Fran tegnap rengeteg labdát adott el, nekem ez tűnt fel, meg amiről volt szó, hogy a sok jegelés után bedobva, majd tuti bizonytalan lesz, az is volt.wZoLee7 írta:Élőben azért gondolom többet lehetett látni belőle, mert képernyőn nem ez jött le. Értem ez alatt, hogy nem egy top játékos, inkább olyan elmegy kategória aki sokkal jobban tudja támogatni a támadásokat mint Mendy. Az megint egy másik dolog, hogy az esetek többségében fut a támadó után, de szerintem a francia mostanra semmivel sem jobb nála. Adott kettő nagyon korlátolt bhv, Franban van lehetőség fejlődésre még, én a franciát eladnám, de valszeg a spanyolra nagyobb lesz a kereslet. Egyik sem a jövőnk.Realista24 írta:
Fran borzasztóan gyenge játékos. Tegnap is bizonyította.
A borzasztóan gyenge sztem túlzás, de kijelenthető az eddigiek alapján, hogy a megoldás nem ő.
Annyival jobb, mint LV, hogy nem állandó életveszély a játéka, fegyelmezett..
Hét elején MG nagyon volt itt dícsérve, én a 2 spanyolt szívesen megnézném jövőre (mert nálam Mendy abban a percben diszponálható, amint nem betonformában van. Amikor jó, akkor a baloldal gyak. feltörhetetlen, viszont erre már régóta nincs példa..), Fran a semminél bőven jobb, csak vannak határai, én személy szerint kedvelem, csak egy Realban RC, Marcelo a szint, ha az meg nem megy, akkor legyen valaki olyan beton, mint a 21-22-es Mendy.