Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. december 23., szombat 23:12

füst írta: Kevesen tudják, sokan nem is hiszik. Van amihez nem értek. :D

Szerencsét próbálnék veletek. 15 év után úgy döntöttem elég abból, hogy nincs TV-m. És gondoltam egy nagyot, kialakítok magamnak egy moziszobát. Vettem egy nagyon fasza oled tv-t, és mivel nincs a célhelyiségben megfelelő hely a készüléknek a már meglévő berendezések miatt, úgy döntöttem felpattintom a tv-t a falra, ahogy kell.

Vettem egy csuklós fali konzolt 20k jómagyar forintért, nem is sejtve mekkora problémát okozhat egy ilyen konzol. A felszerelése után ugyanis ferde rajta a tv. Mérnökember lévén nincs bajom a párhuzamokkal és a merőlegesekkel, így szépen vízmértéket használva a csavarozások hibátlanok lettek, és a tartósínt is úgy lőttem be, hogy a konzol 'nyitott' állapotában egyszerűen szintén hibátlanul áll. Minden vízszintes. Azonban amikor ráhajtom a falra, ferde lesz a sín, így vele együtt a tv is. Vagy a leves görbe, vagy a tányér nem egyenes.
Kizárásos alapon a csukló mozgásában lehet valami ferdeség, amit előre sajnos nem láttam, és csak felszerelés után jött ki. Ormótlan így, vizuálisan ki lehet javítani, hogy felpattintok a tv mögé a falra egy nagy grafitszürke kartont, ami nem ferde, és akkor a szem már nem veszi észre.

Mégis annak örülnék a legjobban, ha valaki, aki hasonló fali konzolt használ, és nála mindenhol vízszintes a vízszintes, az esetleg ajánlana nekem egy terméket, amire lecserélhetem a mostanit. Köszike.
Hama vagy Vogel márkájut ajánlom de előbb nézd meg a csuklónàl a csavarokat,egy próbát megér….

h.csabi

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2023. december 23., szombat 22:32

füst írta: Mégis annak örülnék a legjobban, ha valaki, aki hasonló fali konzolt használ, és nála mindenhol vízszintes a vízszintes, az esetleg ajánlana nekem egy terméket, amire lecserélhetem a mostanit. Köszike.
Nem régen ilyet vettünk az irodába, és patika.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 23., szombat 21:36

Én Aldisat vettem 8ezerért. A célnak tökéletesen megfelel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2023. december 23., szombat 21:30

Fogalmam sincs milyen az a konzol, de a legtobbnek van egy csavarja, amivel be lehet fixalni. Valoszinuleg tul lazara van hagyva es a TV sulya pedig nincs kozpontositva.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2023. december 23., szombat 21:11

Kevesen tudják, sokan nem is hiszik. Van amihez nem értek. :D

Szerencsét próbálnék veletek. 15 év után úgy döntöttem elég abból, hogy nincs TV-m. És gondoltam egy nagyot, kialakítok magamnak egy moziszobát. Vettem egy nagyon fasza oled tv-t, és mivel nincs a célhelyiségben megfelelő hely a készüléknek a már meglévő berendezések miatt, úgy döntöttem felpattintom a tv-t a falra, ahogy kell.

Vettem egy csuklós fali konzolt 20k jómagyar forintért, nem is sejtve mekkora problémát okozhat egy ilyen konzol. A felszerelése után ugyanis ferde rajta a tv. Mérnökember lévén nincs bajom a párhuzamokkal és a merőlegesekkel, így szépen vízmértéket használva a csavarozások hibátlanok lettek, és a tartósínt is úgy lőttem be, hogy a konzol 'nyitott' állapotában egyszerűen szintén hibátlanul áll. Minden vízszintes. Azonban amikor ráhajtom a falra, ferde lesz a sín, így vele együtt a tv is. Vagy a leves görbe, vagy a tányér nem egyenes.
Kizárásos alapon a csukló mozgásában lehet valami ferdeség, amit előre sajnos nem láttam, és csak felszerelés után jött ki. Ormótlan így, vizuálisan ki lehet javítani, hogy felpattintok a tv mögé a falra egy nagy grafitszürke kartont, ami nem ferde, és akkor a szem már nem veszi észre.

Mégis annak örülnék a legjobban, ha valaki, aki hasonló fali konzolt használ, és nála mindenhol vízszintes a vízszintes, az esetleg ajánlana nekem egy terméket, amire lecserélhetem a mostanit. Köszike.

Gutihernandez

HozzászólásSzerző: Gutihernandez » 2023. december 21., csütörtök 16:59

Halfkey írta: Google fiókba importálni.
Ugy van, igy a legegyszerubb.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 21., csütörtök 15:38

Google fiókba importálni.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. december 21., csütörtök 15:37

Egyik (idősebb) ismerősömnek kb 1500 név van a telefonkönyvében, próbálta maga átrakni a neveket egyik telóról a másikba (gondolom nem SIM kártyára mentett, hanem telefonra). kb 2-300 név ment át, tehát még a fele sem. Miként, mivel lehetne mindet áttenni?
Nem számtech / telózseni!
Arra tudok gondolni, hogy a SIM kártyát vissza kéne tenni a régi telóba és akkor a telóról a számokat rámásolni SIM-re, de nem tudom, hogy így, akkor nem lesznek-e duplikálva?!

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 20., szerda 9:48

Realista24 írta:
tomi_b írta: Most felhívtam őket ismét, elmondtam mindent, és kiderült, hogy az egyik e-mail címükre nem érkeznek meg az 5mb csatolmány feletti mailek. :lol:

Jólvan, gratulálok.

Most elküldtem újra, másik email címre mind a 3 mailt, mai választ ígérnek.

Mondtam, hogy ha nincs érdemi intézkedés csütörtökig, akkor a fogyasztóvédelemnek írom meg a dolgokat.
Jajaja, nem erkeznek meg az emailek :lol: Nem vagyok it expert, de amikor az emailem nem er celba, arrol kapok ertesitest, hogy ilyen olyan okok miatt nem sikerult kezbesiteni. Illetve, ha ez nincs feltuntetve valahol a honlapjukon, akkor ezzel sem mennek sokra.

Delutan ne felejtsd el oket hivni :kalapos:
Nekem egyszer volt egy e-mail-em, ami fel even keresztul keringett az interneten, mire celba ert. Visszaneztuk es kb az osszes szervert meglatogatta a vilagon. Szoval nem lehetetlen, mert rendszer fuggo, de azert olyan ritkan van, hogy egy egesz email csak ugy "nem erkezik meg" :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 9:22

tomi_b írta: Most felhívtam őket ismét, elmondtam mindent, és kiderült, hogy az egyik e-mail címükre nem érkeznek meg az 5mb csatolmány feletti mailek. :lol:

Jólvan, gratulálok.

Mondtam, hogy ha nincs érdemi intézkedés csütörtökig, akkor a fogyasztóvédelemnek írom meg a dolgokat.
Jajaja, nem erkeznek meg az emailek :lol: Nem vagyok it expert, de amikor az emailem nem er celba, arrol kapok ertesitest, hogy ilyen olyan okok miatt nem sikerult kezbesiteni. Illetve, ha ez nincs feltuntetve valahol a honlapjukon, akkor ezzel sem mennek sokra.

Delutan ne felejtsd el oket hivni :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 9:18

Most felhívtam őket ismét, elmondtam mindent, és kiderült, hogy az egyik e-mail címükre nem érkeznek meg az 5mb csatolmány feletti mailek. :lol:

Jólvan, gratulálok.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 9:01

tomi_b írta:
Realista24 írta:

ASZF-ben ez van.

"Ha a jótállási időtartam alatt a fogyasztási cikk első alkalommal történő javítása során a Szolgáltató részéről megállapítást nyer, hogy a fogyasztási cikk nem javítható, a Fogyasztó eltérő rendelkezése hiányában a Szolgáltató köteles a fogyasztási cikket 8 napon belül kicserélni. Ha a fogyasztási cikk cseréjére nincs lehetőség, a Szolgáltató köteles a vételárat 8 napon belül a Fogyasztó részére visszatéríteni."

Es mivel mar van uj hutod, ragaszkodj a kp-hoz az utalvany helyett.
Láttam én is, 9. napon ezt írtam meg mailben, meg hogy vettem új hűtőt és ezért utalják vissza a pénzt.

De semmi választ nem kaptam.
Na, hat akkor legyel tökös, es amikor azt mondjak szemelyesen, hogy nem tudnak mit tenni, akkor eloveszed a kedves enedet :mrgreen:

Mindig, minden szolgaltato le akar razni, nyilvan, en pedig mindig mondom, hogy addig nem teszi le a telot vagy nem megyek innen, amig hasznalhato infot nem kapok. Es mivel minden szart rogzitenek mar telefonon ugye, amire fel is hivjak a figyelmed, ezert nem tudjak csak ugy kinyomni az embert.

Ha a pultban ulo ugyintezo nem segit, kerd a feletteset, ha az nincs ott, akkor aruhazvzetot. Haver Euronicsnal az, karacsony elott utan szerintem xanaxon el az ilyenek miatt :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 8:56

Realista24 írta:
tomi_b írta:

Szervíz munkalap/jegyzőkönyv a neve amin a csereutalvány átvételének tényét rögzítik.

Szakszervíz adta a csereutalványt, nem értem mit akar még vizsgálni ezen az egyértelmű tényen az Aqua.
ASZF-ben ez van.

"Ha a jótállási időtartam alatt a fogyasztási cikk első alkalommal történő javítása során a Szolgáltató részéről megállapítást nyer, hogy a fogyasztási cikk nem javítható, a Fogyasztó eltérő rendelkezése hiányában a Szolgáltató köteles a fogyasztási cikket 8 napon belül kicserélni. Ha a fogyasztási cikk cseréjére nincs lehetőség, a Szolgáltató köteles a vételárat 8 napon belül a Fogyasztó részére visszatéríteni."

Láttam én is, 9. napon ezt írtam meg mailben, meg hogy vettem új hűtőt és ezért utalják vissza a pénzt.

De semmi választ nem kaptam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 8:53

tomi_b írta:
Realista24 írta:

Kezdem elvesziteni a fonalat :mrgreen:
Minek a szerviz munkalap, ha mar van egy csereutalvanyod? Szerviz adta a csereutalvanyt, nem?
Szervíz munkalap/jegyzőkönyv a neve amin a csereutalvány átvételének tényét rögzítik.

Szakszervíz adta a csereutalványt, nem értem mit akar még vizsgálni ezen az egyértelmű tényen az Aqua.
ASZF-ben ez van.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 8:46

Realista24 írta:
tomi_b írta:

Szervíz munkalapot, amin január 12 határidőt adtak magunknak, csak nem tudom mi alapján.
Minek a szerviz munkalap, ha mar van egy csereutalvanyod? Szerviz adta a csereutalvanyt, nem?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 8:43

tomi_b írta:
Realista24 írta:

Mit kaptal (visszaigazolas, email, akarmi), amikor leadtad a 300k-s utalvanyt az uj hutore?
Szervíz munkalapot, amin január 12 határidőt adtak magunknak, csak nem tudom mi alapján.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 8:42

Realista24 írta:
tomi_b írta:

De, a héten lehet bemegyek valamikor. Csak már múltkor is jött a duma hogy semmit nem tudnak, ők eladók, ezt a garanciásoknak továbbítják.
Mit kaptal (visszaigazolas, email, akarmi), amikor leadtad a 300k-s utalvanyt az uj hutore?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 8:31

tomi_b írta:
Realista24 írta:

Nem tudsz bemenni személyesen?
De, a héten lehet bemegyek valamikor. Csak már múltkor is jött a duma hogy semmit nem tudnak, ők eladók, ezt a garanciásoknak továbbítják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 8:26

Realista24 írta:
tomi_b írta: Én arra gondoltam, hogy ügyfélkapun keresztül küldök egy panaszlevelet a fogyasztóvédelemnek, aztan az e-papír másolatot megküldöm nekik e-mailben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 6:12

tomi_b írta: Én arra gondoltam, hogy ügyfélkapun keresztül küldök egy panaszlevelet a fogyasztóvédelemnek, aztan az e-papír másolatot megküldöm nekik e-mailben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: