Egyetertek, Salah es az idei TAA mellett kepessegekben Szoboszlai a Liverpool legjobb jatekosa. Csak ezt el is kene hinnie magarol, mert sokkal tobbre kepes mint amit jelenleg nyujt. Mondom ezt ugy, hogy meg igy is a Liverpool egyik legjobbja iden. Valamint annak is megussza a levet, hogy nem sikerult igazi VKP-t igazolniuk a nyaron (Caicedo) es joval tobbet kell vedekeznie, mint ami idealis lenne egy elol ennyire clutch jatekosnal.hehetheoriginal írta: Nincs rinya, csak meg tobbre kepes sztem.
Szuk elit, vilagsztar lehet, csak novesszen faszt es legyen bekepzeltebb, onzobb, alfabb a palyan.
Temerdek olyan helyzet volt a palyan amit lattam tole, hogy kepes megcsinalni, egy loves, egy, lovocsel, vagy egy kulcspassz, sima ugy lenne, csak annyira tekintettel probal lenni a tobbiekte, annyira probal belesimulni a csapattarsak koze, ahelyett, hogy kiemelkedne es mindenki fole none
De szerintem csak ido kerdese hogy vezerre valjon ott is mint a magyar valogatottban, nyilvan ilyen fiatal jatekosnal kell egy kis ido mire maximalisan komfortosan erzi magat es adaptalodott az uj kornyezethez.
Az 100%, hogy a legjobb alapanyag ilyen ketballabas Nunezek mellett.