Én értem amit mondasz, de ezzel simán felmented minden felelősség alól. Aláírsz egy szerződést, elvállalsz egy munkát, amibe bele kell fektetni az energiát. Nem tette. Azért mert ilyen személyiség? Lehet. Azért mert meggyötörték a sérülések? Lehet. Ettől függetlenül fizetett profi sportolóként ez lett volna a dolga.hehetheoriginal írta: Nem érted sütemény![]()
Tedd most felre mi lenne a normális.
Hazi csak hozta magat, ilyen ember volt mindig is, ilyen ember volt elotte is, most is, utana is.
Egyszeruen nincs meg benne az a motor, ami miatt vissza tudott volna jonni a serulesek utan.
Kerdezheted, miert nincs meg benne, amikor ez a munkaja, ezert kapja a penzet?
Visszakerdezek: lukacsvaszkez miert nem fejlodott semmit az elmult 10 evben?
Krosz miert nem fejlodott kb soha tamadasban, hogy tobb gólhelyzetbe tudjon kerulni?
Mogi hogy-hogy csak ennyit tudott magabol kihozni 33 vagy hany eves korara?
Es folytathatnam a sort, de sztem erted te..
A vezetoseg rabizta hazira a hamburgert, aztan itt a szurkolok csodalkoztak, hogy felmajszolta![]()
A klub is hibás, mert tényleg biztos voltak jelek, nem is kellett volna ilyen hosszú szerződést aláírni vele a karrierje végén, szóval őket se menteném fel, de ha így végezné a munkáját sok ember ha rossz napja van meg dráma az életében, akkor ki lennének baszkodva mint a huzat, szóval akár a dagadt belga is megerőltethette volna magát egy valag pénzért, ha már ez volt az egyetlen dolga.