HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 5., kedd 0:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 4., hétfő 18:58
Lassan mar azert is az orvosi stab lesz a felelos, ha nincs kitakaritva jol az edzokozpontban a WC.ANDS írta:Ilyen esetekben a teljes orvosi stábot ki szokták rúgni, nemcsak a vezető orvost.p.csabi1 írta: Idén nyáron valamit nagyon elbasztak ez most már szinte biztos.
Vagy ez még a kirúgott doki sara,vagy én már nemtudom de ez nem normális dolog.Én biztos teljes átvizsgálást rendelnék el.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 4., hétfő 16:33
Fifában 5 csillagos a gyengébb lába Mendynek, az alapján lehet ki kéne próbálni egy Fran-Mendy duót szélreMorataMartin írta: Lucas, Mendy és Nacho a jobbhátvéd választék, akkor![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. december 4., hétfő 16:12
így vanateeemadrid írta: A kirúgott doki átka.![]()
Ezért nem értem az LV cserének oké hozzáállast, jelenleg gyenge másodosztály szint max. Nachoban bízok mondjuk, ezerszer inkább ö.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. december 4., hétfő 15:58
Teljesen egyértelműen nem mentek el rajta/miatta meccsek, bár volt pár emlékezetes hibája, amíg nem kerül ez pontokba, bízni fog benne Carlo, ebben biztos vagyok.ateeemadrid írta: A kirúgott doki átka.![]()
Ezért nem értem az LV cserének oké hozzáállast, jelenleg gyenge másodosztály szint max. Nachoban bízok mondjuk, ezerszer inkább ö.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. december 4., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. december 4., hétfő 15:03
Gondolom úgy akartad írni, hogy csak 4 ponttal vezettek.MorataMartin írta: Lucas, Mendy és Nacho a jobbhátvéd választék, akkorHihetetlen, hogy ilyen szűk kerettel és ennyi sérülttel így ponttal vezetjük a bajnokságot amúgy a Barca előtt
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 4., hétfő 14:58
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. december 4., hétfő 14:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 4., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. december 4., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 13:23
Miert kell ilyet bemasolni, hogy Hivatalos? A Real Madrid soha nem kozli hivatalosan a tervezett visszateres datumat. Nem veletlen._Bushido_ írta: 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥: Carvajal is out for the remainder of the year. He will be back for Spanish super cup on 𝗝𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝘆 𝟭𝟬𝘁𝗵.
Talan pihentetni kellett volna. Ő pont nem az, nem olyan, akit szarrá kéne játszatni! Tartok tőle, h lesz még hasonló honatos OFF másoknál.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. december 4., hétfő 13:21
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. december 4., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. december 4., hétfő 12:54
Mondtam én.ViktoR4 írta: Idén őt sem látjuk többet
3-4 hét
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2023. december 4., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 4., hétfő 1:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 12., vasárnap 8:08
Fúj. Elirtad mi?Steve írta:Pad'em írta:
Perverz állat.![]()
![]()
![]()
Haha most látom, hogy elírtam, max sógor.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 12., vasárnap 8:05
Dani Carvajal: "My favorite dish? Baked broccoli (laughs).realbeckham írta: Legjobb meccse az évben. Jó az a diéta
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. november 12., vasárnap 0:33
Pad'em írta:Perverz állat.Steve írta: Hehe van lány ikertesód, aki nem hasonlít rád?Leszek a vejed
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem