Pont ez az,hogy meg igyis, egy nyolcaddontobe ennyi szar meccs van.wZoLee7 írta:szóval a bl-ben most mindenki ott van mégis érdektelen, de ha nem lenne ott mindenki érdektelenmiro. írta: Engem nem erdekel,hogy hol jatszik a real,vagy hogy hivjak a versenysorozatot,csak legyen ott minden csapat.
Most van a bl-ben 16 csapat,ossze tudtak ugy sorsolni oket,hogy a 8 parositasbol 7 teljesen erdektelen szamomra.
Talan az inter-atletico jobbnak hangzik.
El se tudom kepzelni,hogy milyen bajnoksag lenne az,ahol az angolok meg a bayern nincs ott.
Kb europa liga szint.
Ugy hogy hajra pereznek,de akkor mindenki jojjon.oké...
Én pl magasról teszek az angolokra, a focinak pont, hogy jót tenne, ha valamiből végre kimaradnának és nem nőhetne tovább a szakadék a pl és mindenki más között. Ez nyilván nem sokat változna ezzel, de abban biztos vagyok, hogy ha az első években nem is, utána A bl már senkinek nem lenne vonzó a csapatok közül. Ha pl a legjobb 4-be jutott csapatok kapnának annyit mint egy bl győztes, nem hiszem, hogy sokan akarnának a bl-ben indulni. Minél inkább lefelé nézzük, annál inkább számítana, hogy valaki csak az első körökben a dupláját keresné meg annak amit amúgy a bl-ben. Az angolok beszariak, védik a tuti biztos pénzügyi pozíciót és számukra a bajnokság is jól fizet, senki nem akarja kockáztatni, de 1-2-3 sikeres SL év után nem sok választásuk lenne.
Ki ellen jatszana akkor ott a real?
Milan inter barca meg a juve ha addig nem tiltjak el oket megint mindentol?
Meg lekerul a barca a masodosztalyba,aztan lesz evente ket jo meccse a realnak.

Szerintem a nagycsapatok jatszanak egymas ellen,merkozzenek meg,ez legyen a foszempont.
Mert amugy lehet itt nagy penz,csak nem sok embert fog erdekelni egy ido utan ez.