HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. december 3., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. december 3., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 18:06
én péppé püfölt arcokról meg kitépett hajcsomókról beszélek, természetesen mindkét börtönválogatott álljon ki a következő meccsre, szép lesz a csapatfotó legalább bekötött fejekkelrealmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: egy óriási tömegverekedésnek örülnék rengeteg sérült játékossal és piroslappal.
de szokásos puszipuszi lesz.
Nem tudom, hogy en vagyok e agyalagyult, de soha nem szurkoltam az ellenfel jatekosainak a seruleseiert. Szoktad hangoztatni, hogy milyen roncstarsadalom a mai vilag, szerintem pont ezek azok a tulajdonsagok, amik azza teszik. Legalabbis szerintem egy normalis ertekrendekkel rendelkezo ember nem kivan ilyet egy masik embernek.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. december 3., vasárnap 17:52
hehetheoriginal írta: egy óriási tömegverekedésnek örülnék rengeteg sérült játékossal és piroslappal.
de szokásos puszipuszi lesz.
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. december 3., vasárnap 17:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. december 3., vasárnap 16:44
Ahogy közeledik a meccs, egyre jobban érzem én is ezt. A józanész nem feltétlen ezt diktálná, főleg az X miatt. De szerintem idén az Atma veszélyesebb lesz. De egye fene, sírjon csak Katalónia!lordgabi írta: Senki ellen nem tudnék szurkolni katalánéknak, kapjanak csak ki, és minél több legyen az előnyünk velük szemben
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. december 3., vasárnap 16:10
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. december 3., vasárnap 11:39
Persze, ez egyertelmu, csak en ugy vagyok vele, h egy barca vereseg mindig jol jon, plane most mikor amugy sincsenek a legjobb passzban, kicsit megjobban zuhanna a hangulat.Csabi írta: igazából mindegy, mind a kettő mögöttünk. valamelyik pontot veszít.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. december 3., vasárnap 11:21
Így van. Ez most egy olyan meccs, hogy nekünk minden jó.Csabi írta: igazából mindegy, mind a kettő mögöttünk. valamelyik pontot veszít.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. december 3., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. december 3., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. december 3., vasárnap 7:47
Nem hinném hogy hosszabb távon miattuk kellene idegeskedni. De ha ezek a következő meccseik az nagyon fasza, hátha pontot szereznek a két riválisunktól most ameddig még pörögnek.Yazid írta: Jó lenne már visszavennének.
Barca, betis, atletico. Ez már huzosabb lesz
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. december 2., szombat 16:25
HozzászólásSzerző: Béla » 2023. december 2., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. december 1., péntek 13:38
Mert egy csicskák a spanyolok.Tavasszal is rendre akkor vannak a nagy rangadók amikor élet halál meccseket kell vívni a Bl-ben.poronty írta: Nico Williams hosszabbított 2027-ig.
Amúgy az miért van, hogy mi szombaton játszunk a Grnadával, miközben szerda este volt BL meccsünk, viszont a barca-atleti rangadót vasárnap estére rakják, miközben mindkét csapat kedden játszott a Bl-ben?
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. december 1., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 19:12
Yep, es CS0ki irta, hogy nem azert neztek meg, mert Ramos reklamalt, hanem mert szoltak a sporinak a VAR szobabol.realmadrid95 írta: A Real Sociedad - Sevilla mérkőzésen Sergio Ramos egy durva belépő után megkapta második sárga lapját és kiállították. A hátvéd reklamált, hogy nézzék vissza az esetet. A VAR végül tényleg kihívta Ortiz játékvezetőt, hogy nézze vissza a szabálytalanságot.
A sípmester végül eltörölte Ramos második sárga lapját és azonnali piros lapot mutatott fel neki.
Volt mar valamelyik topikban?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 28., kedd 19:10
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem