Perez a legnagyobb

Lipcse ellen 4 kamutizit fujnak majd ellenunk

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 10:15
Perez a legnagyobb
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 21., csütörtök 10:09
közhelyDe ezzel az a baj, hogy ha minden meccs rangadó, akkor egyik meccs sem rangadó igazán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 10:03
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 21., csütörtök 10:00
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 21., csütörtök 9:56
De ezzel az a baj, hogy ha minden meccs rangadó, akkor egyik meccs sem rangadó igazán. Emlékeztek a 2010es évek elején, amikor 5-6 clásico volt tavaszonként, hogy az is tudott sok lenni?gutihaz14 írta: alapvetoen engem csak az erdekel hogy hetrol hetre rangadok legyenek es ne kelljen szar csapatokat nezni, de angolok es bm nelkuk szembe szelben pisal perez.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 9:52
Akkor ketten vagyunk.gutihaz14 írta:
alapvetoen engem csak az erdekel hogy hetrol hetre rangadok legyenek es ne kelljen szar csapatokat nezni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 9:50
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 21., csütörtök 9:50
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 21., csütörtök 9:48
semmi erdekuk kilepni a BL bol amig Perez annyit tud a szuperliga mellett felhozni hogy tobb penz es egyenlobb elosztas. ez nulla. hol a hatter? majd lesz hatter meg koncepcio ha lesznek csapatok? hat erre miert mondananak igent?Amugy,ha esetleg szetvalnanak,vagy az angolok es a bayern is azt mondanak,hogy oke,legyen menjunk,mert itt tobb penz van
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 9:38
Szerintem ezek a parositasok 30 evvel ezelott se neztek volna ki jobban.hehetheoriginal írta: Az hogy a nyolcaddontoben ennyi szar meccs van, az a játékosok minőségére, a futball egyetemes oktatasara es edzesmodszereire visszavezetheto, amik az evek soran megoltek a jatekot es az egyenisegeket. Ez is az uefa hibaja, es ez nalam nagyobb gond, mint a monopol helyzet, a legnagyobb, ami a futballal tortenhetett sajnos
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 9:22
Pont ez az,hogy meg igyis, egy nyolcaddontobe ennyi szar meccs van.wZoLee7 írta:szóval a bl-ben most mindenki ott van mégis érdektelen, de ha nem lenne ott mindenki érdektelenmiro. írta: Engem nem erdekel,hogy hol jatszik a real,vagy hogy hivjak a versenysorozatot,csak legyen ott minden csapat.
Most van a bl-ben 16 csapat,ossze tudtak ugy sorsolni oket,hogy a 8 parositasbol 7 teljesen erdektelen szamomra.
Talan az inter-atletico jobbnak hangzik.
El se tudom kepzelni,hogy milyen bajnoksag lenne az,ahol az angolok meg a bayern nincs ott.
Kb europa liga szint.
Ugy hogy hajra pereznek,de akkor mindenki jojjon.oké...
Én pl magasról teszek az angolokra, a focinak pont, hogy jót tenne, ha valamiből végre kimaradnának és nem nőhetne tovább a szakadék a pl és mindenki más között. Ez nyilván nem sokat változna ezzel, de abban biztos vagyok, hogy ha az első években nem is, utána A bl már senkinek nem lenne vonzó a csapatok közül. Ha pl a legjobb 4-be jutott csapatok kapnának annyit mint egy bl győztes, nem hiszem, hogy sokan akarnának a bl-ben indulni. Minél inkább lefelé nézzük, annál inkább számítana, hogy valaki csak az első körökben a dupláját keresné meg annak amit amúgy a bl-ben. Az angolok beszariak, védik a tuti biztos pénzügyi pozíciót és számukra a bajnokság is jól fizet, senki nem akarja kockáztatni, de 1-2-3 sikeres SL év után nem sok választásuk lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 9:13
Az fix, itt csak penzzel lehet mozditani barmit is. Az UEFA az uj formatumban 3.8mrd-ot fog szetosztani, ami novekedes, de az egy meccsre juto love kevesebb.hehetheoriginal írta: Csak akkor lesz bármi érdemi változás, ha a pénzhez lesz nyulva, ha tisztan rajonnek es megerti mindenki, hogy a mostani az penzugyileg nem fasza.
De garantalom, hogy az uefa es a klubok egyes emberei olyan szorosan ossze vannak fonodva, mint a cosanostra, szoval itt a kez kezet mos es fullkorrupt dolgokat kellene vhogy megbontani... Szinte lehetetlen feladat, es perez meg tul oreg mar hozza.
Amig a kluboknak biztosan, egesz biztosan nem eri meg lepni, addig marad minden igy.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 21., csütörtök 9:12
szóval a bl-ben most mindenki ott van mégis érdektelen, de ha nem lenne ott mindenki érdektelenmiro. írta: Engem nem erdekel,hogy hol jatszik a real,vagy hogy hivjak a versenysorozatot,csak legyen ott minden csapat.
Most van a bl-ben 16 csapat,ossze tudtak ugy sorsolni oket,hogy a 8 parositasbol 7 teljesen erdektelen szamomra.
Talan az inter-atletico jobbnak hangzik.
El se tudom kepzelni,hogy milyen bajnoksag lenne az,ahol az angolok meg a bayern nincs ott.
Kb europa liga szint.
Ugy hogy hajra pereznek,de akkor mindenki jojjon.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 21., csütörtök 9:07
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 21., csütörtök 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 8:36
Ertem, csak arra a reszre reflektaltam.Donát írta:Jó, de pont azt írta Halfkey, hogy a tömegek nem így működnek, és ez miért nem tud működni.Realista24 írta:
Az ujragondolt verzioban nem voltak fix tagok. Nagyjabol csak annyira, amennyire egy BL-ben.
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 21., csütörtök 8:27
Jó, de pont azt írta Halfkey, hogy a tömegek nem így működnek, és ez miért nem tud működni.Realista24 írta:Az ujragondolt verzioban nem voltak fix tagok. Nagyjabol csak annyira, amennyire egy BL-ben.Halfkey írta: Sok implementációval foglalkozom a munkám során, amikor valami ellen ennyire fellázadnak emberek akkor pár évre a fiókba kell tenni, majd előhozni a nagyon hasonló koncepciót teljesen más névvel és emberek által. Florentino Perez és a Super League szerintem óriási hátrányból indul már, egy másik klubvezető kirakatba tételével ha pár év múlva bedobja a Masters Series javaslatot ami elég hasonló, csak nincsenek benne fix tagok, annak lehet esetleg esélye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 21., csütörtök 8:22
Az ujragondolt verzioban nem voltak fix tagok. Nagyjabol csak annyira, amennyire egy BL-ben.Halfkey írta: Sok implementációval foglalkozom a munkám során, amikor valami ellen ennyire fellázadnak emberek akkor pár évre a fiókba kell tenni, majd előhozni a nagyon hasonló koncepciót teljesen más névvel és emberek által. Florentino Perez és a Super League szerintem óriási hátrányból indul már, egy másik klubvezető kirakatba tételével ha pár év múlva bedobja a Masters Series javaslatot ami elég hasonló, csak nincsenek benne fix tagok, annak lehet esetleg esélye.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 21., csütörtök 8:06
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem