Nem feltétlen emiatt a meccs miatt mondtam, hanem eddigi teljesítményeire. Érdemes megnézni egy highlight vidit róla, sztem jó lesz a gyerek.ELSiete írta:Nekem pont a Savio lóg ki lefele, egyébként a többit adom. Olyan lazán sarkazgatnak, piszi pasziznak a Barca 16osán belül, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Tudom, hogy a Barca sincs világ verő formában, de ez jóval több, mint fellangolás a Gironatol. Mi megvertük őket, de a visszavagóig remélem jobban lemaradnak már tőlünk, mert amúgy most nagyon egyben vannak.Pad'em írta: Nagyon jó focit tol ez a Girona, gyönyörűen járatják, jó nézni ahogy építkeznek. Konkrétan lejátszák a Barcát eddig. A két szélük gecijó Miguellel meg Coutóval. 19 éves Savioból sztem klasszis lehet, de biztos jól fog járni vele valaki, asszem csak kölcsönbe van ott Belgiumból. Dovbyk is egy elég jó csatárnak tűnik a mai mezőnyben az erejével, gyorsaságával. Szerintem kitarthat a lendületük erre az idényre simán. Hiába gyenge a védelmük, ha ilyen jól, stabilan tudják kontrolálni a játékot középen.
Kifingott a Girona, lassan várom a kamutizit a Barcának.