Csak nehogy őt is eltiltsák ezért

HozzászólásSzerző: el magico » 2023. december 23., szombat 10:23
Csak nehogy őt is eltiltsák ezért
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 23., szombat 2:55
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 22., péntek 13:52
nem olyan családbú származom én ...hehetheoriginal írta:meg is van akkor az esti program, mi?Mickey írta: egy nagyon helyes lányt adott be a gugli...Salibara.
Köszi Remy![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 21., csütörtök 23:51
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 21., csütörtök 23:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 19:33
meg is van akkor az esti program, mi?Mickey írta: egy nagyon helyes lányt adott be a gugli...Salibara.
Köszi Remy![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 21., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. december 21., csütörtök 17:49
Remy írta:Nezz ra Salibara, aztan ujratargyalhatjuk ezt.realbeckham írta: Nezegettem ma róla összeállításokat. Szerintem a legjobb cb jelenleg a világon. Nem lattam ilyen teljesítményt senkitol a top csapatok kozul hetek óta. Ilyen Prime Pepe vibe.
Szkeptikus voltam vele kapcsolatban mikor először felmerült a neve. De azt kell mondjam, hogy főnyeremény. A csapat motorja es szive mar sok-sok meccse. Bellingham után a legnagyobb vétel az "új" érában. Imádom a kegyelmet nem ismerő gladiátor stílusát, a motivációs trükkjeit a tarsakkal szemben.(utes-rugas-paskolas) A bohockodasat, a futasat, az eroszakossagat es tiszta megoldasait. Gyors, erős, néger.![]()
![]()
Gondolom ez egy kőkemény beszólás akart lenni, ami tudatlanságból és az említett film nem ismeréséből adódik. De legalább sikerült egy haszontalan kommentet összehozni belőle. Gratula.
aztán aludj egy jót utána, hogy jól induljon a hétfő.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 21., csütörtök 16:35
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. december 21., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 21., csütörtök 15:31
Hajlamosak az teny.KAG írta: Ez a saliba az új vandijke
Remy meg felült a vonatra
Annyi hogy a prime vandijk ennél a fazonnal nem kicsit jobb volt amugy
Arsenal szurkolok amugy is nagyon híresek arról hogy par jo hónap utan hatszoros aranylabdasnak kezelik az átlagtól valamivel jobb jatekosaikat
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. december 21., csütörtök 15:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 15:22
Kire?Remy írta:Nezz ra Salibara, aztan ujratargyalhatjuk ezt.realbeckham írta: Nezegettem ma róla összeállításokat. Szerintem a legjobb cb jelenleg a világon. Nem lattam ilyen teljesítményt senkitol a top csapatok kozul hetek óta. Ilyen Prime Pepe vibe.
Szkeptikus voltam vele kapcsolatban mikor először felmerült a neve. De azt kell mondjam, hogy főnyeremény. A csapat motorja es szive mar sok-sok meccse. Bellingham után a legnagyobb vétel az "új" érában. Imádom a kegyelmet nem ismerő gladiátor stílusát, a motivációs trükkjeit a tarsakkal szemben.(utes-rugas-paskolas) A bohockodasat, a futasat, az eroszakossagat es tiszta megoldasait. Gyors, erős, néger.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 15:18
hát közelebb van, mint angliában bárkiRemy írta: Nem, csak szimplan Rudiger es a legjobb cb fogalom azert eleg tavol van egymastol.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. december 21., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 21., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. december 21., csütörtök 15:13
Én nemtudom de most néztem Arsenal meccseket és engem ez a Saliba gyerek nem vett le a lábamról. Lehet szar napját fogtam ki de kicsit lassunak tunt fejben. Idegesitett hogy mindig egy ütemmel később szabadult minden labdától.Remy írta:Nezz ra Salibara, aztan ujratargyalhatjuk ezt.realbeckham írta: Nezegettem ma róla összeállításokat. Szerintem a legjobb cb jelenleg a világon. Nem lattam ilyen teljesítményt senkitol a top csapatok kozul hetek óta. Ilyen Prime Pepe vibe.
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 21., csütörtök 13:37
Nezz ra Salibara, aztan ujratargyalhatjuk ezt.realbeckham írta: Nezegettem ma róla összeállításokat. Szerintem a legjobb cb jelenleg a világon. Nem lattam ilyen teljesítményt senkitol a top csapatok kozul hetek óta. Ilyen Prime Pepe vibe.
![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. december 21., csütörtök 11:29
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem