Sztem itt mindenki a Leverkusennek szurkol.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. december 3., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. december 3., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 3., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. december 3., vasárnap 19:38
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. december 3., vasárnap 19:26
Tehát jogosan vették el a gólt... Next plsillgner írta: Wirtz rúg egy g....i nagy gólt, és elveszik két centis les miatt.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. december 3., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 1., péntek 21:04
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. november 28., kedd 22:00
Csak emiatt nem downvoteoltam a kommenjét, pedig megérdemelte volna.Kerlon írta:végre megértetted Valverde játékát, hogy a kezdőben számolsz a jövő kapitányával?hehetheoriginal írta:
jön ide bazmeg. mit kell ezen gondolkodni tesó
fel is dobom: real madrid 2025:
curti - pinpong,mili,nemtudom,davies - valvi,tucsi,cami,beli (tudom négy, majd rotálunk 3-at belőlük) - bini,musi,papi, közben endre nyilvan durrant es topcsatár lesz, sima ügy má megin a béell.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 21:59
minden fodballozni tudó embert hozni kell, pláne manapság, meglennének egymással szépen a pályán.petiamadridista írta: Musiala ugyanez mint Bellingham, csak nem annyira jó, pedig kegyetlenül jó, de Jude most minden ami foci.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. november 28., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. november 28., kedd 21:37
Davies talán jönni fog, Musiala esetében mégcsak pletykákat sem olvastam.hehetheoriginal írta:jön ide bazmeg. mit kell ezen gondolkodni tesóRealista24 írta:
Azt irjak, hogy minden nagyban fugg Musialatol is, hogy mit akar, hogyan hosszabbit, ha egyaltalan hosszabbit. Vagy mit tesz esetleg, ha erkezik Wirtz.
curti - pinpong,mili,nemtudom,davies - valvi,tucsi,cami,beli (tudom négy, majd rotálunk 3-at belőlük) - bini,musi,papi, közben endre nyilvan durrant es topcsatár lesz, sima ügy má megin a béell.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. november 28., kedd 18:26
végre megértetted Valverde játékát, hogy a kezdőben számolsz a jövő kapitányával?hehetheoriginal írta:jön ide bazmeg. mit kell ezen gondolkodni tesóRealista24 írta:
Azt irjak, hogy minden nagyban fugg Musialatol is, hogy mit akar, hogyan hosszabbit, ha egyaltalan hosszabbit. Vagy mit tesz esetleg, ha erkezik Wirtz.
curti - pinpong,mili,nemtudom,davies - valvi,tucsi,cami,beli (tudom négy, majd rotálunk 3-at belőlük) - bini,musi,papi, közben endre nyilvan durrant es topcsatár lesz, sima ügy má megin a béell.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 17:14
jön ide bazmeg. mit kell ezen gondolkodni tesóRealista24 írta:Azt irjak, hogy minden nagyban fugg Musialatol is, hogy mit akar, hogyan hosszabbit, ha egyaltalan hosszabbit. Vagy mit tesz esetleg, ha erkezik Wirtz.ikarus93 írta: Wirtz a BM játékosa akar lenni 2024 nyarán.
Leverkusen 120-130 milliót fog kérni érte.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 16:59
Azt irjak, hogy minden nagyban fugg Musialatol is, hogy mit akar, hogyan hosszabbit, ha egyaltalan hosszabbit. Vagy mit tesz esetleg, ha erkezik Wirtz.ikarus93 írta: Wirtz a BM játékosa akar lenni 2024 nyarán.
Leverkusen 120-130 milliót fog kérni érte.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. november 28., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. november 27., hétfő 0:28
Plusz azért Carlo mellett is volt egy évet,azért az sem mellékesRealista24 írta:Zizu egészen más szintet képviselt a pályán, a látásmódja, a tudása, esze, mindene. Ráadásul olyan polcon ült, ami miatt olyan tisztelet övezte, hogy az a csapat, aminek a bikaja CR volt, beállt moge szó nélkül.untouchable írta:
Egyetértek abban, hogy semmi sem igazolja, hogy ő kell az első csapatnak és szerintem is el kellett volna fogadnia, ha nem is az Union (szinte lehetetlen küldetés), de a Villarreal ajánlatát biztosan, viszont Zizou B csapatnál nyújtott teljesítménye sem indokolta, hogy feljebb lépjen a ranglétrán. Valójában még Raúl eredményeit sem hozta és ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a húzás is bejönne.
Raulnal ezt nem erzem.
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 26., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 26., vasárnap 22:10
Zizu egészen más szintet képviselt a pályán, a látásmódja, a tudása, esze, mindene. Ráadásul olyan polcon ült, ami miatt olyan tisztelet övezte, hogy az a csapat, aminek a bikaja CR volt, beállt moge szó nélkül.untouchable írta:Egyetértek abban, hogy semmi sem igazolja, hogy ő kell az első csapatnak és szerintem is el kellett volna fogadnia, ha nem is az Union (szinte lehetetlen küldetés), de a Villarreal ajánlatát biztosan, viszont Zizou B csapatnál nyújtott teljesítménye sem indokolta, hogy feljebb lépjen a ranglétrán. Valójában még Raúl eredményeit sem hozta és ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a húzás is bejönne.Realista24 írta:
Szuper, hogy varja, de semmi nincs, ami igazolna, hogy o jo lenne oda.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem