nincs még végechronic írta: Hol vagytok károgók?![]()
![]()
![]()

balavez ellen nyerni kell ma.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 20:54
nincs még végechronic írta: Hol vagytok károgók?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. december 21., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. december 21., csütörtök 20:53
Ott is vanateeemadrid írta: Leikszelnek ma, calma
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. december 21., csütörtök 20:47
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2023. december 21., csütörtök 20:40
Hasonlon gondolkodtam en is az elobb, hogy nem h meccseket nyerni h tudott ez a betis de bazdmeg golt rugni? Azt h sikerult?…hehetheoriginal írta:ezek sose rugnak golt, tipik spanyol csapatateeemadrid írta: Leikszelnek ma, calma
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 21., csütörtök 20:37
lenezni senkit nem szabad, de ahogy no rajtuk a nyomas, hogy valodi eselyeskent tekintenek rajuk, ugy fognak szerintem is visszaesni a tavasszal, plusz az egymas elleni eredmeny is biztosan nektek fog kedvezni.hehetheoriginal írta: nagy önbizalommal játszanak, komolyan kell őket venni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 20:37
ezek sose rugnak golt, tipik spanyol csapatateeemadrid írta: Leikszelnek ma, calma
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. december 21., csütörtök 20:35
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. december 21., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. december 21., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 21., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 21., csütörtök 19:38
Nem tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, ahol Carlo int be nekünk, és nem fordítva.Yazid írta: Ha carlo és xabi is beint nekünk én hoznám míchelt![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. december 21., csütörtök 19:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. december 20., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. december 20., szerda 22:47
Semmi meglepő nincs abban, hogy mindenki jinxel meg imadkozik meg josnohoz jar azok utan, hogy evekig eladtuk a lelkunk osszes darabjat, mar nincs mit felajanlaniPad'em írta:Ez egy babonás fórum, néha engem is meglep mennyireTjacks írta: Várjál az sem jó, mert akkor kövi fordulóban instant karma nem? Vagy hogy működik ez a vuduzás?
Mindenesetre xavi remélem legalább megemlít a sajtótájékoztatón, sokat tettem a győzelemért,én a 12ik ember.Mondjuk nem csoda mikor a 21.századi fekete mágia földi helytartója is aktív tag.
Erre az earn it on the pitchre már elöző oldalon is reflektáltam, továbbra sem értem. Nem hallottak róla Tebasék, hogy most már nyílt a formátum?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 20., szerda 22:09
Ez egy babonás fórum, néha engem is meglep mennyireTjacks írta: Várjál az sem jó, mert akkor kövi fordulóban instant karma nem? Vagy hogy működik ez a vuduzás?
Mindenesetre xavi remélem legalább megemlít a sajtótájékoztatón, sokat tettem a győzelemért,én a 12ik ember.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. december 20., szerda 22:05
Csak Perezre marad a gesztenye kikaparása. Csak akkor fognak mások is csatlakozni, ha a jelenlegi rendszer összeomlik, és készen áll az új.Realista24 írta: JUST IN: All La Liga teams playing this Thursday, except Real Madrid, will wear shirts that say "Earn it on the pitch!" in a message against the Super League, who are expected to win their legal case vs UEFA.
@Radioestadio
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. december 20., szerda 21:22
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem