Nagyon szomorú, hogy ilyen szintre jutott a politika és az emberek politikához való viszonya. Hogy lenne lényegtelen? Ha majd 10 éve papolok, hogy milyen igazságtalan a választási rendszer (egyenesen alkotmányellenes, igaz főpolgármesterúrkarigeri?), majd mikor megkérdezik, hogy igazságosabbá akarja e tenni én nemmel szavazok, akkor az milyen üzenet a választóimnak? Sajnos ott tartunk egy ideje, hogy a szavazók azt sem tudják, hogy mire szavaznak. A pártoknak lassan programjuk sincs. Csak kultusz szavazás van. Mindegy hogy az mit csinál, mit akar, mit csinált a múltban, akkor is arra fog szavazni. Az emberek nagy része választott magának egy oldalt valamikor, és az annak megfelelő agymosással mosatja magát.h3x0r írta:TELJESEN LENYEGTELEN, hogy az egyik tartozkodik, a masik meg leszavaz valamit vagy sem (esetleg meg csak meg sem jelenik). Mindket (mindharom) esetben 0 beleszolasuk van egy mar eldolt kerdeshez.kiserik írta: Lacibohócék tartózkodtak
...
Az országgyűlési szavazás igazságosabbá tételét pedig az ellenzékkel közösen szavazta le a kormánypárt.![]()
És most lehet jönni, hogy én meg a konteós agymosással mosatom magam, csak közben követem a 444-et, a Telexet, a Partizánt is, vagy a másik oldalról az Ultrahangot (Nógrádit bírom

Egyrészt egyetértek, másrészt a demokráciához hozzátartozik ez is.zsuninnyo írta:Tartozdokok -> nekem mindegy. A legkenyelmesebb modja, ha a szavam nem szamit, kihuzni magam a felelosseg alol, hiszen nem voltam mellette, de a masik oldal sem mondhatja, hogy ellen voltam.kiserik írta:
https://telex.hu/valasztasi-foldrajz/20 ... budapesten![]()
Lacibohócék tartózkodtak, mert a Fidesz egy utolsó perces módosítással megváltoztatta a bejutási küszöb értéket, ha több párt együtt indul, ezzel a baloldalnak kedvezve.![]()
Mar alapbol nem ertem mit keres ott a tartozkodas, de hogy meg hasznaljak is.. Felreertesek elkerulese vegett, ezt MINDEN oldalra ertem.