„Meg voltam lepve, nem szeretem az ilyet. De nem is fogja többet megtenni, ez a klub hagyományaihoz tartozik” – nyilatkozta Wenger. Ezzel szemben Flamini úgy érzi, joga van olyan mezben játszani, amit kényelmesnek érez. „Tíz éve futballozom a legmagasabb szinten, szeretek rövid ujjú mezt viselni. Pont.”

Flamini meg...

Az Arsenal öltözőjében létezik egy hagyomány, mely szerint a mérkőzéseken a csapat összes játékosa egységes mezt visel a pályán. Rövid vagy hosszú ujjút. Erről a csapatkapitány dönt a meccs napján. Flamini ezzel a döntéssel ment szembe kedden a Marseille legyőzésének estéjén, mikor a kezdés előtt egy ollóval levágta a hosszú ujjú mez számára szükségtelen részeit.

„Meg voltam lepve, nem szeretem az ilyet. De nem is fogja többet megtenni, ez a klub hagyományaihoz tartozik” – nyilatkozta Wenger. Ezzel szemben Flamini úgy érzi, joga van olyan mezben játszani, amit kényelmesnek érez. „Tíz éve futballozom a legmagasabb szinten, szeretek rövid ujjú mezt viselni. Pont.”

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
+ még ide:Corleone írta:Ezzel akarják kifejezni, hogy támogatják CR-t.BBeno írta:olvastam ma ilyen foszlányokat hogy az AS 45 ezer db Ronci maszkot gyártatott le a mai számában vagy a mai meccsre osztanak ki annyi maszkot ? erről tud valaki valamit? egyáltalán mi okból?
FFT írta:A Real Madrid továbbá sikeresen tárgyalt a klub szurkolói csoportjaival, így nem csak maszkok lesznek majd a stadionban, hanem egy óriási transzparens is elhelyezésre kerül – az egyelőre nem teljesen egyértelmű, hogy milyen formában, de mindenki ígéri, hogy a látvány csodálatos lesz.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
most menő lett támogatni...de mikor lehetett akkor az AS is meg a Marca is szertett róla hülyeségeket cikkezni
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ezzel akarják kifejezni, hogy támogatják CR-t.BBeno írta:olvastam ma ilyen foszlányokat hogy az AS 45 ezer db Ronci maszkot gyártatott le a mai számában vagy a mai meccsre osztanak ki annyi maszkot ? erről tud valaki valamit? egyáltalán mi okból?
#happyshitting
olvastam ma ilyen foszlányokat hogy az AS 45 ezer db Ronci maszkot gyártatott le a mai számában vagy a mai meccsre osztanak ki annyi maszkot ? erről tud valaki valamit? egyáltalán mi okból?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Úgy van ahogy kapor írja,de már a meccs előtt is lenyilatkozta hogy nekik elég az 1 pont.Ugye ami virágnyelven azt jelenti hogy nem fogják magukat szétszaggatni.azért egy ilyen meccs után is megnézném mit nyilatkozik mou. szóval ha valaki megtalálja, az nyugodtan tolja ide :)
A barca meccs elég meglepő volt,attól hogy nincs Messi még erős csapattal álltak ki.Szegény Puyolnak nem élete meccse volt

A milan úgylátszik bajnokikon nem,de BL-be azért nem rossz,Kaká feltünően jól futballozott,lehet kezd magára találni,bár a régi asszem sose lesz.
Az arsenalnal mindent elmondott Özil 11-ese,a mentalitás úgylátszik egy milimétert se változott.De adott egy gólpasszt,lehet örülni...
És Higuain meg ott folyratta ahol abbahagyta....a BL-be nem megy neki.Ezzel asszem már ő sem tud mit kezdeni.A dortmund jó volt,bár azt a 11-est az elején vitathatónak éreztem,ettől független a németek behúzták volna úgy is.Kezdenek megint formába lendülni,nem óhajtanék velük találkozni a kieséses szakaszban,azonnal.Bár tul.képpen mindegy.Mindenkit meg kell verni ebbe a sorozatban,ez van.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Azt nyilatkozta, hogy a csapata elfáradt. Nem akart változtatni a csapaton, mert hétvégén akkora istenkirályok voltak szerinte, hogy azt hitte, a Basel ellen is működhet. A meccs után beismerte, hogy hiba volt, hogy csak Hazardot cserélte le a kezdőből. Örülök hogy elment innen, és végre igazi edzőnk van.dannen írta:azért egy ilyen meccs után is megnézném mit nyilatkozik mou. szóval ha valaki megtalálja, az nyugodtan tolja ide
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
https://twitter.com/SocialRMadrid/statu ... to/1/large'shutterisland írta:elvileg egy ajax szurkoló gólöröm közben leesett, 10 métert zuhant, és már nem tudtak rajta segíteni.![]()
https://twitter.com/FootyAwayDays_/stat ... to/1/large
- ___Samy___
én meg azt remélem, hogy a digit berakják más szolgáltatók is a kínálatukba, mert már agyhúgykövet kapok attól, hogy nem tudom normális körülmények között nézni az összes meccsünket
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Géci írta:Megnéztem digin az összefoglalót. Na mondom megnézem mit okoskodnak a sport tv-n... Hát nem tudom, hogy mi az istenért nem tudnak értelmes szakértőket behívni...
Egyébként óriási a különbség a 2 csatorna között...mind minőségben mind közvetítésekben, a digin teljesen korrektek, amikor osztani kell a Realt vagy a Barcát akkor osztják, amikor magasztalni akkor meg magasztalják.
A sport tv egy nívótlan szar csatorna, 2013ig kellett várni a HD közvetítésekre, a kommentátorok és a "szakkommentátorok" teljesen vakon vannak, egyedül a spanyol bajnokság tartja őket életben de remélem pár éven belül elhappolja tőlük ezt is a digi...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Megnéztem digin az összefoglalót. Na mondom megnézem mit okoskodnak a sport tv-n... Hát nem tudom, hogy mi az istenért nem tudnak értelmes szakértőket behívni...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elvileg egy ajax szurkoló gólöröm közben leesett, 10 métert zuhant, és már nem tudtak rajta segíteni.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Azért az szép, hogy a Videoton jobb mutatókkal bírt a svájciak ellen, mint a cselzi...bakker, ebből Szibéria lesz.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Az hagyján, hogy nem találtak kaput, de egy darab lövési kísérletük volt az egész meccsen??? Az micsoda?