Kevesen tudják, sokan nem is hiszik. Van amihez nem értek.
Szerencsét próbálnék veletek. 15 év után úgy döntöttem elég abból, hogy nincs TV-m. És gondoltam egy nagyot, kialakítok magamnak egy moziszobát. Vettem egy nagyon fasza oled tv-t, és mivel nincs a célhelyiségben megfelelő hely a készüléknek a már meglévő berendezések miatt, úgy döntöttem felpattintom a tv-t a falra, ahogy kell.
Vettem egy csuklós fali konzolt 20k jómagyar forintért, nem is sejtve mekkora problémát okozhat egy ilyen konzol. A felszerelése után ugyanis ferde rajta a tv. Mérnökember lévén nincs bajom a párhuzamokkal és a merőlegesekkel, így szépen vízmértéket használva a csavarozások hibátlanok lettek, és a tartósínt is úgy lőttem be, hogy a konzol 'nyitott' állapotában egyszerűen szintén hibátlanul áll. Minden vízszintes. Azonban amikor ráhajtom a falra, ferde lesz a sín, így vele együtt a tv is. Vagy a leves görbe, vagy a tányér nem egyenes.
Kizárásos alapon a csukló mozgásában lehet valami ferdeség, amit előre sajnos nem láttam, és csak felszerelés után jött ki. Ormótlan így, vizuálisan ki lehet javítani, hogy felpattintok a tv mögé a falra egy nagy grafitszürke kartont, ami nem ferde, és akkor a szem már nem veszi észre.
Mégis annak örülnék a legjobban, ha valaki, aki hasonló fali konzolt használ, és nála mindenhol vízszintes a vízszintes, az esetleg ajánlana nekem egy terméket, amire lecserélhetem a mostanit. Köszike.