OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Amúgy szinte mindent online rendelek kaján és pár ruhán kívül és az esetek 80%ban de lehet 90, minden patika.
Rendeltem pár horgászcumot, és írtak az egyik tételre hogy külső raktaras, 3-8 nap a beszerzése. Nyugtaztam, a cég folyamatosan kuldte hogy éppen mizu, de volt amikor csak annyit, hogy minden kész, arra meg várnak, ahogy azt korábban említettek is. Dec 6ra igertek, ma jött meg, de egy rossz szavam nincs, mert tudtam hogy mizu.
Vagy lásd Nike. Pillanatok alatt minden lerendezve.
Németektől rendeltem sátrat csütörtökön, vasárnap már címen volt az osztrakoknal ahova rendeltem.
Szóval van rengeteg pozitív példa, az már másik topic (utóbbinál maradva) hogy kint megint olcsóbb volt a motyo es a szállitás sem volt drágább onnan, mint itt helyben lett volna. 50%os difi.
Rendeltem pár horgászcumot, és írtak az egyik tételre hogy külső raktaras, 3-8 nap a beszerzése. Nyugtaztam, a cég folyamatosan kuldte hogy éppen mizu, de volt amikor csak annyit, hogy minden kész, arra meg várnak, ahogy azt korábban említettek is. Dec 6ra igertek, ma jött meg, de egy rossz szavam nincs, mert tudtam hogy mizu.
Vagy lásd Nike. Pillanatok alatt minden lerendezve.
Németektől rendeltem sátrat csütörtökön, vasárnap már címen volt az osztrakoknal ahova rendeltem.
Szóval van rengeteg pozitív példa, az már másik topic (utóbbinál maradva) hogy kint megint olcsóbb volt a motyo es a szállitás sem volt drágább onnan, mint itt helyben lett volna. 50%os difi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
nem szar hobbid van, Laci !
én mondjuk most vágtam haza az egyik itthoni ajtót, ripityára. pár napja
a fal túlélte, ott a kezem lábam bánta...
de ma már testmozogtam, becsülettel.
én mondjuk most vágtam haza az egyik itthoni ajtót, ripityára. pár napja
a fal túlélte, ott a kezem lábam bánta...
de ma már testmozogtam, becsülettel.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jolvan értem én, én se tűröm az igazságtalanságot, én gyerekesen türelmetlen vagyok, pláne ilyen sok semmirekellő faszkalap ember közt, mint manapság

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Létrejön egy szerződés, és én tartom magam hozza, akkor elvárom a tuloldaltol is, de minimum a normális kommunikációt.hehetheoriginal írta: milyen kibaszott kellemetlen alak lehetsz, már ha igy eladói oldalról nézem![]()
Wizzairnel 3 nap helyett 45öt vártam, ezeknél 3-5 nap helyett 30at, amikor átmentem kellemetlenbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
milyen kibaszott kellemetlen alak lehetsz, már ha igy eladói oldalról nézem

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindezek belefernek ezen hobbim melletthehetheoriginal írta:vki filmet néz, elmegy futni, sétálni az erdőbe, kutyát sétáltat, társasozik otthon, közösen főz, olvas vagy épp csak alszik.Realista24 írta: R24 es a reklamaciok ujabb fejezete.
1 honapja rendeltem egy cegtol 4 dolgot, okosan 4 szallitasi koltseget szamoltak fel, akkor ugy voltam vele, hogy belefer, mert minden extrem jo aras volt.
Hany termeket kaptam meg eddig? Nullat. Igeretet? hetente kettot![]()
Ma vegre kibokte a no, hogy az egyik termek nagycsomagos szallitast igenyel, ezert kesik a tobbi cumo. Mondtam neki, csokolom, negy szallitast fizettem, es ha kulon adok le negy rendelest, akkor csak egyet nem kaptam volna meg.
Szoval be is adtam az igenyem harom szallitasi koltseg visszautalasara, mert nyilvan a hangfelvetel nem csak oket vedi, hanem engem is tamogat![]()
nem geci, te igy vezeted le a feszkót, találsz magadnak balhét csakazértis, vágysz rá, hogy vmi gebasz legyen a rendeléssel, hogy végre kiéld ezeken a lustageci felelőtlen nyomorultakon a hajlamaidat![]()
![]()
![]()

Nem zavar, ha valamiert fizetnem kell, csak akkor elvarom, hogy meg is kapjam. A semmiert nem szeretek fizetni, es nem is fogok. Az a 6k pont egy jo ebed.
Korabban a wizzair meg a telefonszamlamat is kifizette, mert annyit kellett hivnom oket es nyilvan nem en voltam a balfallosz, hanem ok. Irtak, hogy jo, megy a refund, mondom csapjatok hozza a 10 perc telefont is, mert ugye csak emeltdijas szamot lehetett hivni. Kuldtem a szamlat, jott az a penz is

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
vki filmet néz, elmegy futni, sétálni az erdőbe, kutyát sétáltat, társasozik otthon, közösen főz, olvas vagy épp csak alszik.Realista24 írta: R24 es a reklamaciok ujabb fejezete.
1 honapja rendeltem egy cegtol 4 dolgot, okosan 4 szallitasi koltseget szamoltak fel, akkor ugy voltam vele, hogy belefer, mert minden extrem jo aras volt.
Hany termeket kaptam meg eddig? Nullat. Igeretet? hetente kettot![]()
Ma vegre kibokte a no, hogy az egyik termek nagycsomagos szallitast igenyel, ezert kesik a tobbi cumo. Mondtam neki, csokolom, negy szallitast fizettem, es ha kulon adok le negy rendelest, akkor csak egyet nem kaptam volna meg.
Szoval be is adtam az igenyem harom szallitasi koltseg visszautalasara, mert nyilvan a hangfelvetel nem csak oket vedi, hanem engem is tamogat![]()
nem geci, te igy vezeted le a feszkót, találsz magadnak balhét csakazértis, vágysz rá, hogy vmi gebasz legyen a rendeléssel, hogy végre kiéld ezeken a lustageci felelőtlen nyomorultakon a hajlamaidat

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
R24 es a reklamaciok ujabb fejezete.
Hany termeket kaptam meg eddig? Nullat. Igeretet? hetente kettot
Szoval be is adtam az igenyem harom szallitasi koltseg visszautalasara, mert nyilvan a hangfelvetel nem csak oket vedi, hanem engem is tamogat
Hany termeket kaptam meg eddig? Nullat. Igeretet? hetente kettot

Szoval be is adtam az igenyem harom szallitasi koltseg visszautalasara, mert nyilvan a hangfelvetel nem csak oket vedi, hanem engem is tamogat

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kinek mit intezett a kormanyarikko írta: Egy kis helyzetjelentés innen a müncheni karácsonyi vásárból :
Ifakeréknyi palacsinta: 6-8 euró mindennel is
Perec: 1,5 euró
Mindenféle kolbászok : 5-6 euró
Forralt borok (bio és nem bio) : 5-7 euró
Sült gesztenye: 8 db 4 euró, 16 db 7 euró, 30 db 10 euró
Karácsonyfa díszek 2-45 euró
Mandula , ezerféle mogyoró - dió , sülve, fűszerezve, csokival, mézzel átlagban 3 euró / 100g.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Egy kis helyzetjelentés innen a müncheni karácsonyi vásárból :
Mandula , ezerféle mogyoró - dió , sülve, fűszerezve, csokival, mézzel átlagban 3 euró / 100g.
- hehetheoriginal
hogy negyzetmeterre esoen hany kurva van egy orszagban, nem feltetlen mutatja, hogy melyik nep mennyire szeph3x0r írta:https://i.redd.it/6u02nto3kc9a1.jpgfeliX írta: jah igen, a magyar nők szépsége, ami világhírű Magyarországon![]()
![]()

mas tema:
concept development temaban (semmi IT vagy product vagy ilyesmi, egyszeruen altalanos cucc) keresnek konyvet, oktatasi anyagot, online oktatast, ceget, aki foglalkozik ennek az oktatasaval, barmit, eleg foscsiszar semmilyen oldalakat talalok neten, bar nem szantam a keresesre tul sok idot. linkedin learningen sincs semmi kb.
segijjetek ma bazmeg

thereisonly1ronaldo
- h3x0r
https://i.redd.it/6u02nto3kc9a1.jpgfeliX írta: jah igen, a magyar nők szépsége, ami világhírű Magyarországon![]()

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Köszi! A törésteszteket mi is nézegettük, az ilyen anyaghasználati tippek, meg használhatóság, ilyesmi tök jól jönnek. Nálunk elég cula a gyerek már fél évesen is úgyhogy arra is figyelni kell vélhetően, hogy mikor növi ki.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hali!
Nekünk a sima Joei I-Spin volt. Gyerek szerette, csak 2 éves kora után már a lába nem fért el hátrafele (pedig nem egy cula). Most Röemer Advantafix (v mi) van. Az ülés frankó, de az anyagfelhasználása gagyi. A fejtámla huzatját két műanyag lap tartja, amit egy lyukba kell belecsusztatni - amíg nem mókoltam meg minden döccenőn kiugrott.
Nekünk a sima Joei I-Spin volt. Gyerek szerette, csak 2 éves kora után már a lába nem fért el hátrafele (pedig nem egy cula). Most Röemer Advantafix (v mi) van. Az ülés frankó, de az anyagfelhasználása gagyi. A fejtámla huzatját két műanyag lap tartja, amit egy lyukba kell belecsusztatni - amíg nem mókoltam meg minden döccenőn kiugrott.
Nekunk Joie i-Spin 360 R van, tobb toresteszten (pl. ADAC) is kirivoan teljesitett. Mar egeszen kisgyerek kortol hasznalhato. Forgathato, igy amig lehet, a gyerek utazhat hattal, majd kesobb elore. Betetek biztositjak, hogy jol illeszkedjen az ules es a fejtamlaja mozgathato.
Ha a gyerek nagyobb, szerintem az E verzio is tud mukodni, amibol talan az ujszulott beles hianyzik csak. Mi is szemeztunk azzal, csak kicsit elore gondolkodkodutunk es fizettunk erte par ezerrel tobbet, hogy a kovetkezonek is jo legyen es ne kelljen belesert rohangalni.
https://www.brendon.hu/joie-i-spin-360- ... s-13563901
Nyilvan isofixes. Kisfiam ~6 honapos kora ota hasznaljuk, most mult 1 eves. A biztonsagi ovet konnyu allitani. Panasza nem volt meg ra, mindig jokat alszik.
Vasarlas elott erdemes ellenorizni, hogy a tamasztokar elferjen az anyosules mogott, eleg sok helyet foglal. Mi bele is probaltuk az autoba.
Ha a gyerek nagyobb, szerintem az E verzio is tud mukodni, amibol talan az ujszulott beles hianyzik csak. Mi is szemeztunk azzal, csak kicsit elore gondolkodkodutunk es fizettunk erte par ezerrel tobbet, hogy a kovetkezonek is jo legyen es ne kelljen belesert rohangalni.
https://www.brendon.hu/joie-i-spin-360- ... s-13563901
Nyilvan isofixes. Kisfiam ~6 honapos kora ota hasznaljuk, most mult 1 eves. A biztonsagi ovet konnyu allitani. Panasza nem volt meg ra, mindig jokat alszik.
Vasarlas elott erdemes ellenorizni, hogy a tamasztokar elferjen az anyosules mogott, eleg sok helyet foglal. Mi bele is probaltuk az autoba.
A mienk nagyon jo, csak hala az egnek nem tartozkodom az orszagban, kedden ha nem irnam meg neked, kerlek zargass vele!
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Vagy legalább valami filmet ajánljatok már, amiben mutatnak gyereküléseket.Realista24 írta:portillo írta: Heyho.
Autós gyerekülésre vannak tippek? Most lett 9 kilós a gyerkőc, hosszabb távra terveznék venni egyet. Isofix van.
Köszi előre is!
Jöhetnek a tippek![]()

Szégyen a kukás, de hasznos.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
https://br.ifunny.co/video/toyota-when- ... nVND8?s=clhehetheoriginal írta:hát mindenütt ezzel nyomják, kartel, afrika, arabok, oligarchák, mikor gebasz vannmate írta: Ez kell ide 4.5 dízellel, nem a szájber-doboz.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
portillo írta: Heyho.
Autós gyerekülésre vannak tippek? Most lett 9 kilós a gyerkőc, hosszabb távra terveznék venni egyet. Isofix van.
Köszi előre is!
Jöhetnek a tippek

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
hát mindenütt ezzel nyomják, kartel, afrika, arabok, oligarchák, mikor gebasz vannmate írta: Ez kell ide 4.5 dízellel, nem a szájber-doboz.![]()
thereisonly1ronaldo