12k-kert majdnem a nezoter vegere lehet jegyet venni...ertem en, hogy haborus inflacio, de na.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 7:22
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 3., szerda 6:25
Mivel Price rögbis volt...'shutterisland írta: a dartsozok testfelepitesehez annyit, hogy azert ott sem 120 kilos mindenki.
a tobbseg pocakos, pufi, nehany full alkesznek is tunik, de ott van pl price kb egy amator rugby jatekos fizikumaval vagy aspinallrol, waderol sem az a kep van meg, hogy jabbanak neznek ki.
a fiatalabb gerwen is milyen vekony volt.![]()
ez nem szamit, itt fizikailag nem fogsz ledominalni senkit, velhetoen ezert nincsenek szin izom adama traore szeru deszantosok az elitben, mert itt mas szamit.
fejlodni szerintem torna atlagban lehet, tobben mennek fel 100 kornyekere, illetve a mar emlitett kiszallozasban, masban kevesbe latok en en is lehetoseget.
gondolom a nyilakat se lehet mar nagyon fejleszteni, tobbet edzeni se tudnak, a profik ezt csinaljak napi szinten.
littler meg oriasi, mivel 4kor keltem, ezert 2-1-nel kenytelen voltam elhuzodni aludni, meglepett, hogy igy lerendezte ezt a meccset is.
nevekre olyan a donto, amilyen, de amennyit en lattam a tornabol, az alapjan a valoban 2 legjobban teljesito dontozik ma.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 3., szerda 6:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 2., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 2., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. január 2., kedd 22:42
Ne bántsd Remyt, nem tehet róla.peadani írta: Csak úgy pofázik bele a dolgokba, hogy mellette soha nem dobott és soha nem is nézett így azért nehéz figyelembe venni amit mond.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 2., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 2., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 2., kedd 22:34
HozzászólásSzerző: peadani » 2024. január 2., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. január 2., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 2., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 2., kedd 22:30
Igen. A derék-törzs izmok stabilizálják a törzset. A hosszanti gerincizmok...zsuninnyo írta:Ja a Dartshoz csak konyok derek es vall kell? AKkor rendben ertheto miert van mindegyiken 50 kilo zsir. A testet nem kell megtartani egyensulyban vegig, ahhoz nem kell semmi mas izom. Stabilan mozdulatlanul orakon at mikozben a kar dolgozik. De Reni tudja.Remy írta:
A sportoló csak akkor sportoló Zsuninál, ha olyan, mint egy kárászraj.
Az mindegy, hogy az a könyök, derék, váll mit kap, az senkit nem érdekel.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 2., kedd 22:28
Ja a Dartshoz csak konyok derek es vall kell? AKkor rendben ertheto miert van mindegyiken 50 kilo zsir. A testet nem kell megtartani egyensulyban vegig, ahhoz nem kell semmi mas izom. Stabilan mozdulatlanul orakon at mikozben a kar dolgozik. De Reni tudja.Remy írta:A sportoló csak akkor sportoló Zsuninál, ha olyan, mint egy kárászraj.realmadrid95 írta: Hat nem tudom, azert egy ilyen intenziv egy oras darts is tud durvan faraszto lenni testfelepitestol fuggetlenul.
Az mindegy, hogy az a könyök, derék, váll mit kap, az senkit nem érdekel.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 2., kedd 22:27
Pont, h orvosként tudom, hogy a karizmok mennyire könnyen elfáradnak a monoton mozgásban... de próbáld meg, állj a táblához, és fél óranként 2 perc pihenővel dobálj a táblára 2 órán át. Természetesen hajszálpontosan...zsuninnyo írta:Mondjuk orvoskent azt lathatod, egy dartshoz milyen izmok kellenek ugy osszesegeben, es akkor ha ranezel ezekre az emberekre, akkor az latszik, hogy ezeknek nem sok kozuk van barmilyen fizikai aktivitashoz. Ezzel szembeallitani egy 100 meteres futast, vagy vizilabdat, hat jo.Nika91127 írta:
Persze. Ha robotok lesznek, akiknek nem fárad el.az izma, nem csökken a koncentráció...
A szellemi resze az mas, az minden kompetitiv sportban ugyanolyan. Itt meg megspekelve a sok reszeg fasszal az arcodban kb.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 2., kedd 22:26
A sportoló csak akkor sportoló Zsuninál, ha olyan, mint egy kárászraj.realmadrid95 írta: Hat nem tudom, azert egy ilyen intenziv egy oras darts is tud durvan faraszto lenni testfelepitestol fuggetlenul.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 2., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 2., kedd 22:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem