Kommentáld a híreket
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Real Madrid: Az angol Reading 18 éves támadója, Caylan Vickers állítólag "álomklubváltás" előtt áll és a Real Madridhoz igazol.
Legszebb h a válogatottban meg csapattársak voltak.ELSiete írta: Filipe Luis (former Atleti player): "I'm going to open my heart and talk about the greatest regret of my career. If there is something I regret having done, perhaps it is the only thing I really regret, and I would like to go back in time and not do it, it was against Di María. I arrived at Atlético, we were going to play against Real Madrid and Agüero told me: 'Filipe, if you approach him, he will lose, he will leave the game. Go see him and talk about his wife. And I arrived and said: 'your wife..', I pronounced his wife's name... He looked at me, he was downcast, I won the whole game. And he really wasn't good in the game. I got home and I regretted it very much... Di Maria, I'm sorry, I'm sorry I did that, I'm sorry."
Sokat elárul Aguerorol.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Filipe Luis (former Atleti player): "I'm going to open my heart and talk about the greatest regret of my career. If there is something I regret having done, perhaps it is the only thing I really regret, and I would like to go back in time and not do it, it was against Di María. I arrived at Atlético, we were going to play against Real Madrid and Agüero told me: 'Filipe, if you approach him, he will lose, he will leave the game. Go see him and talk about his wife. And I arrived and said: 'your wife..', I pronounced his wife's name... He looked at me, he was downcast, I won the whole game. And he really wasn't good in the game. I got home and I regretted it very much... Di Maria, I'm sorry, I'm sorry I did that, I'm sorry."
Sokat elárul Aguerorol.
Sokat elárul Aguerorol.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realmadrid95
Az is igaz.Realista24 írta:Szerintem az a jó ha nincs hírrealmadrid95 írta:
Elmeletileg emiatt, csak nem olvastam mostanaban ujabb hireket rola, titkon remenykedtem, hogy ti igen.![]()
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem az a jó ha nincs hírrealmadrid95 írta:Realista24 írta:
Ezért nem hosszabbított.
Elmeletileg emiatt, csak nem olvastam mostanaban ujabb hireket rola, titkon remenykedtem, hogy ti igen.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
Realista24 írta:Ezért nem hosszabbított.realmadrid95 írta: Az eddig oke, hogy ultimatumot adtunk Mbappenak, de kaptunk arrol hirt mostanaban, hogy boldogtalan, jonne vagy barmi?
Elmeletileg emiatt, csak nem olvastam mostanaban ujabb hireket rola, titkon remenykedtem, hogy ti igen.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért nem hosszabbított.realmadrid95 írta: Az eddig oke, hogy ultimatumot adtunk Mbappenak, de kaptunk arrol hirt mostanaban, hogy boldogtalan, jonne vagy barmi?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Ha most boldog akkor maradjon is ottrealmadrid95 írta: Az eddig oke, hogy ultimatumot adtunk Mbappenak, de kaptunk arrol hirt mostanaban, hogy boldogtalan, jonne vagy barmi?

- realmadrid95
Az eddig oke, hogy ultimatumot adtunk Mbappenak, de kaptunk arrol hirt mostanaban, hogy boldogtalan, jonne vagy barmi?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ahhoz azert picit draga voltANDS írta:Ha Joselunak lesz egy cseréje, már akkor is remek vétel.reeed_ati írta: ….
Ha pár év múlva azon a szinten lesz Endre, akkor remek vétel lesz.
Meg egy non EU helyet se érdemel meg az aki amugy az igazi cserecsatárnak lenne a cseréje.

ZIDANE
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ha szét akarjuk baszni a térdét, csak rajta. Siettessük. Aztán majd a 2024-2025 is kimarad és mehet a süllyesztőbe.hehetheoriginal írta:Pad'em írta: Éder Militão’s recovery is going better than expected. He’s expected to be back by February end or early March. @relevo![]()
![]()
![]()
No comment![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Pad'em írta: Éder Militão’s recovery is going better than expected. He’s expected to be back by February end or early March. @relevo

No comment

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Éder Militão’s recovery is going better than expected. He’s expected to be back by February end or early March. @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
Juni Calafat vezető scout továbbra is nagy erőkkel monitorozza a Real leendő jobbhátvédjeit, az első számú favorit pedig a Chelsea-ben játszó Reece James. Nem könnyítheti meg azonban a madridiak dolgát, hogy az angol válogatott játékos szerződése még 2028 nyaráig érvényes. (Relevo)
Nagyon serulekeny, raadasul mar a vedekezese is botranyosan gyenge. Persze ehhez az is hozzatartozik, hogy maga a csapat vedekezese is pocsek. Castle elleni sargalapjai meg bohozat volt. Remelem nem tudjuk elcsabitani ot, foleg, hogy legalabb 60 millio font lenne.
Nagyon serulekeny, raadasul mar a vedekezese is botranyosan gyenge. Persze ehhez az is hozzatartozik, hogy maga a csapat vedekezese is pocsek. Castle elleni sargalapjai meg bohozat volt. Remelem nem tudjuk elcsabitani ot, foleg, hogy legalabb 60 millio font lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Endrick’s 1st goal against Botafogo is chosen as the ‘Most beautiful goal’ of the 2023 Brazilian league season.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
cask nem arra a videora gondolsz ?Realista24 írta: Én úgy értettem ahogy írta, ha azt eléri, jól jártunk vele.
De hogy on is legyen: ami pozitívumként elek meg vele kapcsolatban, hogy fejben jobban össze van rakva mint Vini vagy Rodry. Sok extrát dolgozik, nyelveket tanul, stb.
De marhára irritál a stílusa![]()
ahol csapatja napszemcsiben a tánci táncit...

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Ne értetlenkedjetek már, Tjacks sztem arról beszél hogy az Aguero szint az egy kurva jó szint, a mondat meg úgy hangzik mintha azt mondanánk hogy ez valami közepes játékost jelent. Azt a szintet nehéz lesz elérni

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy értettem ahogy írta, ha azt eléri, jól jártunk vele.
De hogy on is legyen: ami pozitívumként elek meg vele kapcsolatban, hogy fejben jobban össze van rakva mint Vini vagy Rodry. Sok extrát dolgozik, nyelveket tanul, stb.
De marhára irritál a stílusa
De marhára irritál a stílusa

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Realista24 írta:A megfogalmazása az volt, ha elérne…feltételes mód.Tjacks írta:
Nem azt írtam hogy mondtad. De a megfogalmazásod alapján - már eléri - nem raktad top szintre őt, pedig abszolút az volt![]()
A már nem volt ott valóban, de ha elolvasod - nem járnánk rosszul vele - akkor érzed hogy nincs különbség?