de akkor mi volt az alternatíva? semmi gondolom csak a nemzeti ligákRealista24 írta: Amugy amikor alakult a BEK, akkor is szamtalan klub ellene volt, es visszautasitotta. Azota ezek kozul tobben is megnyertek a sorozatot.
most ott a BL-EL-konfetti.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 21., csütörtök 14:04
de akkor mi volt az alternatíva? semmi gondolom csak a nemzeti ligákRealista24 írta: Amugy amikor alakult a BEK, akkor is szamtalan klub ellene volt, es visszautasitotta. Azota ezek kozul tobben is megnyertek a sorozatot.
HozzászólásSzerző: Zorro » 2023. december 21., csütörtök 14:03
Azok a csapatok akik most kisebbek, akar a múltjuk ellenere is, majd jutnak annyival tobb lovehoz a SL menten (nem 1 szezon alatt), hogy elkezdhetenek fejlodni. Nem az lesz mint ami - gondolom - most sokaknal, hogy nincs annyi bejovo penz, hogy miutan a tulaj kivette a reszet, mar nincs mibol csapatot epiteni.Yazid írta: Én nem értem ezt az egészet. Kb minden nagy csapat ellene van rajtunk kívül.
És akkor mi kilepünk a bajnokok ligájából és akkor majd játszunk a szuperligában atalantaval, galatasarayal meg sheffield uniteddel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 14:00
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. december 21., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. december 21., csütörtök 13:53
Majd átgondolják mikor remegni kell a béel helyért szezon végén.Realista24 írta: ManU is a Szuperliga ellen van.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. december 21., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 13:51
Szerintem Perez ilyenben nem donthet egyedul es ha eszrevennek,hogy igy gondolkozik egy ilyen fajsulyos kerdesben,hogy “en leszarom,nekem mar mindegy” akkor azonnal felretolnak.ikarus93 írta: Perez 76 évesen gondolom úgy van vele hogy kb semmi vesziteni valója nincsen. Legrosszabb esetbe korábban megy nyugdijba.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. december 21., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. december 21., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. december 21., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 21., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 13:40
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 21., csütörtök 13:40
Mi lesz majd ezzel a fórummal?hehetheoriginal írta:ujjujuj mi böjtje lesz ennek, mikor elnökúr leköszön, elmegy nyuggerba, enyészet lesz az egészELSiete írta: Florentino Perez: "We had to remind UEFA who REAL MADRID is."![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. december 21., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 13:33
nagyon le kell majd mennie kutyába az uefánál ahhoz, könyörtelen lesz.a kovetkezo elnok azzal fogja magat jeloltetni,hogy visszateszi a realt a bl-be.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 21., csütörtök 13:32
ez a barcanak siman ment mindenfele szuperliga nelkul
..Kivezetni a real madridot a bajnokok ligajabol.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 13:29
Amugy belegondolsz,azert kemeny..Kivezetni a real madridot a bajnokok ligajabol. Ez konkretan tortenelem lesz.hehetheoriginal írta:ujjujuj mi böjtje lesz ennek, mikor elnökúr leköszön, elmegy nyuggerba, enyészet lesz az egészELSiete írta: Florentino Perez: "We had to remind UEFA who REAL MADRID is."![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 13:26
Igazabol az UEFA a penz utan nagyjabol lenyulta a Szuperliga formatumot otletet is, szoval ertem en, hogy BL es Real Madrid kez a kezben jar, de ahogy nezem Pereznek nem a sorozattal van baja, hanem az UEFA-val.Gascoigne írta: Marhára nem vagyok perezzel. A foci hatalmas értéke a történelem, az állandóság, az összehasonlíthatóság. Ráadásul minek akarnánk leváltani azt a sorozatot, amit mi uralunk. Mi nyertük az első ötöt. Miénk a modern sorozat legbrutálisabb nyerősorozata. A BL egyenlő a Real Madriddal. A BL az egyetlen sorozat talán az agyonsztárolt PL mellett, amit profi szinten szerveznek az amúgy überkorrupt focivilágban.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. december 21., csütörtök 13:24
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem