HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 28., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 28., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 28., csütörtök 11:15
Az csak jó, ha lenézik a Barçát és esélytelennek tartják például a BL-győzelemre, annál kisebb lesz rajtunk a nyomás.dzsihad91 írta:persze ez két tét nélküli meccs, de továbbra is nagyon gyengének tartom ezt a Barcát akkor is ha messi a pályán van.Persze a kis csapatokat simán verik, de a masszívabb csapatok ellen látszik, hogy mennyire sebezhetőek és ami a leg fontosabb, nem érzem rajtuk ,hogy fejlődhetnének...a mi csapatunk előtt még hosszú az út, ők viszont egy bejáratott gépezet, amit tata annyival variált meg, hogy rotál meg jött Neymar aki az új pelé meg az assist király, csinál mindent csak éppen azt nem amiért odavitték, a góllövés...Persze tudom ,hogy ő még fejlődhet és fejlődni is fog(mert tényleg egy nagy TEHETSÉG) csak a sport 1en úgy reklámozták ,hogy a világ első és második legjobbja után itt a harmadik is...![]()
Majd jönni fog Shutter,hogy lenézem a Barcát pedig egyáltalán nem, csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)
Ne értsetek félre, még mi sem állunk készen Bayernekre, de a Barcán én azt érzem ,hogy megint nem oldottak meg semmit a tavalyi problémákból,se kapus se védő, se csodafoci...a mi csapatunk viszont még rengeteget fejlődhet és fog is.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 28., csütörtök 7:45
Nem néztem sok meccset de amikor láttam játszani akkor nem játszott valami meggyőzően (lehet hogy többet kellene Barca meccset néznem hogy többször játszanak gyenge meccseket.dzsihad91 írta: csak a Bayern meccs óta semmi nem változott náluk, letámadás nincs max 1-2 meccsen kis csapatok ellen, Xavi és Iniesta önmaguk paródiái,szegény Puyolról nem is beszélve(de neki Massiv Respect), Fabregas komoly meccseken meg képtelen döntő tényező lenni...Ki maradt?Neymar aki tényleg nem rossz de látszik rajta azért ,hogy ő még kevés a bohóckodásával egy európai top csapat ellen,a classicon bepattant Carvajal tökeiről a labda,addig jól is tolta, de utána eléggé eltűnt.Messi meg 2hetente megsérül, de amikor játszik is nem látom rajta azt az akarást mint régen, persze ez a barca szurkolók szerint azért van mert sérült és félti magát, szerintem meg csak szimplán királynak hiszi magát és azért sétálgat...(de ő megteheti,amíg ennyi gólt lő oda is szarhatna a pályára, ahogy cé is...)
Ne értsetek félre, még mi sem állunk készen Bayernekre, de a Barcán én azt érzem ,hogy megint nem oldottak meg semmit a tavalyi problémákból,se kapus se védő, se csodafoci...a mi csapatunk viszont még rengeteget fejlődhet és fog is.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 28., csütörtök 6:57
Nana! A Barcának utaznia kellett,míg a Madridnak nem,így nem helytálló ez az összehasonlítás...Ajax-Barca 2-1
Messi nélkül de a világ zsenijével(Neymar) gyenge játék, egy 10 emberrel játszó ajax ellen.Nem elfelejtendő a hatalmas kamutizi amit menetrendszerűen kaptok minden ilyen esetben.
Madrid-Galata 4-1
Cr nélkül de a világ falábújával(Bale) szép játék, 10 emberrel a Galata ellen (akik szerintem nagyobb játékerőt képviselnek ennél az Ajaxnál).Bale persze csak 1 góllal tudott hozzájárulni a gála előadáshoz így nem érhet az isteni Neymar közelébe aki lőtt..várjunk csak..![]()
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. november 28., csütörtök 2:12
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 28., csütörtök 2:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 27., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 27., szerda 13:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 27., szerda 12:57
Gareth Balet mégse linkelheti be tavalyról,hogy nézne az kiNéha rúgniuk kellene 1-2 gólt, hogy legyen egy videóra való anyag :D
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 27., szerda 12:30
azért van itt olyan barcás akinek nem lenne itt helye, mert:ferni írta:tényleg teljesen rendben vannak, akik itt fórumozgatnak hosszabb ideje az eurobarcáról, akik meg hülyék szerencsére ki is lesznek téve rövid időn belül.
Mike írta:Durva mennyire eltorzult világképe van
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 27., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 27., szerda 10:00
========>Elég már. Elég.
Legalább büntetőrúgásban 6ékonyak.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 27., szerda 9:44
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 27., szerda 9:05
Egyébként ez meg is látszik valahogy, emlékszem, amikor regeltem oda (2012 elején, addig csak olvasgattam), írtál elég érdekes dolgokat (már bocsánatferni írta:amúgy rohadt nehéz fórumozni a másik oldalon... most nem a semleges témákról van szó, mert ott nincs probléma, de amikor szóba jön a Real vs Barca téma... borzasztó nehéz...
át kell gondolni mit írsz, mert egyetlen egy rossz szócska és jönnek 5en![]()
én már nagyon régóta fórumozok az eurobarcán és hát sajnos jó párszor elszaladt velem is a ló, sok esetben nagyon nehéz kiállni az igazadért... kemény dolog ám ez, főleg hosszabb távon... semleges témáknál semmi probléma, de ha előjön a Real vs Barca... ott aztán vigyázni kell nagyon, hány vita lett már abból, amit én írtam... mondjuk ez inkább régebben volt igaz, azóta sokkal jobban figyelek![]()
Mike írta:amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkel
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 27., szerda 5:34
amazing Hatspur goals videót bezzeg nem linkelferni írta:mondjuk GT is volt, amikor 101 amazing Messi Goals videót linkelt be ide, de megesik az ilyen....
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 26., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 26., kedd 22:48
Szerencsére a foci nem ezeken mùlikpetiamadridista írta:hát nem örülök, hogy kikaptak...
jobb lett volna, hogyha ezt a vereséget a hévégén szenvedik el, de így valószínűleg összekapják magukat és behúzzák a Bilbao elleni rangadót.
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. november 26., kedd 22:43
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 26., kedd 22:41
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem