fixX írta: Nem hiszem el..facom

https://youtube.com/shorts/PKPgx2vXAsU? ... e9gaip6NHZ

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. december 3., vasárnap 19:01
Ja szerintem jobb Carlo, jobban is kedvelem az öreget, sőt őt mindig kedveltem.hehetheoriginal írta: Miert lenne jobb edzo pl ancelottinal?
Merthogy nem eredmenyesebb, az biztos.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 3., vasárnap 18:52
az oreg tobbet tett le az asztalra, gondolom tobb trofeaja is van, de mondjuk vagy 15 szezonnal tobb is van a hata mogott.hehetheoriginal írta: Miert lenne jobb edzo pl ancelottinal?
Merthogy nem eredmenyesebb, az biztos.
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. december 3., vasárnap 18:39
Azért mert ez egy pörgős fórum,és Spanyolorszgból a Realt szerettem egyedül míg fel nem bukkant a Girona...kb ennyi nem többGalacticos írta:Amig nem akarsz minket meggyozni hogy tenhaag jo edzo addig nem.Caraway írta:
Zavarok?![]()
![]()
![]()
De komolyan kerdezem es foleg a szuletese ota manchester city szurkolo fixxxtol hogy talalt ide es mi a cel vele foleg az ilyenIlyen kommentekkel.fixX írta:Na gyerünk mutassuk meg fiuk
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. december 3., vasárnap 18:30
Minden támadás elakad rajta.hehetheoriginal írta:ez a balszelso gyerek, vmi spanyol a spursnel, ezt honnan kukázták?ikarus93 írta: Kis játék a citytől.![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. december 3., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. december 3., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 18:08
balondor forma, best striker meginRealista24 írta: Stadionbu ki![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. december 3., vasárnap 18:07
Ez a "Lenörd" (Agymenők) kinézetű 20 kgos spanyol srác, aki "hatalmas tehetség volt".hehetheoriginal írta:azonnal rendelek is egy meztikarus93 írta: Kis játék a citytől.
ez a balszelso gyerek, vmi spanyol a spursnel, ezt honnan kukázták?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 3., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. december 3., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 18:04
azonnal rendelek is egy meztikarus93 írta: Kis játék a citytől.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. december 3., vasárnap 18:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. december 3., vasárnap 17:53
Amig nem akarsz minket meggyozni hogy tenhaag jo edzo addig nem.Caraway írta:Zavarok?Galacticos írta: Meg a barcasokat megertem, de az arsenalosok, mu szurkolok, es mostmar (eddig persze egy se volt az orszagba) majus ota hirtelen megszaporodott city szurkolok minek jonnek ide?
De komolyan nem ertem, mi a cél?
Miert pont ide?![]()
![]()
Ilyen kommentekkel.fixX írta:Na gyerünk mutassuk meg fiuk
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. december 3., vasárnap 17:51
Zavarok?Galacticos írta: Meg a barcasokat megertem, de az arsenalosok, mu szurkolok, es mostmar (eddig persze egy se volt az orszagba) majus ota hirtelen megszaporodott city szurkolok minek jonnek ide?
De komolyan nem ertem, mi a cél?
Miert pont ide?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: feliX » 2023. december 3., vasárnap 17:45
Ha ez ilyen egyszerű lenne, kiegyenlített lenne a mezőny, mert az összes gazdagabb csapat jó lenne.raul 4 ever írta:A tutiba ülés az faszikám, hogy szar csapata sose volt (vö Rijkaard, amikor átvette a béka segge alatt a csapatot), a bm-nél ellenfele sem, most a pl-ben/nem létező ffp-ben meg úgy költögeti nyaranta a 2-300 milliókat, hogy csak pislogsz.feliX írta: Most meg az a tutiba ülés, hogy igazolhatott?
Melyik top csapat nem csinálja ezt?![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem