Jo jo, de asszony orult, mikor meglatta a karacsonyfa alatt a dobozt?dzsi91 írta:Abszolút megérte. 1440pben maxra húzva minden megy mint kés a vajon.fps-ben minden játékban adott úgy 15-30 között ami kimaxolva pl egy rdr2-őt nálam bőven 60 fps felé tolt a többi amúgy is 100 körül mozgott eddig is.De nem is az fps a lényeg inkább, hogy mennyire folyékony lett a játékmenet mindenben. Melegedésről írtak sokan én egy szaros 120as vízhűtéssel nyomulok még de idle-ben 35-42 fok között játékokban ha terhelve van max 60-70 úgyhogy a hőmérsékletekre nem panaszkodok.ferni írta:
Ez nem is volt kérdés sztem hogy azt kell venni, 5600X is upgrade lett volna, de túl sok értelme nem lett volna, ennek eléggé van.
Nekem is lehet ez lesz a haditerv, nagyon jó CPU.
Endgame cpu ez azoknak akik maradnak az am4nél még szóval csak ajánlani tudom.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Abszolút megérte. 1440pben maxra húzva minden megy mint kés a vajon.fps-ben minden játékban adott úgy 15-30 között ami kimaxolva pl egy rdr2-őt nálam bőven 60 fps felé tolt a többi amúgy is 100 körül mozgott eddig is.De nem is az fps a lényeg inkább, hogy mennyire folyékony lett a játékmenet mindenben. Melegedésről írtak sokan én egy szaros 120as vízhűtéssel nyomulok még de idle-ben 35-42 fok között játékokban ha terhelve van max 60-70 úgyhogy a hőmérsékletekre nem panaszkodok.ferni írta:Ez nem is volt kérdés sztem hogy azt kell venni, 5600X is upgrade lett volna, de túl sok értelme nem lett volna, ennek eléggé van.dzsi91 írta: Ryzen 7 5800x3d lett végül csak az asszony meg ne tudja.drágának találom nagyon de egy éjszakányi youtube után ezt érzem látványos váltásnak és ez meg is marad a következő generációig.
Ugyanitt ryzen 5 3600x eladó![]()
Endgame cpu ez azoknak akik maradnak az am4nél még szóval csak ajánlani tudom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ez nem is volt kérdés sztem hogy azt kell venni, 5600X is upgrade lett volna, de túl sok értelme nem lett volna, ennek eléggé van.dzsi91 írta: Ryzen 7 5800x3d lett végül csak az asszony meg ne tudja.drágának találom nagyon de egy éjszakányi youtube után ezt érzem látványos váltásnak és ez meg is marad a következő generációig.
Ugyanitt ryzen 5 3600x eladó![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak nehogy jöjjön igy kari elott, hogy "ugyanitt uj alberlet kerestetik"
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ryzen 7 5800x3d lett végül csak az asszony meg ne tudja.
drágának találom nagyon de egy éjszakányi youtube után ezt érzem látványos váltásnak és ez meg is marad a következő generációig.
Ugyanitt ryzen 5 3600x eladó
Ugyanitt ryzen 5 3600x eladó
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Én nagy kábelmester vagyok. Amikor összeraktam a gépet keresztet vetettem az alaplapra meg a tápra, hogy ők az idők végezetéig ott fognak rohadni mert csak olyan alkatrészt vagyok hajlandó cserélni amihez hozzáférek bozótvágó nélkül.hehetheoriginal írta: csakazintel, nem tudok segiteni![]()
- hehetheoriginal
- dzsi91
Kérdés
jelenleg egy ryzen 5 3600x proci fut a gépemben egy rx6750xt kártyával.
2 illetve 4kban(néha ha tv-n tolom) használom ezt a configot. Igazából gondom nincs vele általában minden elfut max grafikán 60 fps felett de gondoltam mivel a proci már elég régi darab karácsonyra meglepem magam egy újjal ha találok megfizethető áron 80-100k között.
nézegetem ezeket: ryzen 7 5700x,5800x stb... csak én nem látok lényegesen nagyobb teljsítményt amiért nekem érdemes lenne váltanom?
nyilván nem csak játszani használom a gépet, photoshop blender meg ilyenek plex serverként is fut de semmi extra nem vágok videot meg ilyenek.Igazából a kérdés az, hogy ebben az árkategóriában ha váltok lefog-e esni az állam, hogy mennyire gyorsultak a processzek vagy a játékok nyernek egy kis fpst vagy kár megbontani a gépem ezért és inkább nézelődjek az 5800x3d környékén(ami ugye azért egy 50kval azért már drágább).
2 illetve 4kban(néha ha tv-n tolom) használom ezt a configot. Igazából gondom nincs vele általában minden elfut max grafikán 60 fps felett de gondoltam mivel a proci már elég régi darab karácsonyra meglepem magam egy újjal ha találok megfizethető áron 80-100k között.
nézegetem ezeket: ryzen 7 5700x,5800x stb... csak én nem látok lényegesen nagyobb teljsítményt amiért nekem érdemes lenne váltanom?
nyilván nem csak játszani használom a gépet, photoshop blender meg ilyenek plex serverként is fut de semmi extra nem vágok videot meg ilyenek.Igazából a kérdés az, hogy ebben az árkategóriában ha váltok lefog-e esni az állam, hogy mennyire gyorsultak a processzek vagy a játékok nyernek egy kis fpst vagy kár megbontani a gépem ezért és inkább nézelődjek az 5800x3d környékén(ami ugye azért egy 50kval azért már drágább).
Az mondjuk eleg meno, hogy leirtam a 4090-et es kaptam is egy 4060-rol reklamot a google-tol
Azt remelem tudod, hogy a 4090-et nem szulok veszik kolkoknekhehetheoriginal írta: csak annyi, hogy tegnap mikor kerestem ra a gep alkatreszekre, ratevedtem osztrak/nemet oldalakra, webshopokra (ilyen ipon szeru oldalak kb), pl a 4090-es kartyak, bar lehet kapni, de sokszor folyamatosan sold-out van, pl tegnap erkezett par db msi hybrid vizhuteses, ma mar ausverkauft, 24 ora alatt elvittek mindet. szoval ennyit arrol, hogy 2-3millios gepek meg 2000euros kartyak vasarlasa mennyi gondot okoz arrafele...
belegondol az ember mondjuk, hogy van 2 szulo, összesen netto 6-7k euroval havonta, ami tök atlagosnak szamit amugy, vagy nemeteknel meg több, akkor egyszer 3 evente egy 2k euros kartya nem vagja oket foldhoz.
plane mikor 5k-s montikkal gurulgat mindenki, meg 2-3 auto van a csaladban..
- hehetheoriginal
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó, de benne voltál?hehetheoriginal írta:isten megbassza roncstársadalom![]()
![]()
![]()
tragédia bazmeg![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
isten megbassza roncstársadalomtorjack írta:a magyar változat is faszaCaraway írta: https://youtu.be/_9WXUmbneZ4?si=Ei7NL_P80P0uw56p
Itt van reszletesen lebontva a trailer. Nagyon komolyan nez ki, brutal az elet es reszletesseg nehany helyen.![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=jQTnIYAA1gg
tragédia bazmeg
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
destiny 2 legacy edition ingyé van epic store-on.
thereisonly1ronaldo
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
a magyar változat is faszaCaraway írta: https://youtu.be/_9WXUmbneZ4?si=Ei7NL_P80P0uw56p
Itt van reszletesen lebontva a trailer. Nagyon komolyan nez ki, brutal az elet es reszletesseg nehany helyen.
https://www.youtube.com/watch?v=jQTnIYAA1gg
- hehetheoriginal
csak annyi, hogy tegnap mikor kerestem ra a gep alkatreszekre, ratevedtem osztrak/nemet oldalakra, webshopokra (ilyen ipon szeru oldalak kb), pl a 4090-es kartyak, bar lehet kapni, de sokszor folyamatosan sold-out van, pl tegnap erkezett par db msi hybrid vizhuteses, ma mar ausverkauft, 24 ora alatt elvittek mindet. szoval ennyit arrol, hogy 2-3millios gepek meg 2000euros kartyak vasarlasa mennyi gondot okoz arrafele...
belegondol az ember mondjuk, hogy van 2 szulo, összesen netto 6-7k euroval havonta, ami tök atlagosnak szamit amugy, vagy nemeteknel meg több, akkor egyszer 3 evente egy 2k euros kartya nem vagja oket foldhoz.
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://youtu.be/_9WXUmbneZ4?si=Ei7NL_P80P0uw56p
Itt van reszletesen lebontva a trailer. Nagyon komolyan nez ki, brutal az elet es reszletesseg nehany helyen.
Tobb szaz ora szorakozas 30 ezer forintert? Na azert a lofasznak is van vegelordgabi írta: Sosem használtam, bár mindig telepítve volt, csak a Daemon Tools.![]()
Elképesztően eljárt felettem az idő. 20-30 ezer forint egy játékért?!GTA V volt vagy 15 ezer forint környékén egy akció keretében átszámítva anno, még frissnek számított, tesómnak vettem meg ajándékba az online része miatt Streamen, már kipörgettem előtte a sztorit az nCore-os verzión, erre tisztán emlékszem. A GTA IV teljesen lowon, mindent is beállítva leggyengébbre, élvezhetetlen minőségben futott el csak a már akkor fapadosnak számító laptopomon, a GTA V pedig évekkel később egészen szépen futott, nem is értettem.
![]()
Ez egy teljesen értelmetlen összehasonlítás. Gta V 59.99 dollár volt újonnan, a VI 69.99 lesz. Ez nem egy drámai emelés szerintem, ennél több volt az infláció az évek alatt. Nyilván ennek is lesznek akciós ajánlatai.lordgabi írta: Sosem használtam, bár mindig telepítve volt, csak a Daemon Tools.![]()
Elképesztően eljárt felettem az idő. 20-30 ezer forint egy játékért?!GTA V volt vagy 15 ezer forint környékén egy akció keretében átszámítva anno, még frissnek számított, tesómnak vettem meg ajándékba az online része miatt Streamen, már kipörgettem előtte a sztorit az nCore-os verzión, erre tisztán emlékszem. A GTA IV teljesen lowon, mindent is beállítva leggyengébbre, élvezhetetlen minőségben futott el csak a már akkor fapadosnak számító laptopomon, a GTA V pedig évekkel később egészen szépen futott, nem is értettem.
![]()
A forint árfolyamát meg meg lehet köszönni az illetékeseknek.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sosem használtam, bár mindig telepítve volt, csak a Daemon Tools.
Elképesztően eljárt felettem az idő. 20-30 ezer forint egy játékért?!
GTA V volt vagy 15 ezer forint környékén egy akció keretében átszámítva anno, még frissnek számított, tesómnak vettem meg ajándékba az online része miatt Streamen, már kipörgettem előtte a sztorit az nCore-os verzión, erre tisztán emlékszem. A GTA IV teljesen lowon, mindent is beállítva leggyengébbre, élvezhetetlen minőségben futott el csak a már akkor fapadosnak számító laptopomon, a GTA V pedig évekkel később egészen szépen futott, nem is értettem.
Elképesztően eljárt felettem az idő. 20-30 ezer forint egy játékért?!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!