ELSiete írta: Son ott a gól!!!!
És Son basszus a saját kapujába is betalal...
1-1
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. december 3., vasárnap 17:39
ELSiete írta: Son ott a gól!!!!
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. december 3., vasárnap 17:37
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. december 3., vasárnap 17:37
Remélem én is hogy a második helyre elég lesz.realmadrid95 írta: Hanyadik Pool meccs ez, ahol a vegen sikerult nyerni? Newcastle, Wolves, most a Fulham tuti. Erosek fejben, remeljuk kitart ez a gyoztes mentalitas a szezon vegeig.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 3., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. december 3., vasárnap 17:34
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. december 3., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. december 3., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 3., vasárnap 17:10
A tutiba ülés az faszikám, hogy szar csapata sose volt (vö Rijkaard, amikor átvette a béka segge alatt a csapatot), a bm-nél ellenfele sem, most a pl-ben/nem létező ffp-ben meg úgy költögeti nyaranta a 2-300 milliókat, hogy csak pislogsz.feliX írta: Most meg az a tutiba ülés, hogy igazolhatott?
Melyik top csapat nem csinálja ezt?![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. december 3., vasárnap 17:05
Nem hiszem, hogy 2-2-es allasnal neki allna tartalekolni. Az utobbi ket meccsen kicsit gyengebb volt Szoboszlai, benne van a pakliban ennyi idosen. Szerintem a pozicioja sem segit neki abban hogy kihozza a maximumot magabol, nagyon melyen jatszatja Klopp annak ellenere hogy mennyire clutch jatekos tud lenni a kapu kozeleben.rikko írta:Szerintem a karácsonyi őrületre tartalékolja. Kell is a szufla, mert nem lesz az egyszerű menet.hehetheoriginal írta: nem jo a tendencia, megint 1 ora utan lecsereltek szoboszlait.
egyszeruen több kell, mert nem jó az irány
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 17:03
dikk miez roncsfutballNika91127 írta:Elremyzted faszikámhehetheoriginal írta: mert annyira pörög a city fórum, hogy már nem tudja se szemmel se aggyal követni![]()
fulham megerdemli, gg klopp ügyes voltál.![]()
hát nem tudom, nincsen jó előérzetemSzerintem a karácsonyi őrületre tartalékolja. Kell is a szufla, mert nem lesz az egyszerű menet.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. december 3., vasárnap 17:00
Szerintem a karácsonyi őrületre tartalékolja. Kell is a szufla, mert nem lesz az egyszerű menet.hehetheoriginal írta: nem jo a tendencia, megint 1 ora utan lecsereltek szoboszlait.
egyszeruen több kell, mert nem jó az irány
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. december 3., vasárnap 16:56
Elremyzted faszikámhehetheoriginal írta: mert annyira pörög a city fórum, hogy már nem tudja se szemmel se aggyal követni![]()
fulham megerdemli, gg klopp ügyes voltál.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. december 3., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. december 3., vasárnap 16:55
Azt adom enis hogy azert mert unalmas magaba beszelni, de akkor egy citys miert nem egy mu vagy egy chelsea forumra megy?hehetheoriginal írta: mert annyira pörög a city fórum, hogy már nem tudja se szemmel se aggyal követni![]()
fulham megerdemli, gg klopp ügyes voltál.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 16:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. december 3., vasárnap 16:48
HozzászólásSzerző: feliX » 2023. december 3., vasárnap 16:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 16:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 3., vasárnap 16:24
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem