HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 18., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. december 18., hétfő 21:26
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 18., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 16., szombat 13:18
Gyanítom egész komoly befektetők és szponzorok vannak már akik ugrásra készek ha beindulna a dolog. Én egyébként elindítanám, ha kell 1-2 évig gyengébb nevekkel, de ha látnák, hogy jó a koncepció, jobb a pénzek elosztása, jönnének a nagyobb nevek is. Perezt ismerjük, nem igazán lövöldözik vaktában biztos háttér nélkül. Nekem végig úgy tűnik inkább cefrésék kapálóznak minden szarságba amibe csak lehet, mert érzik, hogy közeleg a jó világ végehehetheoriginal írta: en arra lennék kiváncsi, hogy kik vannak a háttérben a superleague-nél, mire ezek a nagy célok; sztem csak a klubok és az elnökök az édeskevés egy uefa meg a fullbehálózott korrupt rendszer ellen
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 16., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 16., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 16., szombat 11:03
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 16., szombat 10:54
Nemhiszem, de a barca már gondolom úgy számol vele, mint fixX bevételmarcell írta: Next week's ruling on the Super League is crucial — If it is in favour, FC Barcelona & Real Madrid wil receive 1 BILLION EUROS each! @mundodeportiv
Ez real?
HozzászólásSzerző: marcell » 2023. december 16., szombat 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 16., szombat 4:28
https://x.com/a22sports/status/17357052 ... sxT-_X3liwPad'em írta: Hamár Szuperliga volt említve, jövő héten lesz döntés az Uefa kontra ESL ügyben.
Perezék 60 csapatos, 3 divíziós, nyilt bejutásos verzióval terveznek ha kedvező döntés születik. Írja a Marca meg voz_populi.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 15., péntek 21:44
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. december 15., péntek 20:48
Reszemrol egyik sem lesz a merleg nyelve.realistahuni írta:Nem akarok nagyon unneprontó lenni de szerintem a szuperliga és a bappe saga még sokat fog módosítani az általános megítélésén. Az hogy milyen irányba még kérdéses de a szuperliga egyelőre nagyon parkolópályán van, bappeból meg kiderül hogy mennyit profitál a csapat ha egyáltalán jön ugyebár.Egyebkent a valaha volt legjobb elnok, kepes volt tanulni a hibaibol is.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. december 15., péntek 20:36
Nem akarok nagyon unneprontó lenni de szerintem a szuperliga és a bappe saga még sokat fog módosítani az általános megítélésén. Az hogy milyen irányba még kérdéses de a szuperliga egyelőre nagyon parkolópályán van, bappeból meg kiderül hogy mennyit profitál a csapat ha egyáltalán jön ugyebár.Egyebkent a valaha volt legjobb elnok, kepes volt tanulni a hibaibol is.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. december 15., péntek 20:12
Nem tusko dolog ulve kezet fogni?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 15., péntek 19:47
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. december 12., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 12., kedd 18:37
sztem teljesen mindegy, ha kicseréled őket és xavi a 10 évvel idősebb, akkor ő lenne ma az etalon, mert neki szállítja messi, iniesta meg a többi semmirekellő a címeketDe sokkal inkabb Guardiola a kimagaslo edzo, mint ez a bohoc Xavi.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. december 12., kedd 18:13
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. december 12., kedd 18:06
Javítanám. Pep mindig a tutiba ült bele. Először a Barcában "véletlenül" csurrant abba bele, nem az ő építkezésének köszönhetően alakult ott ki valamire való csapat. Utána elismert lett és ő válogatta a tuti helyet magának. Most már a Barca szóba se jöhet neki.Halfkey írta: Egyetértek alapvetően, csak ez a sok csapattal nyert sokfelé a legmagasabb szinten ez kicsit fals érvelés Pepperónival szemben.
Két csapattal nyert BL-t mindkettő. Pep eleve 10+ évvel kevesebbet nyomta. A különbség inkább, amiért szerintem Ancelotti a nagyobb az az, hogy Pep általában a tutiba ült bele.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 12., kedd 16:10
huhh vigyázz megidézed a bolondokat meg a szellemeketPep általában a tutiba ült bele
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem