Nagyon adom.h3x0r írta:Ferrariskent en teljesen leszarom ki nyerte a VB-t. (szoval ebben az esetben partatlan vagyok)wZoLee7 írta:
úgy érted 2 éve csalta le az FIA egy teljesen, utólag is elismerten rossz döntéssel a vb címet?![]()
Van egy szabaly, hogy x esetben milyen dontest kell hozni. Ket lehetoseg van:
1. Masi a szabaly szerint jart el. Ebben az esetben megtartom a versenyigazgatot es azt mondom, hogy valoban rossz a szabaly, kovetkezo szezontol megvaltoztatom.
2. Masi nem a szabalyok szerint dontott. Ebben az esetben Masit kirugom, a szabalyokon pedig nincs mit valtoztatni, hisz azok jok voltak, csak a versenyigazgato nem tartotta be.
Ezzel szemben a szabalyokat par heten belul megvaltoztattak, Masit pedig kirugtak. Ebbol nekem az jon le, hogy van egy szabaly, ami nem egyertelmu, tehat Masi a szabalyok szerint jart el, donthetett ugy is, ahogy vegul dontott. Ez egyertelmuen az elso lehetoseg. Viszont az F1-ben akkora a Mercedes es Hamilton mogotti lobbi (gondolok itt a szurkolok szamara, az angol mediara, a sky sports-ra), hogy valakit be kellett aldozni.
Plusz sokan elfeljtik hogy egész szezonban balfasz volt az FIA nem csak azon a futamon.
Vissza lehet szépen nézni futamonként hány kétes szitu volt és bizony legtöbbször Hamilton jött ki jobban...

Én jót szórakoztam Toto-n mondjuk. Meg Masi válaszán "Toto, it's called a motor race, OK? We went car racing"

Szerintem igyis az egyik legjobb év volt. Hamilton lett most a fasz rossz oldalán, ha Maxxel történik ugyanez már mindenki elfelejtette volna...