De tudom, hogy a szemem fog kifolyni megint évekig a tv előtt a belefasult dolgoktol. Nekem már kellene az uj impulzus, verfrissites. Nekem ez egy oreges, unalmas, szar kapcsolat, ami működik, de mindenki gondolatban felrekur. En szvsz xabi alonsoval fantazialtam tavaly ota, carlo meg a brazilokat hagta meg gondolatban, mint egy taljan bika.
Egészséges lett volna egy váltás mindenkinek ugy gondolom.
A tegnapi is iskolapéldája ancelotti focijanak. Felépült egy ember, maris kukazta a lenduletes, agilis focit. Padra baszva a honap legjobbjat. 2 öreg egyszerre a kezdoben bla-bla. Jude is. Hiába volt szünet....szinte vanszorog, ugy ki van fingba.
A cserékig szokás szerint egy kalap szart nem ert a foci.
Alig várom, hogy militao felépüljön es lassam, ahogy ez a rudiger megy a padra megrohadni.
Leirtam mar multkor a makk faktorjait az öregnek madridi karrierjei alatt. (92:48, karim, rodrygo) nem tudom van e még a tarsolyában ilyen trükk. Remelem igen.
Jo lesz eredmenyben. Mégegyszer. Nem ez a gondom. De azt akarom, hogy olyan foci legyen, olyan variaciokkal, nem sablon szarokkal, hogy ne a telefont nyomkodjam meccs kozben, hanem pislogni se legyen időm.