1.0 ccm benzin. Lakatolás, lengőkarok cseréje (felületi rozsda miatt vizsgabiztos buktatott). Klímahűtő csere. Benzinbetöltő cső csere (75ezer).Yazid írta:Minden felhasználás kérdéseNika91127 írta:
Betonbiztosan eszik 8 felett, és a használtak 90% eszi az olajat. Egy ennyi idő Toyota rohad is.
Nekünk volt 2009es Yarisunk, 3 év alatt 1 millió ment el rá. Soha nem vennék többet Toyotát. Mindenki mondta, h "ezt csak tankolni kell". Hát, nem.![]()
Meg kell vedjem a toyotat. Nekem 2008as avensis van kombi. Dizel.
Mi volt vele?
Dpf szuro kiveve, vizpumpa, vagy 2 kerekcsapágy 207ezer km. Nincs rohadas, alvazon felszini rozsda nyilvan talalsz. Nalam van vagy 6-7eve.
Asszony yarisa elso generacios 2004. Vizpumpa egy kerekcsapágy. Benzin 1.0. nincs rajta egy rozsdafolt se, egy nyanyájé volt van benne most 120ezer km. Nem adnam semmiert, elmernek vele menni kamcsatkáig.
Apamnak mar uj corolla. 1.6. mar bele rakott közel 300at. Semmi baj de semmi. Nekem ennyi eleg referencia elso kezbol.
Volt mar audim, opel haaat. Hagyjuk.
2009es toyotat nem vágom, azok lehet szarok. gondolom dizel volt?
Az előző tulaj gányul cserélt dobot, nem is rá valóra, azt én komplett kicseréltettem.
De lehet az én igényességgemmel van a baj, hogy nem szeretem ha valami "sufnituningosan" van megoldva.
A Passatomra is költök ami kell, de az értékben meg minőségben is más szint.