___Samy___ írta:
Ja, a masik kedvencem, mikor a gyorsito savbol nem engednek besorolni. Az utobbi honapokban napi szinten hasznalom az autopalyat, de kb 2 hetente fordul elo az, hogy gyakorlatilag meg kell allnom, mert elfogyott a savom, es haladnak mellettem a kulsoben.
Kethetente egyszer, azert az nem olyan egetvero problema
Nyomok egy fehervar-becs utvonalat, m7-m0-m1 viszonylatban, kiegne a reflektorom, ha ugy kozlekednek, ahogy te
Anthony írta:
Mondjuk nekem Ausztriában az volt a tapasztalatom, hogy folyamatosan a legnagyobb nyugalommal utolsó pillanatban kivágnak eléd a kamion mögül. Egy idő után kezdtem megszkoni.
Igaz ott nincs akkora sebességkülönbség, a kamion megy 90-el, a belső sávon meg átlagban 120-al közlekednek az autók (mivel annyi a korlátozás). És akkor biztonságosabban ki tud jönni eléd. Néha ott is jön egy BMW-s aki szarik a korlátozásokra, de a nagy többség betartja a 120-at.
130 van itt is. A kozlekedesi kultura viszont szintekkel jobb.
Elozok egy kamiont, betartva a hatarokat, mert nincs kedvem buntetest fizetni, jon a bömbi 160-170-nel, lefekez, tart ket kocsinyi helyet, megvarja, amig lehuzodok, majd ujra gazt ad.
Nem dudal, nem villog, nem mutogat, amikor elmegy mellettem. Innen tudom, hogy osztrak osztrak, nem roman, magyar vagy szerb "osztrak".