Szegényem, nem lennék most a helyedben..RealAsensio írta: Jonni fog a gol. Gyerunk!

HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. december 21., csütörtök 23:16
Szegényem, nem lennék most a helyedben..RealAsensio írta: Jonni fog a gol. Gyerunk!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. december 21., csütörtök 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 22:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 21., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. december 21., csütörtök 22:45
RipRealAsensio írta:
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 21., csütörtök 22:43
Remélem bejön neki azért, de pfff, ez így eléggé retúr jegy nélküli út a ***erdőbe.ferni írta: Csak olyan 10 ember írta, hogy vedd ki![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 21., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: Gutihernandez » 2023. december 21., csütörtök 16:59
RealAsensio írta: Imádom ezt a fórumot![]()
Úgy döntöttem, bent hagyom. Ugyanis, ha esetleg hamar előnybe kerülünk, vagy legalábbis mi szerezzük az első gólt, feljebb megy a cash out összege, szerintem 380-400 környékére, akkor megnyomom az entert. Ha jól játszunk, akkor meg pláne érdemes kivárni.
Érzem a feszültséget, a nyomást, a mai hírek alapján valóban lesz extra ellenszél, talán még fütyülni is fog a csőcselék, de a Real Madrid szereti az ilyet![]()
úgyhogy rohadjon meg mindenki, ma behúzzuk, aztán mindenki vendégem egy sörre
![]()
![]()
Bellinghamre már hetek óta csak 1,8-2,4 közötti az odds, hogy gólt szerez, akárki ellen játszunk, és általában meg is rúgja a gólját - ahogyan ma is meg fogja![]()
30k-val fogadtam, sok meccset megjátszottam, pl.: Lyon nem kap ki, Villarreal nem kap ki, Bayern, Barca, PSG, Liverpool, Chelsea nem kap ki, darts meccsek, stb. Legnagyobb odds a Real Madrid a szelvényen, 1,68.
Nagyon szeretek kétesélyre fogadni, vagy hendikeppel, főleg olyan meccsekre, ahol az egyik csapat alul van ertekelve, lasd a legutobbi Liverpool-MU meccsre 3,5-4-es odds volt a MU-ra hogy nem kapnak ki. Mondjuk az csoda is volt![]()
Mostanában szerencsés időszakaim voltak, szépen nyeregettem, nekem csak játék ez, nagyobb pénzeket sosem kockáztatok, mert azért szokott jönni bukta is, aki azt állítja, hogy ebből megél, az hazudik, vagy tényleg kivételes tehetséggel áldotta meg az élet.
Köszi mindenkinek a tippeket, tanácsokat, izguljunk együtt a Madridért ma este, aztán tavasszal kimegyek meccsre, ahogy Remy is írta, reméljük +280k-val, amúgy is vinnem kell az asszonyt is, úgy többe kerül![]()
![]()
Ui: jól megdrágultak a madridi repulojegyek, hogy rohadjanak meg.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. december 21., csütörtök 16:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 21., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. december 21., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 21., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. december 21., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. december 21., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 21., csütörtök 10:20
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. december 21., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 9:47
En is pont ezt neztem, hogy ki kell venni, es ha ugy erzed szar dontes volt, akkor meg mindig vissza lehet tenni egyben az egeszet, es kb. ugyanaz lehet a vegeredmeny.nzooli93 írta: Én is kivenném. Sajnos ilyenkor az emberi agy képes viccesen gondolkodni,és csak a nagyobb összeget nézni, de ha úgy nézzük most még csak 0 Ft-od van, egy kattintással meg lehet majd 300k. Ez elég jó deal. Nyílván rosszul esik az embernek ,ha azt látja ,hogy +200k is jött volna ,de viszont annyit nem ér, hogy a fix 280at kockáztassuk 200-ért ,és végül nehogy 0 legyen belőle. Az jobban fájna sokkal szerintem.
De megfordítom a kérdést. Ahogy nézem a szorzók is így adják ki nagyjából. Mindentől elvonatkoztatva van 280 ezred, felraknád a realra nyugodt szívvel mindet,hogy nyerhess 480-at?
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. december 21., csütörtök 9:46
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. december 21., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: nokedli » 2023. december 21., csütörtök 9:12
+200at nyersz vagy 280at veszítesz. Én kivenném és örülnék a 280nak,nem búsulnék a 480 lehetősége miatt. Ja és utána nem nézném meg a meccset,biztos ami biztosRealAsensio írta: Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, ki mit tenne a helyemben.
Tippmixpron raktam össze egy szelvényt, a lehetséges nyeremény összege 481.000 Ft. Már csak a Real Madrid mai győzelme kell, ezért cash out-ra 280ezret ajánl a szerencsejatek zrt.![]()
Nagyon hajlok arra, hogy kiveszem a pénzt, megelégszek ennyivel, de mivel a Realról van szó, és általában 100%-ra veszem, hogy minden meccset megnyerünk (tehát elfogult vagyok), illetve a csapat pillanatnyi formája kitűnő és lévén az év utolsó meccséről van szó, tuti, hogy Ancelottiék odateszik majd magukat, így nagy esélyt látok rá, hogy behúzzuk.
Ilyen helyzetben még nem voltam
Ui: nem kenyérre kell a pénz, összemákoltam mindent is, úgyhogy ne ítélkezzetek![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem