Mindegy is, ez jobbp.csabi1 írta:Én meg gyomor bántalmakat olvastam.Realista24 írta:
En azt olvastam, hogy lazas.![]()

https://x.com/DanikRM_/status/1737423286479262154?s=20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 14:27
Mindegy is, ez jobbp.csabi1 írta:Én meg gyomor bántalmakat olvastam.Realista24 írta:
En azt olvastam, hogy lazas.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 20., szerda 14:24
Én meg gyomor bántalmakat olvastam.Realista24 írta:En azt olvastam, hogy lazas.p.csabi1 írta: Józsi ma nem edzett mert fosik de holnap lesz.![]()
![]()
Mostmár tényleg kíváncsi lennék hogy mitől van ez.![]()
Minden hónapban van egy két fosos eset.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 12:18
En azt olvastam, hogy lazas.p.csabi1 írta: Józsi ma nem edzett mert fosik de holnap lesz.![]()
![]()
Mostmár tényleg kíváncsi lennék hogy mitől van ez.![]()
Minden hónapban van egy két fosos eset.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 20., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. december 20., szerda 11:39
Akkor ha Kepa holnap nem lesz flop, gondolom visszaáll a "rend".Realista24 írta: Ancelotti: "Both Lunin and Kepa are good. Kepa plays tomorrow but then I will decide the #1 starting goalkeeper for the remaining games of the season."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 10:39
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. december 18., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 18., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: flori » 2023. december 18., hétfő 0:01
Csabi írta: napról napra szkeptikusabb vagyok embappé miatt. na nem azért, hogy jön-e végül, azt már elengedtem, hanem, hogy kell-e még nekünk. én már sokkal inkább arra hajlok, hogy azt a pénzt amit sutyiban bónuszként/fizetésként fizetnénk neki, inkább másra költeném. szét kellene nézni és inkább leigazolni ilyen bonifác féle arcot a bayerből, és rámenni daviesre meg a jobb oldalt is megerősíteni a védelemben. nem tudom, hogy a csávó megér-e/megérdemel-e még egy kört pereztől.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. december 17., vasárnap 23:44
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 17., vasárnap 23:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 17., vasárnap 23:21
Hogy micsinálsz?ateeemadrid írta: Én felültem az Endrick hype vonatra amúgyis. Twitteren szokott menni ez az aura szöveg játekosoknál, a gyereknél ez nagyon megvan, ránézésre is Pelé vibeok. Szoval nem kell a teknős.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. december 17., vasárnap 23:18
Varjuk ki a veget hogy ez a tamadosor hogy muzsikal egy elit csapat elleni BL-parharcban. Mbappe az ilyen meccseken jelentene a kulonbseget az fix.Csabi írta: napról napra szkeptikusabb vagyok embappé miatt. na nem azért, hogy jön-e végül, azt már elengedtem, hanem, hogy kell-e még nekünk. én már sokkal inkább arra hajlok, hogy azt a pénzt amit sutyiban bónuszként/fizetésként fizetnénk neki, inkább másra költeném. szét kellene nézni és inkább leigazolni ilyen bonifác féle arcot a bayerből, és rámenni daviesre meg a jobb oldalt is megerősíteni a védelemben. nem tudom, hogy a csávó megér-e/megérdemel-e még egy kört pereztől.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. december 17., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. december 17., vasárnap 23:15
+1Csabi írta: napról napra szkeptikusabb vagyok embappé miatt. na nem azért, hogy jön-e végül, azt már elengedtem, hanem, hogy kell-e még nekünk. én már sokkal inkább arra hajlok, hogy azt a pénzt amit sutyiban bónuszként/fizetésként fizetnénk neki, inkább másra költeném. szét kellene nézni és inkább leigazolni ilyen bonifác féle arcot a bayerből, és rámenni daviesre meg a jobb oldalt is megerősíteni a védelemben. nem tudom, hogy a csávó megér-e/megérdemel-e még egy kört pereztől.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. december 17., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. december 17., vasárnap 22:03
Biztos hogy nem elegendőek. Rafa Marin aki esetleg elferne a keretbe de ő kölcsönbe van.. Marvelrol halottam még esetleg pár jó szót,de nem valami kiemelkedő. Vallejo szintén nem opció mert kölcsönben se nagyon játszik a Granadaba. Valakit nézni kéne kölcsönbe de ki az aki odaadná ilyenkor evkozbe egy közepesnél jobb Kh-jat. Mondjuk nekünk is lehetne egy olyan játékos aki akkora Madridista, hogy kiharcolja a csapatánál hogy ingyen eljohessen kevés fizuertAnthony írta:Ez jelenleg elképzelhetetlen. Nem lehet két védővel végigvinni a szezon hátralévő részét. A Castillas arcok nem hiszem hogy elegendőek lennének.Yazid írta:
Castillából hozunk fel azt csá. Biztos nem vásárolunk senkit januárban ez fix
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 11., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 9., szombat 20:49
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. december 8., péntek 13:05
R.I.P Lunin ha így lesz, érthetetlen döntés.Pad'em írta: Kepa véd holnap délután Marca és AS szerint is.
Marca várható kezdő:
Kepa
Vázquez, Rüdiger, Alaba, Mendy
Valverde, Kroos
Brahim, Bellingham, Rodrygo
Joselu
Jelenlévő fórumozók: 70 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem