Nekem ez annyira tetszett, hogy utánanéztem, és abszolút így van.pheco írta: Nem neztem utana, hogy tenyleg igy van e, de elvileg 2023-ban egy csapat tudott nyerni az Anfielden, viszont ok guritottak egy 5-ost![]()

HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 24., vasárnap 10:37
Nekem ez annyira tetszett, hogy utánanéztem, és abszolút így van.pheco írta: Nem neztem utana, hogy tenyleg igy van e, de elvileg 2023-ban egy csapat tudott nyerni az Anfielden, viszont ok guritottak egy 5-ost![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2023. december 24., vasárnap 7:56
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. december 24., vasárnap 1:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 24., vasárnap 0:53
Az valami fake stat tippre.gutihaz14 írta:láttam valami memet hogy iden a mu 50 golt lott talan, CR meg 51-etCaraway írta: Egyedul a Sheffield lott kevesebb golt a bajnoksagban mint a United.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 24., vasárnap 0:40
láttam valami memet hogy iden a mu 50 golt lott talan, CR meg 51-etCaraway írta: Egyedul a Sheffield lott kevesebb golt a bajnoksagban mint a United.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 24., vasárnap 0:24
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. december 23., szombat 23:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 23., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. december 23., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 23., szombat 21:49
MVPP írta:Meg lett magyarázva, nem volt büntetőPad'em írta: https://twitter.com/EPLBible/status/173 ... pEPxA&s=19
A var szobában csoportos önkielégítés zajlott éppen ezért nem figyeltek?
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit találnak épp ki hogy ez miért nem kéz. Derékszögben állt a bal alkarja a kapufával vagy ilyesmit tudok elképzelni.
Botrányos.estében a keze a teste felé tartott, nem a labda felé. Én nem ezt látom, de hivatalosan is jó döntés született a bírói kar szerint.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. december 23., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. december 23., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 23., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: MVPP » 2023. december 23., szombat 21:26
Meg lett magyarázva, nem volt büntetőPad'em írta: https://twitter.com/EPLBible/status/173 ... pEPxA&s=19
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit találnak épp ki hogy ez miért nem kéz. Derékszögben állt a bal alkarja a kapufával vagy ilyesmit tudok elképzelni.
Botrányos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 23., szombat 21:18
megbotlás ide vagy oda, még nyúlt a labda irányába, egyre inkább kezd furcsa lenni ez a sok ordító bírói hiba ami a pool ellen van, már már Ők az angol Real MadridPad'em írta: https://twitter.com/EPLBible/status/173 ... pEPxA&s=19
Botrányos.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 23., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 23., szombat 21:15
Az biztos, hogy a legjobb 3as a Szobi-Mac-valaki. Szerintem jobban járnának, ha az argentin kkp-ként hordja a vizet és nem a védelem előtt van.chronic írta:Nekem tetszett a holland mikor játszott.raul 4 ever írta:Ez a Krávenberk szvsz szintén nagyon semmilyen,
A legjobb kp egy Szobo-Macallister-Gravenberch lenne szerintem.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. december 23., szombat 20:50
Nekem tetszett a holland mikor játszott.raul 4 ever írta:Ez a Krávenberk szvsz szintén nagyon semmilyen,
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 23., szombat 20:46
Szürkébb játékot kell nyújtania és szürkébben/szarabbul is játszik, mint ahogy tud (vagy ahogy a lipcsében). 6os már kb, nem is 8-as, nagyon le van fogva.cart írta: Salah meg TAA oldalán sokat kell védekeznie Szoboszlainak. Azon a poszton előtte olyan favágók játszottak mint Milner meg Henderson. Kb neki is ez a szerepköre lenne.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. december 23., szombat 20:39
Ez kb a pool összes idei meccsére igaz.ferni írta:Milyen szép megfogalmazás és mennyire igaztcskhun írta: Iram az ok de feleslegesen futnak ennyit ha ennyi a pontatlanság szerintem….![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem