Bar francia, de en a 2013-15 kozotti Peugeot 508-at tudom ajanlani a 2.0 HDI motorral. Ilyen csaladi kombi kategoriaban szerintem egy eleg jo valasztas. A gond az, hogy altalaban keves elado van ilyen motorral es mar lehet a 2 millioba nem fer be. A 2 millios vasarlas utan ugyis ra kell locsolni mindenre legalabb 5-600-at (vezerles, futomu, fek, gumik), de egy uzemanyagrendszer, vagy turbo csere is barmikor bejohet.nmate írta:Első elképzelésem valami kombi volt, vagy nagy egyterű. De leadtam, mint a 4 szobás lakást is.Realista24 írta:
Csaladi meret mit jelent nalad amugy?
Honda amugy jo valasztas lehet. Ha foglalkozva van vele, olajat sem zabalja, orok darab.
Jelenleg Linea-t, Bravo-t figyelem aktívabban, abban lehetnek jó dealek. Hondából hullaszállító Accord is górcső alatt van, Civicet nem akarok. Toyotából meg csak a 2.2-es dízelek vannak eladóak kb, az meg lutri. Német és a francia vagy nem az esetem, vagy olyan amit ennyiért nem veszünk meg.
Volvóből S40-et imádnám, de az egyéb költségekkel kicsúsznék.
Ilyen kompakt autokat en nem is nezegetnek. Hatul szuk, a csomagter kicsi, motor is altalaban keves egy normalis autopalyazashoz, de legalabb zabalnak rendesen.