Ez valoban igaz hogy MO-n nincs migrans problema viszont szerintem itthon azert is ilyen sikeres ez a migrans tema mert van itthon egy cigany tarsadalom akik hasonlokeppen elnek mint amit egy atlagos ember gondol a migransokrol. Es a cigany tarsadalom donto tobbsege a mai napig nem sikerult beilleszkednie a tarsadalomba. Szoval szerintem a magyar tarsadalomnak is van egyfajta tapasztalata errol.'shutterisland írta: nem a bevandorlassal van bajom, magam is 7 eve angliaban elek, nyilvan nem azt mondom, hogy pusztuljon meg mindenki ott, ahova szuletett.
sot, tok jo, hogy vannak fasza turkish barberek, vasarnap ejjel is nyitva tarto paki vegyesboltok meg autentikus indiai ettermek.
a problema azzal a sajnos eleg komoly reteggel van, aki se a nyelvet nem akarja tudni, se a kulturat nem tiszteli, inkabb a segelyeken alapulo kiskapukra jatszik, de szaporodik, mint a nyulak.
ezek miatt meg sajnos az emberben kialakul egy nem helyes, de ertheto altalanositas es tavolsag tartas.
magyarorszagon ez nem igazan letezo problema, de sok europai nagyvaros megy le a lejton.
De hogy mondjak egy masik peldat is, ha jol emlekszem (de ebbe nem vagyok biztos) egyszer a sved (aztan lehet hogy valamelyik masik skandinav orszag) belugyminiszter nyilatkozta azt hogy ok mar 3 kisebb migrans problemaval megbirkoztak, 56-ban sok magyar ment ki, 68ban a pragai valsagnal sok csehszlovak es a 90es evekben sokan mentek ki yugoszlaviabol. Akik ezekbol az orszagokbol mentek azok gond nelkul beilleszkedtek mert dolgoztak, nyelvet tanultak, kozel azonos kultura, viszont aztmondta hogy most ez a migracio magyon mas es hogy nem tudnak mit kezdeni a migransokkal mert nem is akarnak beilleszkedni.