First to 13?
Vagy 7-5nél pl. vége..??
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. január 3., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 3., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 3., szerda 17:44
Tavaly meg Michael vs Michael volt....Halfkey írta:Luke.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. január 3., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 16:30
Mar Shuttertol is gyenge voltHalfkey írta:Luke.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 16:25
Dereeed_ati írta: Én is Littlerre tennék, tartom továbbra is, ha meg lesz szorítva Humphries, akkor romlani fog majd a kiszállózása is.
Ez azért megérne egy rendes szavazást, nem?![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. január 3., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 13:43
Megyek ellened. Humphries tegnapi kiszallozasat folytatva elhozza a cimet. Kölyök jo lesz tömegben, de kiszalloban gyengebb.ferni írta: Én Littlerre fogadnék.
Humphries nagyon csúnyán meg tud rogyni, mentálisan nem fog tudni mit kezdeni ezzel a folyamatos nyomással amit kapni fog.
Míg Littler pont tegnap kapott egy ilyet Crosstól, rögtön a meccs elején és brutál volt ahogy kezelte.
Szerintem is Humphries rosszul időzítette a legjobbját, láttunk már ugyanilyet, aztán a döntőben meg sehol semmi ehhez képest.
De ha Humphries úgy fog dobálni, ahogy tegnap akkor meg fogja nyerni, félelmetes volt mennyi 100 feletti kiszállót dobott.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 3., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 3., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. január 3., szerda 11:02
Nem tudom, szerintem az angol esélyesebb, én rá fogadnék.'shutterisland írta: szerintem egy kielezett meccsen luke hozza.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. január 3., szerda 10:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 3., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 3., szerda 8:38
Nem fogadtam, de szerintem nem is lesz.Realista24 írta:En (mindenki gondolom) meg kilenc nyilast varokreeed_ati írta: Szerintem is jò meccs lesz, de mivel közelebb lesznek egymáshoz tudásban, jòval több hibát várok majd a kiszállòzásoknál![]()
Remelem Remy nem fogadott ra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 8:38
En (mindenki gondolom) meg kilenc nyilast varokreeed_ati írta: Szerintem is jò meccs lesz, de mivel közelebb lesznek egymáshoz tudásban, jòval több hibát várok majd a kiszállòzásoknál![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. január 3., szerda 8:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 8:22
A kölyök mondjuk úgy dobálja szerintem, mint anno Shrek, szóval benne van itt is egy parades meccs, ha mind a kettő hozza a tegnapi formát…vagy netán egy szinttel jobbat ha lehet ezt meg fokoznireeed_ati írta: Nagyon nem kedvencem az ogre, de szerintem Gerwennel most nagy szerencsèjük volt, rajta látszott, hogy valami nincsen rendben, elvileg volt valami hasmenèse, ezt azèrt hiszem el, mert amùgy meg nem szokta keresni a kifogásokat ès pár nappal ezelőtt mèg ráadásul pazar fornában volt. Ennyi bőven elèg is, hogy a koncentráciò menjen a levesbe.
A tegnapi Humphriest csak egy ufo Gerwen fogta volna, na de az milyen adok-kapok meccs lehetett volna..
Kár, hogy nem jött össze vègül.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. január 3., szerda 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 8:01
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem