En csak azt nem ertem hogy ilyen anyagi helyzetben hogy allhattak neki az uj stadion projektnek? Valaki itt irta es tenyleg igaz, nem lepodnek meg ha nem is sikerulne befejezni a projektet a kozeljovoben.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. december 18., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. december 18., hétfő 14:29
Gondolom az majd feláras lesz, ahova Messi hányt még korábban.zsírosdeszka írta: “A legkülönlegesebb ereklyéket viszont sokak szerint azok a gyémántok jelentik majd, amelyeket a pálya gyepszőnyegéből származó fűszálakból állítottak elő.”
![]()
Ezek a katalánok mindig kitalálnak valamit, miből csinálhatnának pénzt.![]()
“Karbonizálják a gyepszőnyegből származó fűszálakat, majd a létrejött szenet a csúcstechnológia és a megújuló energiák segítségével gyémánttá alakítják, az elkészült ékszereket pedig hitelességi tanúsítvánnyal látják el.”
![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. december 18., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 17., vasárnap 22:10
Inkább egy atyait amiért szemetet olvasolzsírosdeszka írta: Nem szoktam az ellen oldalt olvasni, csak nagy ritkán. Akkor sem akarom idehozni, a sok hülyeséget. De most olvastam egy olyat, hogy Amcelotti nem jobb Xavinál. Mert az már volt, hogy lemeccselte.![]()
Hát, az asszonynak szólok adjon egy szívmasszázst.![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. december 17., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. december 17., vasárnap 18:41
3 kezdőt kilehetne állítani 5-6 edzővel akiket erőszakosan próbáltak eladni a világnak mint future ez meg az. Aztán mindenki leolvadt de ahogy látom azért már nem sok helyen veszik komolyan az egész klubot. A marketing gépezetük még elrobog ezekkel de normális játékos és edző oda nemnagyon megy max 100 évesen és azok is felráncolt szemöldökkel lesnek 2 hét után mint gündogan, hogy ez meg mifaszom itt.zsírosdeszka írta: Számomra mindig az a legjobb érzés, hogy hisznek. Hiszik, hogy jó a játék, hiszik hogy a legfelsőbb polcon vannak. Hogy aranylabdás lesz a Gavi-Pedri páros, meg ők Goldenboyok. Híszik, hogy Lewára megérte nekik költeni. Hiszik, hogy Xavi az új Pep. Hisznek Yamalban, aki a nuevo Messi. Addig jó nekünk, még hisznek.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. december 17., vasárnap 16:27
5 éves volt, de 10nek tűnt!Galacticos írta:Azert kapott 4eves szerzodest mert csak igy tudták megszerezni, mert a bayernbol pont a rovid idotartamu szerzodes miatt akart eljonni. Ok nem irtak volna vele ala mar 4 evre. Kozben mar volt hir hogy az arabok vinnék, szoval egy mai viszonylatban nagyobb marketinggel biro tamadora szerintem onnan biztos hogy lesz kereslet.zsírosdeszka írta:
Azért kapott 4 éves szerződést. Szerintük még mindig top3. Ő már nem lesz Bayern szint. Maximum 1-2 évet írattam volna vele alá. Szóval ha szar lesz, nem tudnak a kurva sok fizuja miatt embert hozni, ő adóztatni nem fogják.
Plusz ott van vitor roque aki mar valoszinuleg januarban csatlakozik hozzajuk. Mellette az osszes magyarorszagi szurkolojuk mar teljesen kivan tole. Szoval a szerintuk tovabbra is top3 en nem ertem hogy honnan jon. Akkor tavalyig mi szerintunk hazard top3 volt mert meg mindig kototte ide szerzodes? Raadasul az 6eves volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. december 17., vasárnap 16:19
Azert kapott 4eves szerzodest mert csak igy tudták megszerezni, mert a bayernbol pont a rovid idotartamu szerzodes miatt akart eljonni. Ok nem irtak volna vele ala mar 4 evre. Kozben mar volt hir hogy az arabok vinnék, szoval egy mai viszonylatban nagyobb marketinggel biro tamadora szerintem onnan biztos hogy lesz kereslet.zsírosdeszka írta:Azért kapott 4 éves szerződést. Szerintük még mindig top3. Ő már nem lesz Bayern szint. Maximum 1-2 évet írattam volna vele alá. Szóval ha szar lesz, nem tudnak a kurva sok fizuja miatt embert hozni, ő adóztatni nem fogják.Galacticos írta: Mondjuk en nem tudom ti hol latjatok hogy hisznek lewavan, en akarmilyen yzurkolo velemenyt olvasok toluk mindenhol ki vannak mar tole.
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. december 17., vasárnap 15:02
Nyáron úgyis elviszik az arabok. Ők is várnak egy aktuális brazil csodatini támadót, valami Roque vagy ilyesmi neve van talán.zsírosdeszka írta:Azért kapott 4 éves szerződést. Szerintük még mindig top3. Ő már nem lesz Bayern szint. Maximum 1-2 évet írattam volna vele alá. Szóval ha szar lesz, nem tudnak a kurva sok fizuja miatt embert hozni, ő adóztatni nem fogják.Galacticos írta: Mondjuk en nem tudom ti hol latjatok hogy hisznek lewavan, en akarmilyen yzurkolo velemenyt olvasok toluk mindenhol ki vannak mar tole.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. december 17., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. december 17., vasárnap 14:43
Azért kapott 4 éves szerződést. Szerintük még mindig top3. Ő már nem lesz Bayern szint. Maximum 1-2 évet írattam volna vele alá. Szóval ha szar lesz, nem tudnak a kurva sok fizuja miatt embert hozni, ő adóztatni nem fogják.Galacticos írta: Mondjuk en nem tudom ti hol latjatok hogy hisznek lewavan, en akarmilyen yzurkolo velemenyt olvasok toluk mindenhol ki vannak mar tole.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. december 17., vasárnap 11:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 17., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 17., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. december 17., vasárnap 11:08
Ez szinte jobb mintha leküldenék őket a második ligába. Akkor ők lennének az áldozatok és a hősök. Így a legjobb, csináljanak még sok adósságot, kínlódjanak ott a 3-4 hely körül, essenek ki első adandó alkalommal a BL-ből és higyjenek abban hogy ők játszanak a legszebben és a sok Golden boy majd beérik.zsírosdeszka írta: Számomra mindig az a legjobb érzés, hogy hisznek. Hiszik, hogy jó a játék, hiszik hogy a legfelsőbb polcon vannak. Hogy aranylabdás lesz a Gavi-Pedri páros, meg ők Goldenboyok. Híszik, hogy Lewára megérte nekik költeni. Hiszik, hogy Xavi az új Pep. Hisznek Yamalban, aki a nuevo Messi. Addig jó nekünk, még hisznek.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. december 17., vasárnap 10:36
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. december 17., vasárnap 9:58
zsírosdeszka írta: Számomra mindig az a legjobb érzés, hogy hisznek. Hiszik, hogy jó a játék, hiszik hogy a legfelsőbb polcon vannak. Hogy aranylabdás lesz a Gavi-Pedri páros, meg ők Goldenboyok. Híszik, hogy Lewára megérte nekik költeni. Hiszik, hogy Xavi az új Pep. Hisznek Yamalban, aki a nuevo Messi. Addig jó nekünk, még hisznek.![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. december 17., vasárnap 7:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. december 17., vasárnap 2:17
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. december 16., szombat 23:00
Jelenlévő fórumozók: 88 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem