Apropó Ganso. Vágod hehe, hogy ma este Ganso pajtid club world cup döntőt játszik Hali ellen Marcival a baloldalán?neymarlucasgansopato![]()

A minimum, hogy ott csápolsz az M4 elött este 7-től.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 22., péntek 15:50
Apropó Ganso. Vágod hehe, hogy ma este Ganso pajtid club world cup döntőt játszik Hali ellen Marcival a baloldalán?neymarlucasgansopato![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 22., péntek 15:26
Örvendetes, hogy megjött a jobbik esze. Nem ellenőriztem, hogy tényleg mondta-e, de pár napja láttam tőle egy régi idézetet, hogy "minek az esl, ki akarja azt nézegetni, hogy a pool meg a Real állandóan egymással játszanak?"..Pad'em írta:Ezzel sztem sokan így vagyunk, ekkora robbanást még az eyetestek királya se várt hiába májerkedik utólagDonát írta: Én a nyáron meg voltam győződve, h ilyen se íze-se bűze játékos lesz, kb zéró impacttel. Imádom, hogy ekkorát tévedtem.![]()
![]()
*
Klopp on Super League: “I agree 100% with the statement and the verdict”.
“I also like that we get an understanding that UEFA and other FAs can't just do what they want… putting in more games with people having no say in it”.
“I like that UEFA & more got a bit of a shake”.
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 22., péntek 15:23
Bezony, nem véletlenül kérdezlek mindig téged a játékosok potenciálját illetően!hehetheoriginal írta:Ki mennyire ért hozzá ugyeDonát írta:
Én a nyáron meg voltam győződve, h ilyen se íze-se bűze játékos lesz, kb zéró impacttel. Imádom, hogy ekkorát tévedtem.![]()
Amugy ez alapjan lukacs milliard eurot er, mert annyi ideje klasszis mar madridban![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 22., péntek 15:13
Ezzel sztem sokan így vagyunk, ekkora robbanást még az eyetestek királya se várt hiába májerkedik utólagDonát írta: Én a nyáron meg voltam győződve, h ilyen se íze-se bűze játékos lesz, kb zéró impacttel. Imádom, hogy ekkorát tévedtem.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 22., péntek 15:02
Ki mennyire ért hozzá ugyeDonát írta:Én a nyáron meg voltam győződve, h ilyen se íze-se bűze játékos lesz, kb zéró impacttel. Imádom, hogy ekkorát tévedtem.Pad'em írta: TM update: Bellingham 180 millió.
Legértékesebb a világon Haalanddal és Mbappéval.
Ennyit számít 5 klasszis hónap a Realban...![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 22., péntek 14:45
Én a nyáron meg voltam győződve, h ilyen se íze-se bűze játékos lesz, kb zéró impacttel. Imádom, hogy ekkorát tévedtem.Pad'em írta: TM update: Bellingham 180 millió.
Legértékesebb a világon Haalanddal és Mbappéval.
Ennyit számít 5 klasszis hónap a Realban...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 22., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 22., péntek 14:23
Azt a Zvezdat, aki egyebkent BL gyoztes, nem ugy mint az eddig Szuperligat visszautasito csapatok tobbsege. Nekem logikusnak tunik.miro. írta:Mondjuk ha a zvezdat megemlitettek,mint resztvevo..LiamGallagher írta:
Ajjaj...Perez asszem most szarta össze magát és lövi le az egészet, hogy a Fehérvár nem támogatja![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 22., péntek 13:54
Bedobják Keanut, aztán jó napot !Süti írta: Innentől sima ügy, a nápolyi Camorra megoldja.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 22., péntek 13:51
Mondjuk ha a zvezdat megemlitettek,mint resztvevo..LiamGallagher írta:Ajjaj...Perez asszem most szarta össze magát és lövi le az egészet, hogy a Fehérvár nem támogatjaRealista24 írta: FC Fehervar is elutasitja a Szuperligat![]()
![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. december 22., péntek 13:50
Ajjaj...Perez asszem most szarta össze magát és lövi le az egészet, hogy a Fehérvár nem támogatjaRealista24 írta: FC Fehervar is elutasitja a Szuperligat![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 22., péntek 13:40
Mondjuk ez pont azoknak a csapatoknak fontos,akik nem akarjak a penzugyi helyzetuket ugy felzarkoztatni,hogy eladjak az identitasukat,es olajosok veszik at oket.ferni írta: Az a baj, hogy hiába beszél az ember bármiről is, az az ellenérv, hogy akkor Perez tenné el zsebre a pénzt az Uefa helyett és ő lenne a boss és minden a Realnak kedvezne![]()
Mondhatod te hogy itt a klubok döntenének meg ők kapnának több pénzt, biztos nem![]()
Pont ezért hiteles a dolog, mert a legnagyobb klub állt ki ezzel hogy meg kell állítani az Uefát meg a korrupt kcsgöket, mert látjuk mi megy meg mit művelnek az arabok…
Mi el leszünk, eddig is meg voltunk, pont a többi csapat érdeke lenne ennek neki kezdeni, erre ők ellenkeznek![]()
Kajak hagyni kéne dugába dőlni ezt a szarhalmazt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. december 22., péntek 13:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 22., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 22., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 22., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 22., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 22., péntek 11:40
Uefa tagságot biztos nem fognak alapul venni, ez a lényeg hogy elszakadjunk tőlükZorro írta:Igen, de jogilag (definicio szerint) mitol europai? Mert ha ez UEFA tagsagot jelent, akkor mar nem lesz europai ha az UEFA kizarja pl. a csapatunkat? Ha nincs a Realnak UEFA tagsaga, akkor indulhat a LaLiga-ban?Pad'em írta:
Igen. Kérdezték a CEO-t. Elmondta, hogy csak európai csapatok lehetnek, nem lesz szaudi csapat hívva.
HozzászólásSzerző: Zorro » 2023. december 22., péntek 11:28
Igen, de jogilag (definicio szerint) mitol europai? Mert ha ez UEFA tagsagot jelent, akkor mar nem lesz europai ha az UEFA kizarja pl. a csapatunkat? Ha nincs a Realnak UEFA tagsaga, akkor indulhat a LaLiga-ban?Pad'em írta:Igen. Kérdezték a CEO-t. Elmondta, hogy csak európai csapatok lehetnek, nem lesz szaudi csapat hívva.Zorro írta:
OK, az a neve. De egyértelműen definiálták az "szülő atyák", hogy csak európai klub vehet részt benne?
Mert ha igen, akkor felmerül a további kérdés, hogy pontosan mit jelent az európai klub? Az UEFA-nak a tagja? Vagy a nemzeti bajnoksága határozza ezt meg?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 22., péntek 11:23
Igen. Kérdezték a CEO-t. Elmondta, hogy csak európai csapatok lehetnek, nem lesz szaudi csapat hívva.Zorro írta:OK, az a neve. De egyértelműen definiálták az "szülő atyák", hogy csak európai klub vehet részt benne?tomi_b írta:
Az a neve hogy European Super League. ESL
Mert ha igen, akkor felmerül a további kérdés, hogy pontosan mit jelent az európai klub? Az UEFA-nak a tagja? Vagy a nemzeti bajnoksága határozza ezt meg?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem