#rekIám Tudod mi a közös a repülőjegyekben és a Bónusz Magyar Állampapírban? Semmi.
- A járatod késhet, vagy törölhetik, az állampapír kamatát biztosan időben megkapod.
- A repülőjegyhez poggyászt, ülőhelyet stb. vásárolsz, az állampapírnál viszont már nincs plusz költség.
- A repülőjegy vásárlással hasznot termelsz a légitársaságnak, állampapír vásárlással viszont magadnak: kamatadómentes profitot realizálhatsz.
- A repülőjegyed legtöbb esetben nem tudod eladni, viszont az állampapírból üzletszabályzatában leírtak szerint bármikor kiszállhatsz.
- A legolcsóbb repülőjegyek jelenleg 5.685 Ft-tól elérhetőek, Bónusz Magyar Állampapírt pedig már akár egy forinttól is vásárolhatsz.
Az én tippem, hogy az utazásra félretett pénzed ne a bankszámládon tartsd, hanem fektesd be addig is biztonságos állampapírba (ahogy egyébként azt én is teszem) és a felhalmozott kamatot élvezd a nyaralás alatt!
Példa: 1 millió forint Bónusz Magyar Állampapír megvásárlásával évente 93.100 Ft hozamot érsz el, amiből vásárolhatsz ebben a pillanatban egy 3 napos Római hosszúhétvégét és egy 4 napos városlátogatást Isztambulba. Ha mindkét utat megvásárolod, még mindig marad 8.810 Ft-od!
További részletek: https://www.allampapir.hu/
#állampapír #máp #megtakarítás #befektetés #kamat
Üzleti tanácsadásnak nem minősülő tartalom, a megtakarítási döntésekhez elengedhetetlen a megfelelő tudás és információ birtoklása, meghozataluk saját, egyéni felelősség.
Eddig is rosszul voltam a csavotol, de ez a pont az i-re