Nem úgy értette, szövegértelmezés!Mickey írta:lehet az értelmező kéziszótárban, mást jelent, nála.Realista24 írta:
Azzal semmi, de amikor azt ordibalta, hogy fuck you meg fuck your mother, azt nehez eladni roviditesnek![]()

HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. december 4., hétfő 14:39
Nem úgy értette, szövegértelmezés!Mickey írta:lehet az értelmező kéziszótárban, mást jelent, nála.Realista24 írta:
Azzal semmi, de amikor azt ordibalta, hogy fuck you meg fuck your mother, azt nehez eladni roviditesnek![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 4., hétfő 14:23
lehet az értelmező kéziszótárban, mást jelent, nála.Realista24 írta:Azzal semmi, de amikor azt ordibalta, hogy fuck you meg fuck your mother, azt nehez eladni roviditesnekgutihaz14 írta: mi baj van a welcome to finland roviditessel?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 14:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 9:30
Azzal semmi, de amikor azt ordibalta, hogy fuck you meg fuck your mother, azt nehez eladni roviditesnekgutihaz14 írta: mi baj van a welcome to finland roviditessel?![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 4., hétfő 9:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 4., hétfő 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 4., hétfő 9:04
Erling Haaland faces an FA charge after the scenes with referee Simon Hooper during Man City's match with Spurs yesterday.Realista24 írta: https://x.com/erlinghaaland/status/1731 ... sxT-_X3liw
Ilyenekert más eltiltást kap…kiváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 3., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. december 3., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 3., vasárnap 20:44
Gyönyörű alkotás volt..Ilyet a legjobban kifizetett barsza meccseken lehet látniraul 4 ever írta:A lenti linken nekem tisztán a tham védők között van Grilics, szó sem lehetett lesről, nem is emelte..Steve írta:
Partjelző nem emelte a zászlót, vagy csak én nem láttam?
Nem tűnt lesnek.
Amúgy minden city pontvesztésnek örülök.![]()
![]()
Volt egy visszajátszás, marha nagy volt, hogy amint indult volna a kapu felé, fúj a sípba. Zseni..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 3., vasárnap 20:37
A lenti linken nekem tisztán a tham védők között van Grilics, szó sem lehetett lesről, nem is emelte..Steve írta:Partjelző nem emelte a zászlót, vagy csak én nem láttam?realmadrid95 írta: En angol kommentatorokkal neztem a meccset, ott azt mondtak, hogy a partjelzok szoltak a sporinak, hogy les volt mar, azert fujta vissza az elonyszabalyt. Egyebkent Haaland szepen odacsavarta Grealish ele a lasztit.
Nem tűnt lesnek.
Amúgy minden city pontvesztésnek örülök.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. december 3., vasárnap 20:28
Közben meg elvileg puszipajtások. Most már nem..Realista24 írta: Pep Guardiola. "I will not do a Mikel Arteta comment."
A hogyan rugjunk bele a korábbi kollégaba mesterfokon esete.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 3., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 3., vasárnap 20:26
Partjelző nem emelte a zászlót, vagy csak én nem láttam?realmadrid95 írta: En angol kommentatorokkal neztem a meccset, ott azt mondtak, hogy a partjelzok szoltak a sporinak, hogy les volt mar, azert fujta vissza az elonyszabalyt. Egyebkent Haaland szepen odacsavarta Grealish ele a lasztit.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 3., vasárnap 20:21
nyomorék bírók mindenhol, és ha les volt akkor mivan? egyből leállítja a támadást? meg kell várni a végét aztán kész. saját térfélről jött a city talán kibírták volna valahogy ha kiderül a támadás és gól után hogy tényleg les volt és emiatt bukták a saját térfélről a szabadot.... tiszta amatőr volt a sporirealmadrid95 írta: En angol kommentatorokkal neztem a meccset, ott azt mondtak, hogy a partjelzok szoltak a sporinak, hogy les volt mar, azert fujta vissza az elonyszabalyt. Egyebkent Haaland szepen odacsavarta Grealish ele a lasztit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 3., vasárnap 20:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. december 3., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. december 3., vasárnap 19:36
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem