ez mit jelent a gyakorlatban?Realista24 írta: Santiago Solari is now the Football Director at Real Madrid.
@TheAthleticFC

az igazolásokért is ő felel majd?
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. december 20., szerda 22:01
ez mit jelent a gyakorlatban?Realista24 írta: Santiago Solari is now the Football Director at Real Madrid.
@TheAthleticFC
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 20., szerda 15:37
Amit írtam azt legkevésbé a bajnokságra értem, elég megnézni a bl egyenes kieséses részét, Haaland rendszerint Lewa szinten eltűnt. Tudom, a norvégnak a válogatott nem játszik, de számomra a vb döntő mindent eldöntött. Balfasz franciáknál MBappe szinte egyedül tartotta meccsben őket, úgy h a világ és minden bíró is argentin győzelmet akart. Amit ott láttam a franciától az számomra elég bizonyíték arra, hogy ez a sosem adom fel megyek a végsőkig és én vagyok a különbség mentalitás ez pont hozzánk illik.kiserik írta:Ez tévhit. Nézd meg a tavalyi szezonjukat. Haaland több meccsen talált be és Mbappe több nagy (a francia ligában nagy?wZoLee7 írta:
Én ezzel nem értek egyet, Haaland elég sok nagy meccsen teljesített rettentően szürkén. Amikor meg nem megy a psg-nek, bappe akkor is jó. Inkább fizetném ki bappet, mint a norvégot) meccsen volt szürke.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 20., szerda 13:31
Ez tévhit. Nézd meg a tavalyi szezonjukat. Haaland több meccsen talált be és Mbappe több nagy (a francia ligában nagy?wZoLee7 írta:Én ezzel nem értek egyet, Haaland elég sok nagy meccsen teljesített rettentően szürkén. Amikor meg nem megy a psg-nek, bappe akkor is jó. Inkább fizetném ki bappet, mint a norvégotRealAsensio írta: Mbappe stilusa jobban fekudne a csapatban, de ha azt nezzuk, hogy milyen egy kis k… izé cserépedény volt velünk, nem lenne rossz az a biznisz, ha Haalandot igazoljuk le, a City meg elviszi csilliárdokért Mbappet Parizsbol. Ezzel Vini helye megmaradna, nekunk lenne egy klasszis befejezo csatarunk, es a jelleme, a hozzaallasa, a maganelete kevesbe rizikosabb, mint a franciae. Szerintem ez is egy jo forgatokonyv lenne, persze a City sem gyengulne semmit ezzel az uzlettel, sot.
Ezen kivul a szelsovedo posztokkal kell kezdenunk valamit surgosen, es ugy tunik, hosszutavon egy kozepso vedot is kell igazolnunk, lehetoseg szerint fiatalt es nagy potenciallal rendelkezot, nuevo Pepet vagy Varanet.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 20., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 20., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: mexes » 2023. december 20., szerda 12:33
gondolom pályára lépés a Palmeiras első csapatban. így érdekeltek lehettek a jatszatasabanRealista24 írta: Azt irjak, hogy Endricket ugye 35+25 millioert megvettuk, es a 25 millio opciobol 7.5m mar teljesult is.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 20., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 20., szerda 12:22
Én ezzel nem értek egyet, Haaland elég sok nagy meccsen teljesített rettentően szürkén. Amikor meg nem megy a psg-nek, bappe akkor is jó. Inkább fizetném ki bappet, mint a norvégotRealAsensio írta: Mbappe stilusa jobban fekudne a csapatban, de ha azt nezzuk, hogy milyen egy kis k… izé cserépedény volt velünk, nem lenne rossz az a biznisz, ha Haalandot igazoljuk le, a City meg elviszi csilliárdokért Mbappet Parizsbol. Ezzel Vini helye megmaradna, nekunk lenne egy klasszis befejezo csatarunk, es a jelleme, a hozzaallasa, a maganelete kevesbe rizikosabb, mint a franciae. Szerintem ez is egy jo forgatokonyv lenne, persze a City sem gyengulne semmit ezzel az uzlettel, sot.
Ezen kivul a szelsovedo posztokkal kell kezdenunk valamit surgosen, es ugy tunik, hosszutavon egy kozepso vedot is kell igazolnunk, lehetoseg szerint fiatalt es nagy potenciallal rendelkezot, nuevo Pepet vagy Varanet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 12:21
Is, meg a többi brazilt is.Halfkey írta: Volt. Remélem õ fedezte fel Reiniert![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 20., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. december 20., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. december 20., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. december 20., szerda 11:40
Ha Haalandot elhozzuk, a City tuti befog próbálkozni Bappénél.Realista24 írta: Azt irjak, hogy ket zaradek van Haaland szerzodeseben.
2024-ben Haaland ara 200 millio nem PL csapatnak, 250 millio pedig PL csapatoknak.
Ez az osszeg, nem PL csapat eseteben tovabb csokken, illetve PL eseteben is, de a gap megmarad.
Txiki Begiristain-ek mindennel jobban remelik, hogy Mbappe a Real jatekosa lesz, mert ugy velik, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik komolyan gondolhatjak Haaland leigazolasat, illetve a jatekos is szivesen jatszana itt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 9:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 19., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 19., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 19., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 19., kedd 20:29
Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem