Csak egy gyors kiruccanás lesz egyik ismerősömhöz, vasárnap már jövök is haza.
Foglaltam autót és azt beszéltük, hogy Rondába elmegyünk ( ez de szarul hangzik

A Caminito del Rey van még a listán, városnézés, meg ha jut rá idő, akkor Gibraltár.
HozzászólásSzerző: Cali » 2023. december 4., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 20:23
Egyik sem.Steve írta:Oké, szóval politikusjelöltvállalkozóbefektetőRealista24 írta:
Azt ide nem irhatom le.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 20:22
Ronda éppen egy százas, nem mondanám közelben, Tarifa meg pláne, mivel inkább Gibraltár szomszédja mint Malaga-e.Remy írta:Malaga óváros fasza, ott nem nagyon lehet mellélőni. (Gibralfaro-"hegyre" menjetek fel, megéri. Nagyon jó a kilátás.)Cali írta: 2016-ban repültem Barcelonába, majd 2018-ban Rotterdamba utoljára, azóta nem utaztam repülővel külföldre. Holnap indulok Malagára és a wiazzairnél foglaltam repjegyet egy sima hátitáskával (40x30x20) és egy 10 kilós kézipoggyásszal (55x40x23).
A kérdésem az lenne, hogy mennyire veszik szigorúan a táska és bőrön méretét? A táska egy pár centivel magasabb a megadott értékeknél. A kérdés azért fontos számomra, mert évekkel ezelőtt soha semmi problémám nem volt ilyen téren, de azt hallottam, hogy nagyon beszigorították a szabályok betartását.
Esetleg még pár látnivaló tippet elfogadnék, ha valaki járt már Malagán és megosztaná velem a tapasztalatait.
Köszi előre is, ha valaki segít, válaszol!![]()
Ha tudtok utazgatni a közelbe, akkor Gibraltárra menjetek át 1 napra. Ronda és Tarifa is megér egy misét a közelben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 4., hétfő 20:20
sztem ezt rosszlanyokra akartad irni mint elmenybeszamoloRonda és Tarifa is megér egy misét a közelben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 4., hétfő 20:17
Malaga óváros fasza, ott nem nagyon lehet mellélőni. (Gibralfaro-"hegyre" menjetek fel, megéri. Nagyon jó a kilátás.)Cali írta: 2016-ban repültem Barcelonába, majd 2018-ban Rotterdamba utoljára, azóta nem utaztam repülővel külföldre. Holnap indulok Malagára és a wiazzairnél foglaltam repjegyet egy sima hátitáskával (40x30x20) és egy 10 kilós kézipoggyásszal (55x40x23).
A kérdésem az lenne, hogy mennyire veszik szigorúan a táska és bőrön méretét? A táska egy pár centivel magasabb a megadott értékeknél. A kérdés azért fontos számomra, mert évekkel ezelőtt soha semmi problémám nem volt ilyen téren, de azt hallottam, hogy nagyon beszigorították a szabályok betartását.
Esetleg még pár látnivaló tippet elfogadnék, ha valaki járt már Malagán és megosztaná velem a tapasztalatait.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 4., hétfő 19:40
Hát, sikerült.ferni írta: Gondoltam nyomatok egy ilyen Raisen-féle full faszságot ami senkit se érdekel, egy kis lordgabi-féle ártatlan gyermeki lélekkel megfűszerezve
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 19:31
Cali írta: 2016-ban repültem Barcelonába, majd 2018-ban Rotterdamba utoljára, azóta nem utaztam repülővel külföldre. Holnap indulok Malagára és a wiazzairnél foglaltam repjegyet egy sima hátitáskával (40x30x20) és egy 10 kilós kézipoggyásszal (55x40x23).
HozzászólásSzerző: Cali » 2023. december 4., hétfő 19:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 4., hétfő 19:02
Oké, szóval politikusjelöltvállalkozóbefektetőRealista24 írta:Azt ide nem irhatom le.Steve írta:
Mivel foglalkozik amúgy, hogy ennyi pénze van/erre költ ennyit?
Szükséges a munkájához,szállításhoz, vagy csak az egyediség miatt vette meg?
Ha lenne sok pénzem lenne amúgy nekem is egy lista egy-két kocsival.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. december 4., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 18:23
Azt ide nem irhatom le.Steve írta:Mivel foglalkozik amúgy, hogy ennyi pénze van/erre költ ennyit?Realista24 írta:
Sztem ezeknek a rendeleseknek az 50-80% kukazva lesz. Nem fognak ra 5-8 evet varni, hogy megkapjak.
Nekem van ismerosom mondjuk, aki az elso adando alkalommal, meg evekkel ezelott leadta a rendeleset, es idonkent meg kellett erositenie, hogy meg tartja a rendeleset. Kivancsi vagyok, hogy hanyadiknak kapja majd meg.
Szükséges a munkájához,szállításhoz, vagy csak az egyediség miatt vette meg?
Ha lenne sok pénzem lenne amúgy nekem is egy lista egy-két kocsival.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 4., hétfő 18:16
Mivel foglalkozik amúgy, hogy ennyi pénze van/erre költ ennyit?Realista24 írta:Sztem ezeknek a rendeleseknek az 50-80% kukazva lesz. Nem fognak ra 5-8 evet varni, hogy megkapjak.hehetheoriginal írta: Szamoljunk 100kval, 200 milliard dodi zsebbe twitter meg urraketa fejlesztesere![]()
Nekem van ismerosom mondjuk, aki az elso adando alkalommal, meg evekkel ezelott leadta a rendeleset, es idonkent meg kellett erositenie, hogy meg tartja a rendeleset. Kivancsi vagyok, hogy hanyadiknak kapja majd meg.
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 4., hétfő 18:09
hehetheoriginal írta: Cybertruckra allitolag 2 millio elorendeles erkezett mar![]()
Megerett a vilag a pusztulasra, csinaljuk bazmeg, nincs visszaut![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 17:56
Sztem ezeknek a rendeleseknek az 50-80% kukazva lesz. Nem fognak ra 5-8 evet varni, hogy megkapjak.hehetheoriginal írta: Szamoljunk 100kval, 200 milliard dodi zsebbe twitter meg urraketa fejlesztesere![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 4., hétfő 17:51
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. december 4., hétfő 17:51
Sebaj. Megéri. Nagyonzöld! Csak be ne fújjon a szél az illesztési hézagokon.cart írta: Közben a végleges ár 50%-al magasabb mint amit eredetileg bemondtak
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2023. december 4., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 4., hétfő 17:41
Túl sok embernek van túl sok felesleges pénze.hehetheoriginal írta: Cybertruckra allitolag 2 millio elorendeles erkezett mar![]()
Megerett a vilag a pusztulasra, csinaljuk bazmeg, nincs visszaut![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 4., hétfő 17:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 4., hétfő 17:28
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem