Teljesen kínai volt nekem az utolsó néhány oldal, úgyhogy térjünk vissza a TV műsorokhoz!
Hivatalos: 2024-ben is lesz Sztárbox!
Teljesen papírforma eredmények születtek a fináléban, Molnár Áronról egyáltalán nem hallottam korábban, ahogyan Frohner Fecóról sem, őt intézte el ugye először az első adásban, már akkor láttam, hogy igazi hiperaktív, vadállat a gyerek, már a nézése is állati volt az első meccse kezdése előtt, rögtön megkedveltem, és neki szurkoltam végig ebben a kategóriában.
Nagyon egyben van a gyerek, látszik, hogy amit a fejébe vesz, azt 120%-al űzi-hajtsa, akkora pörgésben volt a mai meccs előtt is és még utána, hogy szerintem bárki jöhetett volna a súlycsoportjából, helyt állt volna valamilyen szinten, le a kalappal még egyszer, egy ilyen izomcsomót jó lenne összerakni valahogy, mindenféle szerek nélkül érdekes lehet?

Miki?

Nők annyira nem voltak tüzesek, nyilván kellenek a műsorba, és jó is volt átmenetnek mindig megnézni a meccsüket és a felkészülésüket, az első meccs után a kategóriában már láttam Mazsit lelki szemeimmel, hogy ott lesz a döntőben mindenképpen, legnagyobb meglepetés a másik résztvevő volt, Dobos Evelin, igazi cukipofa, csak gyengécske volt ő már itt, ellenfelére akadt, és könnyebb volt az útja is a döntőbe.
Nehézsúlyban pedig volt néhány szekunder szégyenérzet jelenet több alkalommal is (Curtis meccse, Dobrády Ákos mutogatása végig Tenya ellen, hogy tarkó volt, az egész KKevin jelenség, aztán vereség után nem nyilatkozik, kimegy a stadionból)
(bár Kállay Saunders András reklamációi végig a meccsen és Józan László futkorászása múltkor bikanyak Áron ellen sem volt különb sokkal a könnyűsúlyban), de itt is a legjobb győzött, emlékszem rá a Csillag Születikből, saját apja lett kb. önmagának az elmúlt időszak alatt, akkora változáson esett át, szerencsére nem került semmilyen rossz társaságba, és nem is lett ünnepelt celeb, ehelyett ellátta ő is mindenki baját időnap előtt, kicsit sajnáltam Árpa Attilát, esélye sem volt, lehetett volna kétféle szedni a súlycsoportot, korosztályonként, le a kalappal az "öreg" előtt is.
Én összességében véve nagyon jól szórakoztam a műsoron, pedig eredetileg nem is volt tervben, hogy nézni fogom, 6 nappal az első adás után megnéztem végül, mert melóban, metrón, mindenhol ezt hallottam, és beszippantott. Annyira azért nem, hogy kövessem egész héten bármilyen felületen is, de azért rászántam minden hétvégén azt a néhány órát egy fáradt hét után, mert kikapcsolt teljesen, és eléggé rákapcsoltam én is az edzésekre ennek köszönhetően, mert jöttek elő emberekből olyan dolgok, amit előtte egyáltalán nem néztem volna ki néhány versenyzőből (Schobert Norbika, Rácz Jenő, Istenes Bence pozitív csalódás is, hogy elvállalta, de legnagyobb csalódás közben emberileg), én jövőre is fogom követni, belefér egy héten egy ilyen műsor, vagyis tudom, hogy nem, roncstársadalom, ez is az Orbán hibája, stb.
Ja, és az azért nem semmi, hogy valamilyen nemzetközi versenyen is indulnak a győztesek, 15 vagy 17 millió forinttal/fő (már nem emlékszem) beszáll a felkészülés támogatásába a Hell Energy Kft., amelyik versenyen a fődíj 100 ezer dollár lesz, hát a két srác szerintem nem fog szégyent vallani, hajrá Brasch Bence és Molnár Áron!
Ifjabb Schobert Norbert pedig nem hagyja abba, elindul az országos bajnokságon is, edzője is támogatja benne, már megérte neki, hogy lett valami életcélja legalább, bár nem kell annyira sajnálni, megvan mindene is gondolon, de akkor is, lett egy álma, országos bajnok szeretne lenni.
Jó éjt, taka!