HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 29., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 29., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 29., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 29., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: flori » 2023. december 29., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. december 29., péntek 13:09
Persze, hogy hosszabbít Alibaba kiskedvencerealmadrid95 írta:Pedig egyre nagyobb eselye van annak, hogy hosszabbit, talan a lequip hozta le tegnap. De ebben nem vagyok biztos.tubatibi írta: Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon Január 1.-n kopogtatunk-e Mbappé-nál, hogy Hello akkor itt a szerződés, írhatod is alá.![]()
Abban biztos vagyok, hogy idén vált, viszont abban nem, hogy Hozzánk jön.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. december 29., péntek 13:02
Pedig egyre nagyobb eselye van annak, hogy hosszabbit, talan a lequip hozta le tegnap. De ebben nem vagyok biztos.tubatibi írta: Arra mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon Január 1.-n kopogtatunk-e Mbappé-nál, hogy Hello akkor itt a szerződés, írhatod is alá.![]()
Abban biztos vagyok, hogy idén vált, viszont abban nem, hogy Hozzánk jön.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 29., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. december 29., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 29., péntek 10:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. december 29., péntek 10:32
Időhúzásnak tűnik. Ők nem UEFA meg FIFA.Realista24 írta:En csak azt nem ertem, hogy pont ezzel kapcsolatban hoztak dontest, hogy ilyet nem lehet csinalni, nem? Vagy akkor mi ertelme volt a birosag iteletenek, amit vartunk?Pad'em írta: Italian Federation FIGC decided to approve clause to prohibit access to the Super League to Italian clubs.
FIGC will not allow to join any competition other than Uefa, Fifa and FIGC ones.
If any club joins Super League, it will be excluded from Serie A 2024/2025.
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 29., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 29., péntek 10:12
En csak azt nem ertem, hogy pont ezzel kapcsolatban hoztak dontest, hogy ilyet nem lehet csinalni, nem? Vagy akkor mi ertelme volt a birosag iteletenek, amit vartunk?Pad'em írta: Italian Federation FIGC decided to approve clause to prohibit access to the Super League to Italian clubs.
FIGC will not allow to join any competition other than Uefa, Fifa and FIGC ones.
![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 29., péntek 9:45
Akinek esetleg nem volt világos, mi az a kartellezés, hogy működik a maffia, annak itt van 3 sorba összeszedve.Pad'em írta: Italian Federation FIGC decided to approve clause to prohibit access to the Super League to Italian clubs.
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 29., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 29., péntek 9:30
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 29., péntek 8:02
Ebben mi a ráció, miért? Messi, Kane, Rashford mehet, de Mbappe, Haaland nem?Realista24 írta: Real shopban nem kérhetsz Mbappe vagy Haaland névvel mezt, csak akkor ha bizonyítod hogy az a neved.
Online eddig sem lehetett.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. december 29., péntek 7:07
hehetheoriginal írta:vagy csak nyitni az utcán a real shop előtt egy pólónyomdát 2-3 géppel, aztán kirakni molinora, hogy te szivesen rányomod a frissen vásárolt mezre az akármit is.Halfkey írta:
Ez mekkora ötlet amúgy, átanyakönyveztetni magad Mbappé Haaland Santiagonak, kiállni a Bernabeu elé, és 50 euroért kísérgetni be az embereket hogy vehessenek mezt![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 28., csütörtök 23:11
vagy csak nyitni az utcán a real shop előtt egy pólónyomdát 2-3 géppel, aztán kirakni molinora, hogy te szivesen rányomod a frissen vásárolt mezre az akármit is.Halfkey írta:Ez mekkora ötlet amúgy, átanyakönyveztetni magad Mbappé Haaland Santiagonak, kiállni a Bernabeu elé, és 50 euroért kísérgetni be az embereket hogy vehessenek meztRealista24 írta: Real shopban nem kérhetsz Mbappe vagy Haaland névvel mezt, csak akkor ha bizonyítod hogy az a neved.
Online eddig sem lehetett.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 28., csütörtök 23:03
Ez mekkora ötlet amúgy, átanyakönyveztetni magad Mbappé Haaland Santiagonak, kiállni a Bernabeu elé, és 50 euroért kísérgetni be az embereket hogy vehessenek meztRealista24 írta: Real shopban nem kérhetsz Mbappe vagy Haaland névvel mezt, csak akkor ha bizonyítod hogy az a neved.
Online eddig sem lehetett.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem