Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Gutihernandez

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Gutihernandez » 2023. december 21., csütörtök 16:59

Halfkey írta: Google fiókba importálni.
Ugy van, igy a legegyszerubb.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 21., csütörtök 15:38

Google fiókba importálni.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. december 21., csütörtök 15:37

Egyik (idősebb) ismerősömnek kb 1500 név van a telefonkönyvében, próbálta maga átrakni a neveket egyik telóról a másikba (gondolom nem SIM kártyára mentett, hanem telefonra). kb 2-300 név ment át, tehát még a fele sem. Miként, mivel lehetne mindet áttenni?
Nem számtech / telózseni!
Arra tudok gondolni, hogy a SIM kártyát vissza kéne tenni a régi telóba és akkor a telóról a számokat rámásolni SIM-re, de nem tudom, hogy így, akkor nem lesznek-e duplikálva?!

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 20., szerda 9:48

Realista24 írta:
tomi_b írta: Most felhívtam őket ismét, elmondtam mindent, és kiderült, hogy az egyik e-mail címükre nem érkeznek meg az 5mb csatolmány feletti mailek. :lol:

Jólvan, gratulálok.

Most elküldtem újra, másik email címre mind a 3 mailt, mai választ ígérnek.

Mondtam, hogy ha nincs érdemi intézkedés csütörtökig, akkor a fogyasztóvédelemnek írom meg a dolgokat.
Jajaja, nem erkeznek meg az emailek :lol: Nem vagyok it expert, de amikor az emailem nem er celba, arrol kapok ertesitest, hogy ilyen olyan okok miatt nem sikerult kezbesiteni. Illetve, ha ez nincs feltuntetve valahol a honlapjukon, akkor ezzel sem mennek sokra.

Delutan ne felejtsd el oket hivni :kalapos:
Nekem egyszer volt egy e-mail-em, ami fel even keresztul keringett az interneten, mire celba ert. Visszaneztuk es kb az osszes szervert meglatogatta a vilagon. Szoval nem lehetetlen, mert rendszer fuggo, de azert olyan ritkan van, hogy egy egesz email csak ugy "nem erkezik meg" :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 9:22

tomi_b írta: Most felhívtam őket ismét, elmondtam mindent, és kiderült, hogy az egyik e-mail címükre nem érkeznek meg az 5mb csatolmány feletti mailek. :lol:

Jólvan, gratulálok.

Mondtam, hogy ha nincs érdemi intézkedés csütörtökig, akkor a fogyasztóvédelemnek írom meg a dolgokat.
Jajaja, nem erkeznek meg az emailek :lol: Nem vagyok it expert, de amikor az emailem nem er celba, arrol kapok ertesitest, hogy ilyen olyan okok miatt nem sikerult kezbesiteni. Illetve, ha ez nincs feltuntetve valahol a honlapjukon, akkor ezzel sem mennek sokra.

Delutan ne felejtsd el oket hivni :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 9:18

Most felhívtam őket ismét, elmondtam mindent, és kiderült, hogy az egyik e-mail címükre nem érkeznek meg az 5mb csatolmány feletti mailek. :lol:

Jólvan, gratulálok.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 9:01

tomi_b írta:
Realista24 írta:

ASZF-ben ez van.

"Ha a jótállási időtartam alatt a fogyasztási cikk első alkalommal történő javítása során a Szolgáltató részéről megállapítást nyer, hogy a fogyasztási cikk nem javítható, a Fogyasztó eltérő rendelkezése hiányában a Szolgáltató köteles a fogyasztási cikket 8 napon belül kicserélni. Ha a fogyasztási cikk cseréjére nincs lehetőség, a Szolgáltató köteles a vételárat 8 napon belül a Fogyasztó részére visszatéríteni."

Es mivel mar van uj hutod, ragaszkodj a kp-hoz az utalvany helyett.
Láttam én is, 9. napon ezt írtam meg mailben, meg hogy vettem új hűtőt és ezért utalják vissza a pénzt.

De semmi választ nem kaptam.
Na, hat akkor legyel tökös, es amikor azt mondjak szemelyesen, hogy nem tudnak mit tenni, akkor eloveszed a kedves enedet :mrgreen:

Mindig, minden szolgaltato le akar razni, nyilvan, en pedig mindig mondom, hogy addig nem teszi le a telot vagy nem megyek innen, amig hasznalhato infot nem kapok. Es mivel minden szart rogzitenek mar telefonon ugye, amire fel is hivjak a figyelmed, ezert nem tudjak csak ugy kinyomni az embert.

Ha a pultban ulo ugyintezo nem segit, kerd a feletteset, ha az nincs ott, akkor aruhazvzetot. Haver Euronicsnal az, karacsony elott utan szerintem xanaxon el az ilyenek miatt :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 8:56

Realista24 írta:
tomi_b írta:

Szervíz munkalap/jegyzőkönyv a neve amin a csereutalvány átvételének tényét rögzítik.

Szakszervíz adta a csereutalványt, nem értem mit akar még vizsgálni ezen az egyértelmű tényen az Aqua.
ASZF-ben ez van.

"Ha a jótállási időtartam alatt a fogyasztási cikk első alkalommal történő javítása során a Szolgáltató részéről megállapítást nyer, hogy a fogyasztási cikk nem javítható, a Fogyasztó eltérő rendelkezése hiányában a Szolgáltató köteles a fogyasztási cikket 8 napon belül kicserélni. Ha a fogyasztási cikk cseréjére nincs lehetőség, a Szolgáltató köteles a vételárat 8 napon belül a Fogyasztó részére visszatéríteni."

Láttam én is, 9. napon ezt írtam meg mailben, meg hogy vettem új hűtőt és ezért utalják vissza a pénzt.

De semmi választ nem kaptam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 8:53

tomi_b írta:
Realista24 írta:

Kezdem elvesziteni a fonalat :mrgreen:
Minek a szerviz munkalap, ha mar van egy csereutalvanyod? Szerviz adta a csereutalvanyt, nem?
Szervíz munkalap/jegyzőkönyv a neve amin a csereutalvány átvételének tényét rögzítik.

Szakszervíz adta a csereutalványt, nem értem mit akar még vizsgálni ezen az egyértelmű tényen az Aqua.
ASZF-ben ez van.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 8:46

Realista24 írta:
tomi_b írta:

Szervíz munkalapot, amin január 12 határidőt adtak magunknak, csak nem tudom mi alapján.
Minek a szerviz munkalap, ha mar van egy csereutalvanyod? Szerviz adta a csereutalvanyt, nem?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 8:43

tomi_b írta:
Realista24 írta:

Mit kaptal (visszaigazolas, email, akarmi), amikor leadtad a 300k-s utalvanyt az uj hutore?
Szervíz munkalapot, amin január 12 határidőt adtak magunknak, csak nem tudom mi alapján.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 8:42

Realista24 írta:
tomi_b írta:

De, a héten lehet bemegyek valamikor. Csak már múltkor is jött a duma hogy semmit nem tudnak, ők eladók, ezt a garanciásoknak továbbítják.
Mit kaptal (visszaigazolas, email, akarmi), amikor leadtad a 300k-s utalvanyt az uj hutore?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 8:31

tomi_b írta:
Realista24 írta:

Nem tudsz bemenni személyesen?
De, a héten lehet bemegyek valamikor. Csak már múltkor is jött a duma hogy semmit nem tudnak, ők eladók, ezt a garanciásoknak továbbítják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 20., szerda 8:26

Realista24 írta:
tomi_b írta: Én arra gondoltam, hogy ügyfélkapun keresztül küldök egy panaszlevelet a fogyasztóvédelemnek, aztan az e-papír másolatot megküldöm nekik e-mailben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 20., szerda 6:12

tomi_b írta: Én arra gondoltam, hogy ügyfélkapun keresztül küldök egy panaszlevelet a fogyasztóvédelemnek, aztan az e-papír másolatot megküldöm nekik e-mailben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. december 20., szerda 1:41

tomi_b írta: Ötletek a reklamáció mestereitől, hogy mit csináljak az Aqua webáruház keciségével?

December 5-én leadtam náluk egy csereutalványt, mert a 300k-s, vadi új Samsung hűtőm szar volt, a szakszervíz is megállapította - tőlük kaptam az utalványt.

Még aznap leadtam az utalványt az Aqua boltjában, illetve írtam este nekik egy mailt, majd még további 2-t egy héten belül, de nem is keresnek, nem is válaszolnak, a telefonos ügyfélszolgálat meg csereutalvány ügyben nem tud segíteni.

Szóval vennem kellett még egy hűtőt, mert már 2 hetet az erkélyre jártam kajáért. Felháborító.

Tippek, hogy basszak ki velük? :mrgreen:
Folyamatosan basztatni kell oket, hivogatni az ugyfelszolgalatot, levelekkel bombazni es fenyegetni a fogyasztovedelemmel, aztan ha 1-2 het utan nincs eredmenye, akkor tenyleg jogi utra kell terelni a dolgot es megkeresni a fogyasztovedelmet, ugyved altal hivatalos levellel felszolitani oket, stb.
:goat:

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. december 19., kedd 23:44

Én arra gondoltam, hogy ügyfélkapun keresztül küldök egy panaszlevelet a fogyasztóvédelemnek, aztan az e-papír másolatot megküldöm nekik e-mailben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 19., kedd 19:02

Andrew Dawn írta:
Realista24 írta:
De-de, abszolut 80-150 kozotti arkategoriat lottem be, mert ugy neztem, hogy nagyjabol ilyen szorasban mar talalni jot. De ha van ajanlas, azt orommel veszem, es igen, budos nagy excelekre es tarsaira.
Nem tudom nálad mennyire játszik, én használt monitorokat vettem PC arénán, és maximálisan meg vagyok elégedve vele (több,mint 2éve). Kb feleáron, csak rá kell futni jóra.
Minden játszik, köszi a tippet neked is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Andrew Dawn
Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2023. december 19., kedd 17:22

Realista24 írta:
De-de, abszolut 80-150 kozotti arkategoriat lottem be, mert ugy neztem, hogy nagyjabol ilyen szorasban mar talalni jot. De ha van ajanlas, azt orommel veszem, es igen, budos nagy excelekre es tarsaira.
Nem tudom nálad mennyire játszik, én használt monitorokat vettem PC arénán, és maximálisan meg vagyok elégedve vele (több,mint 2éve). Kb feleáron, csak rá kell futni jóra.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 19., kedd 17:16

mindegy melyik gyártó ma már kb, szoval probald befilterezni, és iterálni ( :mrgreen: ) a spec és az ár tekintetében, hogy még mi fér bele pénzügyileg, ahhoz képest a legjobb spec legyen.
én a magas képfrissitésre mennék rá - pici telon is eg és fold a difi, hogy 60 vagy 120 hz pl, ez baszomnagy képernyőn még jobban kijön - aztán hogy ips panel legyen, ahol szinhűbb a fekete pl, mindez 34 inch ultrawide, , lapos vagy curved legyen, más nem is kell nagyon.

első találat google:
https://pcpartpicker.com/products/monit ... ice&page=1

belövöd a filtert, aztan korbenezel par perc alatt, hogy mit lehet kapni es milyen arban

pl:
mediamarktnál 140k ha jol latom:
Samsung Odyssey G5 C34G55TWWP
thereisonly1ronaldo

Vissza: