A legnagyobb probléma és veszélyforrás azokkal a migránsokkal van, akiket nem látsz ezekben a városokban, mert a külvárosi részeken élnek saját kis közösségeket (gettókat) alkotva. Akikkel találkozol, azok általában normális emberek, dolgoznak, beilleszkednek.'shutterisland írta: egyebkent az is aggaszto, hogy ha az ember jar europai nagyvarosokban, akkor az, amit lat, az kulonbozik a az amugy sok esetben meg igy is veszjoslo iranyba mutato statisztikaktol.
persze ha eltoltok par napot milanoban, becsben, londonban, akkor nyilvan lehet mondani, hogy az kicsi minta es az eyeyest nem mervado, de valamiert mindig rosszabbnak tunik az arany a statisztikaknal a valosagban.
ahol meg eletvitelszeruen elek, az egy kb 30 ezres varos, statok alapjan 3% alatti a fekete/arab kombo osszeadva, megis minimum minden 10. szembejovo nem feher europai.
bar gondolom ezek is olyan statok, minthogy a legfrisebb nepszamlalasi adatok szerint csokkent a romàk aranya mo-n a 10 evvel ezelottihez kepest.
erdemes amugy u15-u17 stb utanpotlas valogatottak keretet megnezni, angolok, nemetek, franciak, svedek, stb.
Nem tudom, csak tippelem, hogy ahol élsz, ott nem a központban a sétáló utcán laksz, hanem egy külvárosi részen, ahol a hasonló dolgozó emberek élnek. Ezért találkozol több bevándorlóval, mint mikor turista vagy és többel, mint ha a tősgyökeres helyi lakosok között élnél.
Csaba: ha Németországban van olyan megye, ahol a leggyakoribb név a Mohamed és már 5 évvel ezelőtt is erről cikkeztek, akkor ott bizony 10-15 év alatt ezek a gyerkőcök már többségben lehetnek a Hansokkal szemben. Persze ez csak feltételezés, de a tendencia ez. Aztán meg kell nézni összetételben Franciaországot, Angliát, Dániát, Svédországot, Benelux államokat, hogy csak párat említsek. És ugye a kötelező kvóta még csak most jön...
Már mondtam, azért, mert a magyar politika álló hígfosában üdítőnek találom a Mi hazánk egyes programpontjait még nem vagyok fanatikus hívő, ahogy Torockai hívő sem. Azt sem tudom, mi az a Big Reset (bár gondolom). Azt viszont gyaníthatja mindenki, hogy ez a migráns cirkusz pont hogy nem az EU-nak jó. Lehet tippelni, hogy kinek lehet érdeke egy gyenge, függő Európa.